Visszajelzés Iglurama - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Dec 10, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Szorozd meg öttel és úgy jó is lesz:
    - Ló: feladatonként 265, összesen 1325 db,
    - Disznó: feladatonként 302, összesen 1510 db,
    - Panda: feladatonként 215, összesen 1075 db.

Persze még így se vészes mennyiségek.

2. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Azt kiszámolta valaki hogy az első tenyészésből menyi kell?
    Köszi :)

3. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Igen, Nóci az előző oldalon.

-W-595-, genka53 and kovacstne like this.
  4. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Most azon gondolkodom hogy belekezdjek e ebbe az evente vagy adjam el az állataimat?
    Megéri ez az 5 láda?
    Köszi

5. farmerogirl

Annyit azért mindenképp hozzátennék a fentiekhez, hogy legkevésbé alapállatokkal éri meg teljesíteni az eventet. Speciel én csak akkor nyúlnék ehhez a megoldáshoz, ha a piacon se tudnám részben (vagy egészben) beszerezni a szükséges tenyészállatokat.

Bár most magam ellen beszélek (legalábbis a saját piacom tekintetében), de hozok egy példát, feltételezve, hogy nem a pajtából, hanem a piacról, és a portékát nem hetekkel ezelőtt, hanem most megvásárolva kívánja valaki megoldani az eventet:

A szőke mangalica PÉ-e 3600 CSP. Ez (kerekítve) 23 db 159 CSP-s alap disznónak felel meg a beadásoknál. A mangalicát megveszem ~185 ezer CSP-ért, a 23 disznót eladom ~25-30 ezer CSP/db áron, összesen ~575-700 ezer CSP-ért. A haszon - csak ezen az egy állaton - minimum 350-400 ezer CSP.

Last edited: Dec 10, 2018
  6. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

:D :D

Tesco gazdaságos, vagy akár bármelyik másik üzletlánc. Sajnos.

Ha véletlenül veszek valamilyen csomagot, akkor mindig az egységnyi árat nézem. S azt, hogy ami nekem a fontosabb benne, az legyen megérősebb. Legfeljebb várok addig, amíg nem jön egy jobb ajánlat.

Ez majdnem 1FA= 1 sztáp. Sose legyen inkább, ilyen áron ne.

zsani_apja and kovacstne like this.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    És tessék ezt is megértem, hogy nem kell tenyésztenem tenyésztős eventkor.:)
    Megvan mindenből a szükséges csp érték aminek kifejezetten örülök.;)
    Tetszik a felhő és a rávalók is.:inlove:
    Lassan már a tenyésztéssel is tudunk 0 percezni!xD Ami nem is lenne baj!;)
    Sok szép ARANYos állatot kívánok mindenkinek!:)

8. jutka65

jutka65 Fórumprofi

sziasztok - ez a tenyésztős event olyan idehajigált logikátlan a szánkó végéről leesett zagyvalék - a három állat kiválasztása ötlethiányra hajaz nekem - az "akciós" szupertáp no comment - a felhősor hmmmm nem tudom hova kellene még rövidíteni az 5 perces tenyésztést - baby boom : sajnos boom-on kívül már eredményesebben lehet tenyészteni (saját tapasztalat) így a lényeg , az élmény és a varázs marad el a tenyészteni szerető gazdáknak

9. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Sajnos az utóbbi eventek elmennek a gagyi felhő kategóriába, szerintem a csevegő is ezért lapul.xD

10. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Milyen zselé és lötyi?

Éva0315 and libuskafarm like this.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A rózsaszín zselére és a bájitalra gondolt. :)

12. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm, szép estét!:)

Éva0315 and Ninett79 like this.
  13. Ninett79

Szuper kis könnyű event ez, most pont jó, a karácsonyi forgatagban... :) Simán letudható, és kész. Jó, a felhő is olyan,amilyen, de jó most ez így. Kell ilyen event is. :)

14. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Kissé libus után szabadon :D Megkaptad a választ látom.

Szia!
    Köszi, igen e 2re gondoltam :)

15. Benedek75

Benedek75 Járnitanuló

Ciao! Tökéletesen egyetértek Veled! Az eventet megcsinálom, de a kitehetőket biztosan nem a felhőn fogom használni (elég jól adnak).

libuskafarm and Éva0315 like this.
  16. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Szia -sziasztok!
    Én is csak egy feladattal számoltam,annyim még lenne.De a több mint ezer darabok az már csak a "nagyoknak" való!
    Hogy lehet és főleg hol ennyi jószágot letermelni, mikor event - event hátán, a malacok is olyan" lassan híznak"?

Domos52, bakosagi54 and Éva0315 like this.
  17. Ninett79

Szia! Lesz boom is hozzá. Ha tenyésztesz, és ugrál is, akkor jó lehet. :)
    Esetleg még a piacról tudsz beszerezni,ha nincs annyi állatod. :) Bár most ottt is elszabadultak az árak. Ez tény!

18. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Viszont leosztottam, zen pandából 39,5 = 40 db kell 1 beadáshoz. Az sztem nem vészes. Kb. hasonló mennyiségek kellenek kisbériből és szalontaiból is.

maszilva, Gio and Éva0315 like this.
  19. farmerogirl

Nagyon relatív, hogy mit tekintünk "nagynak" vagy "kicsinek". Evidens, hogy nem azonosak a lehetőségei egy néhány hónapos és egy több éves farmnak. (Feltételezve, hogy mindegyiket azonos intenzitással művelik.) Viszont egy-két ezer állatot nem annyira nehéz letermelni, akár néhány nap alatt sem. És akkor a piacozásban rejlő lehetőségeket még nem is említettük.

borcsa220 likes this.
  20. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia! A szívemből szóltál. A legkisebb izgalmat is kiölték az év utolsó tenyésztős eventjéből. Kár érte... :sleepy:

Erre az eventre egyetlen szupertápot sem vagyok hajlandó elpazarolni, a pajtában lévő alacsony szintű tenyészállatok és alapállatok mennek a "levesbe".

21. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kifejezetten jól van megcsinálva. Ugyanis a tenyésztés ad kannát. Amikor FP, kokárda vagy más is jön a tenyésztésből, akkor állat jön kevés. Ha meg többféle gizgaz jön, akkor többféle képpen nem jön állat a tenyésztésből.
    Nagyon helyes, hogy nem kell tenyészteni. Ha kellene, akkor sem tenyésztenék. Logikus nem? Azért tenyésztős event, hogy kannát adjon 2 szupertáp. Azért tenyésztős event, hogy ne legyen érdemes tenyészteni. És ez utóbbi mondat, az összes tenyésztős eventre igaz. Még nem volt kivétel.
    (Még mielőtt valaki elkezdené félreértelmezni, félremagyarázni, és nem leírt dolgokat belelátni, adok egy kis magyarázatot. Több olyan event volt, melyekbe megérte az állatokat bedobni. Általában az új állatok ilyenek voltak (kivétel a hód). De azt a mennyiséget soha nem érte meg tenyészteni, ami kellett hozzá, mert az alapállat jobban hozott volna a konyhára.)

Last edited: Dec 10, 2018
Thread Status:
Not open for further replies.