Visszajelzés Igéző korallzátony - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 5.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dkata75

dkata75 Aktív író

köszönöm

Swordfish kedveli ezt.
  2. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Nekem nem nyitja meg a képet a beadandókról, hogy lehet ezen változtatni?

3. megirn

megirn Aktív író

Kedves Tamás!
    Sajnos a részletes beadandók listáját nekem nem nyitja meg a gépem. A gépem wind. 7-es. Így nem látom miért mit kell beadni. Légyszi tedd át kattintható linkre vagy amire tudod. Előre is köszönöm a munkádat. Sikeres eventet kívánok minden kedves gazdának stb..............

|Tamás| kedveli ezt.
  4. -tita76-

-tita76- Járnitanuló

Azt írják ki lehet váltani.
    Az előző eventnél 5FA volt 1-1 feladat,ami a raktárból kellett,és nem eventes alapanyag.Bízzunk benne most sem lesz több.

BriGitta75 kedveli ezt.
  5. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.
    https://ibb.co/gbKdf8

https://ibb.co/jw5C7o

-kaktuszable-, |Tamás|, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  6. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Köszi, Tamás, már megvan a kép!:D

|Tamás| kedveli ezt.
  7. megirn

megirn Aktív író

8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia!
    Mondtam, hogy mire én kész leszek, valaki úgyis felteszi a számokat :D Viszont pont ugyanez jött ki nekem is;)

Domos52, Gio, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  9. serenge1

serenge1 Aktív író

Tud segíteni valaki?
    Ha csak a Mini strandkalauzt szeretném kivenni, akkor csak a jobb oldalon a 62. feladatig kell dolgoznom?

10. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Ez egy szép event, gyönyörű felröpivel, még szebb malomtermékkel, kedvenc Bahás részemen... csak az az 50 trágya, azt nem értem, hogy lehet elrontani egy ilyen szép gyöngyös eventet, azzal, hogy a felhő az arcunkba vág 50 trágyát:cry:o_O??
    Miért nem (na jó nem írok szupertápot, mert a Modik rögtön radíroznak)mondjuk 20 szupertrágyát, vagy 20 KK tárgyát??...esetleg valamelyik bahás virágból 20-at ???

Mi a fenét kezdjek ennyi ...al???most mérges vagyok, tudom fel lehet használni virágkötésnél, vagy növények termesztésénél, de ha valaki kirak egy rakás kakukk ólat vagy tyúkólat, akkor pikk-pakk megvan...az is lehet, hogy így akarják lenyomni a trágya árát a piacon, ki tudja, mi jár az okosok fejében, na de ez nem tetszik, hogy trágya a felhősor egyik jutalma, annyi szép van a Farmeramaban, nem kellett volna khmm leragadni (vagy beragadni) ennél a mellékterméknél na.
    ....nem beszélve arról a mondásról, hogy ebből az anyagból még várat sem lehet (és nem is érdemes )építeni...
    mentem dolgozni, de most egész délután ez az anyag fog kavarogni a fejemben
    :eek::D:D:D

taga1, emocy91, Domos52 és 35 más kedveli ezt.
  11. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia. Egyformán gondolkodunk, nekem is az bökte a szememet.

emocy91, Cyra65, -tita76- és 7 más kedveli ezt.
  12. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Jól értem? Mindkét eventnél egymástól függetlenül lehet a feladatokat csinálni?

13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia. Utóbbi lenne, ha ki is forgatnám. De hiába tekerem, nem ott áll meg mostanság. A minap is több, mint 100 forgatásból 1 sem lett, elmenni is csak kb 4 ment el mellettem. Visszafogták a +1-et rendesen.

14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.
    Ezt most végig fogom csinálni, tetszik.
    Akinek hiányzik AB-ja és az összes feladatot megcsinálja, az kap 30 AB-t. Illetve nem kell az összeset, csak ameddig az AB található.
    Szia. 30 feladat után megkapod.
    eljesített feladatok
    száma
    Nyeremény
    -------------------------------
    10Beszédes kagylók
    30Mini strandkaland
    70Vince, a gyöngyhalász
    100Gyöngy-gyűjtők
    120Igéző korallzátony felhősor
    Szia Cyra. :D:D:D
    Én meg a nagy TP szorzós felhőt kerestem, de nem találtam. :D

Gio, ursa11, meszimarsi és 12 más kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Első olvasat után erősen hajlok arra, hogy ezt az eventet kihagyom.
    Valaki megírna, hogy a tervezett karbantartás már megtörtént, vagy még el sem inult?

16. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia :)

Persze, hogy nem találtál, mert nekik most más kavarog a fejükben, és már tudom legalább, hogy miért ilyen irányt vett a játék, és ez már pozitívum, hogy lerántották a leplet a nagy titok előtt, ez az anyag, amire építeni fognak, és elég képlékeny is, ki tudja, mit hoznak ki még belőle xDxD

17. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Mindegy, hogy melyik oldalon adogatok be?
    A táblázatban a jobb 62-esnél van a strandkaland

18. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Szeretem ezt az eventmechanikát, egyenlőre nem is számolgatok, a kezdő cél a poliptavacska! Ha az megvan, benézek a bal oldalra is! Eddik az ilyen típusú eventeknél egyformán haladtam a két oldallal, de most csak a cuki kis polip lebeg a szemem előtt uh. azért hajtok először!
    Sok felröpit, jó játékot! :)

taga1, csopke1, Domos52 és 9 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Végre holnap csobbanás!;)
    Nagyon tetszenek az ajándékok a felhő minden de az, hogy kapálni kell nem annyira!:D
    Fákkal kezdek a szép tollfáimmal, és pár raktárházzal!
    Menni fog szépen nem kell félni!
    Köszönjük a számolást MINDENKINEK csodásak vagytok!:inlove:
    Az ember jön olvas és mindig megvan már, hogy miből mennyi is kell!
    Sok sikert kívánok mindenkinek!

taga1, emocy91, csopke1 és 20 más kedveli ezt.
  20. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép jó napot kívánok Mindenkinek! Ismertető elolvasva és megértve! Célom a Polip megszerzése, mindenem van azokból amiket a feladatba kell beadni. A növényt letermelem, a röpiről pedig teszek, hogy meglegyen a kellő db. Azért megjegyzem halkan, hogy más is tegyen róla!! :D;) Kosár és Pannik nélkül, mert így szoktam meg! Sok sikert kívánok Mindenkinek!

emocy91, csopke1, Domos52 és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.