Visszajelzés Igéző korallzátony - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 5.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -greycat-

-greycat- Aktív író

ÉS ha veszel a piacon? Már ha ki van váltva a rúna, amihez kell...

Utoljára szerkesztett: 7.6.18
  2. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

bendi1121 kedveli ezt.
  3. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok,mi az a Ráncos sárkányfüzér ? Hol lehet beszerezni ?

4. buffon9107

buffon9107 Utánpótlás-írogató

Ráncos sárkányfüzér

Hozzáférés a 2-es kamrában 12 AB-ért.
    Gazdabolti ára: 105 CSP/db
    Érési idő: 6:30 óra
    Tapasztalatpont: 25 BTP
    Kategóriás besorolása: Virágok
    Ültethető: Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete
    Pajtaértéke:
    46,15 CSP
    Használható bónuszok: Minden termék és felhősor, amely hatással van a Virágokra.

-kaktuszable-, Gio és achmed1122 kedveli ezt.
  5. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Köszönöm ,megtaláltam ,kiváltottam, :)

-kaktuszable- és buffon9107 kedveli ezt.
  6. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    Eventet csinálom a magam tempójában, nem görcsölök rajta,ide játszani jövök. Általában így is készen szokott lenne, igaz az utolsó pillanatban. A kék csillagvirág gyönyörű, nagy gratula a grafikusoknak. Jó lenne, ha egy ilyen szép virág játékban maradna az event után is, volt már rá példa. Jó játékot mindenkinek.

Swordfish, ZitaGAZDA03, Ribiszke és 9 más kedveli ezt.
  7. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Sziasztok. Ezt a típusú eventet szeretem. Nekem a polip a célom de remélem sikerül max.-ra megcsinálni mindkét sort mert a sok ajándékot azt szeretem :D Mindenkinek sikeres eventet és kitartást kívánok.

Swordfish, era68, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia kedves -greycat-! :)
    Csupán pontosítás céljából írok választ, mivel engem idéztél.
    Ugyanis amikor egy növény érési idejéről beszélünk, és nem tesszük hozzá, hogy vízzel, víz + trágyával, vagy + szupertrágyával, avagy kiskutyafülével, akkor mindig az alap érésidő értendő alatta, amire én 6 órát írtam, és az helytálló idő-adat. Idézet az event leírásból:

Kék csillag (eventnövény)
    [​IMG] Érési idő: 6:00 óra
    Játékban lévő ilyen érési idejű növény pl: Paprika
    Növény érési idő táblázatot >> ITT << találjátok ......

Csak vízzel és "nyűglődéssel" , ahogy te írtad 4:48 az ideje, tehát nincs is 5 óra ;).
    Jól írod, "...most megnézem a hozamot, és aztán osztok, szorzok", azaz tervezel! És ez a jó, mert akkor látod, hogy hol - mit - hogyan kell alkalmazni, vagy változtatni a céljaid eléréséhez. :)
    Különböző gyorsítókkal egyébként 1:04:48 az érésideje, úgymint: a "Nő mint a bolondgomba" rúnával, karácsonyi sütivel és fehér ártatlansággal és szupertrágyával. Komfortba vetve 4:48 az érésideje minden "finomsággal". :)

Ajánlom mindenki figyelmébe, aki még nem ismeri, vagy még nem töltötte le BombadilToma farmtársunk csodás, érésidő táblázatát, ami az aláírásában van. :)
    Pillanatnyilag normál talajon, de szupertrágyázással megyek, mert nekem a hétvége a családé, s akkor csak reggel és este tudok aratni, meg amúgy is utálok 3-4 napnál tovább eventnövényt ültetni, mikor van számtalan más, fontos dolog is a farmon, amit csinálni lehet/kell. ;) :)
    Minden attól függ, milyen eszközök állnak rendelkezésre, és azokból miket használunk a sikereink, és eredményeink eléréséhez. Már csak azért is, mert "mindenki másképp csinálja" - mondja a nóta is. ;)
    Még nem kezdtem el a beadásokat, egyelőre még csak gyűjtögetek, most fogom még csak malmozni a Ragyogó kék gyöngyöt is. :):D :inlove:
    Ezek vannak pillanatnyilag, a magok visszaültetése után, a Rackós +1 db és egy 100%-os terménybónusszal, meg használtam még valamennyi KK szupertrágyát, elsősorban a felszaporításkor:
    Sikeres játékot kívánok mindenkinek! :inlove::inlove::inlove:

Swordfish, ZitaGAZDA03, Imi* és 13 más kedveli ezt.
  9. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :)

Jobb oldali eventrészt elkezdtem, és már 36 feladat kész is. Polipot akarom mindenképp, és a felhőt. 120 feladat után meglátom lesz-e kedvem még ültetgetni, hiszen a sima farm is megy ugye, és ez így rengeteg növény és röpi. De meglátjuk.

Swordfish, petrovszkikata, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  10. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Az elgondolásom egyezik a tieddel. Már gyártom a polip tápot!

Swordfish, csopke1, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  11. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Az event kész, felröppenőket az eventnövény is jól adta, később pedig paprikát és édesburgonyát ültettem, Pannikkal arattam.
    Sok felröppenőt mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 7.6.18
    Swordfish, Marika312, csopke1 és 19 más kedveli ezt.
  12. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Malacod van! Még nézni is jó!!:D

Swordfish, meszimarsi, bendi1121 és 4 más kedveli ezt.
  13. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Haberno paprika nálam a 3 területen 120 felrepit adott. Jobb oldalival kezdtem polip miatt, 25 feladat van kész, egaz elfogyott. Ma 2 kör egaz estére meg sztem keserű gyömbér lesz, hogy fókatápra is jusson betevő.

meszimarsi, maszilva, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  14. 66gergő66

66gergő66 Aktív író

sziaszto koalához hogy tudok hozzájutni mert még banánért sem tudom kiváltani

15. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Szia!
    Mindenképpen ki kell váltanod a hozzáférési jogot a szentély 6. kamrájában 20 aranybanánért és utána a piacon is megveheted.

Swordfish, meszimarsi, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  16. Viru20

Viru20 Járnitanuló

köszi

Maszatka47 kedveli ezt.
  17. beador

beador Haladó

a Bahán melyik a 6. kamra mert én ott nem találok koalát lehet nem jot nézek segitsetek légyszi

18. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Szia!
    A 6. kamrában, alsó sor, utolsó!

Swordfish kedveli ezt.
  19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Mielőtt a bahára kattannál látsz egy olyat, hogy maja majmok szentélye, arra kattanj. Aztán alul ott vannak a kerek akármik azok a kamrák, balról jobbra a 6.-ra kattanj és az alsó sor jobb szélén ott van a koalakuckó szobor.

Swordfish és -elzemari- kedveli ezt.
  20. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

A 6. kamra legutolsó szobra a koala!

Maszatka47 kedveli ezt.
  21. tara100

tara100 Junior szaki

Maja szentélyben keresd.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.