III. Neonfényes event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 19.4.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Készen vagyok az eventtel, a felhőt aktiváltam, az új neonóljaimat is ügyesen megtaláltam. ;)
    Nagy ugrásokat a boom-hoz!

2. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Valami hiba lehet mert megvettem a neon ólat, de amikor ki akarom rakni a felhőre nincsen de a kulcsokat levonta.

ID 17999692

3. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Akkor most mit is vettél pontosan? Mert ólat nem lehet kitenni felhősorra. Csak a dísztárgyakat.

genka53 és Gio kedveli ezt.
  4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben a 3 fajta állatnál beadtál mindent, akkor a legvégén a 3X5000 értékben beadtad az utolsó feladatot? ekkor kapod meg a felhősort.

Leho69, LBetti, Marika312 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Milyen disztárgyakat? A boltban csak a neon ólakat kinálja fel.

Köszi egy kicsit figyelmetlen vagyok, de mentségemre szolgál hogy már nagyon fáradt vagyok, köszi.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.4.16
    bindi5454, emocy91 és genka53 kedveli ezt.
  6. sasvár

sasvár Junior szaki

Készen vagyok, aktiválva a felhősor. 2db szupertápom fog maradni, hogy meglegyen a 3 kitehető.

mária4702, bindi5454, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  7. -tanaka40-1

-tanaka40-1 Aktív író

Sziasztok!
    Event teljesítve, felhő aktiválva. :inlove:
    A tenyésztésnél nem kaptam semmi kiugrót, csak a következő szintet adta.

bindi5454, alpha58, emocy91 és 2 más kedveli ezt.
  8. kyra72

kyra72 Járnitanuló

Kész lettem mindennel, de szeretném megjegyezni, hogy az előző neon ólak és kitehetők szebbek, színesebbek voltak. Talán más tervezte? Tudom, a mondás úgy tartja, ajándék lónak ne nézd a fogát.
    Eredeti koncepciónál kellett volna maradni, én így érzem.Bocsi. Azért a fejlesztők felé lehetne terjeszteni, főleg,ha más is így gondolja.

Peszi2, LBetti, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  9. macsezso

macsezso Fórumszaki

Tessék? A neon ólat nem teheted ki a felhőre...(azok fejlesztések alap ólakra)
    Neon kitehetőket esetleg,de ha ki is váltottad kész kel legyél az eventel ahol a paszulyágat adja.

HéricsBáró és bindi5454 kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia kyra72 :)
    Én úgy vélem, a szisztéma azonos, csak a mostaniaknál kissé túl sötét az alaplap, ha azon világosítanának picit, akkor már nem lennének ilyen komorak sem.
    -.-

SzilvaG, gyfa, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  11. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!

Event kész, felhő aktiválva, semmi különös ugrás nem volt. Tetszett, ennyi....:)

Peszi2, genka53, LBetti és 4 más kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Igen, elirigyelték tőlem...mikor kérdezték, hogy mikor lehet nekik is, azt mondtam, ha megtanulnak olvasni. Megtanultak...most a kicsi van soron.
    Egyébként összejött a kiscsajnak a 3 ól, 2 kitehető-pulyka és ló- és még van 44 sztápja! :D:p És nagyon jó ez a kihívás...lehet ránézek a pihenő kisfarmomra...;) köszi a drukkot!

Peszi2, genka53, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  13. macsezso

macsezso Fórumszaki

Ez lenne az event,ahova az állatokat kell beadni.Aminek a végén(ha mind a három megvan)
    Ott lesz a doboz ami kiváltja(engedélyezi a felhősort)

Ez meg a neon üzlet,ezek csak kitehetők;amit a felhősorra lehet helyezni.(Az event sikeres befejezése után.
    Ne keverjétek össze,melyik melyik.

14. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Nekem sem tetszenek a mostani neon kitehetők színei. Olyanok a felhősoron, mint a gyászhuszárok :( Előbbiek sokkal szebbek, csillogóbbak. Nem lehetne olyan, mint a többi? 1 lovam van pluszba, de nem fogom kitenni a kergébe a többi mellé, csak elcsúfítom az összhatást, és azt hiszem a többit nem fogom megszerezni duplán.

szellorozsa, genka53 és Peszi2 kedveli ezt.
  15. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

ez igazán csodaszép

nemsokára közeleg Roy-napja is..oo

sikeresen befelyeztem a cica az útvesztőben eventet,
    azért nem kell kötelezően gratulálni, de egy kis taps jól esne
    :)

ezzel az aktuális kihívással pedig még malackodom kicsit...

szellorozsa és genka53 kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia nyuszika215 :)
    Nagyon örülök, hogy sikerült a tervetek! :D Gratulálok, még van egy kis idő, törjétek fel a malacperselyt, hogy a többi is meglegyen :);) :D:inlove:. Nekem is mindegyik farmomon megvannak a felhőre valók, + egyelőre 3 garnitúra a kitehetőkből, aztán megálmodom éjjel, mi lesz tovább. :)
    TIKINAPTÁR 2016.04.23. ajándéka: 5 db "Főnix" titokzatos tenyészet. :D:inlove:

Szia MrRoy78 :)
    Gratulálok a sikeres cicázáshoz [​IMG] és további jó malackodást! :D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 23.4.16
    szellorozsa, MrRoy78, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  17. Szöszi2009

Szöszi2009 Járnitanuló

Köszönöm, itt lehet a megoldás. A többi info megvolt. Nagyon köszönöm. ;)

Nekem a megvásárolt is szürke ez zavart meg. Mégegyszer köszi.:)

Leho69 és emocy91 kedveli ezt.
  18. Kanegér

Kanegér Utánpótlás-írogató

Sziasztok !

Jelentem én is befejeztem a házi feladatot :p Amíg van táp addig szaporítok rendületlenül , egyre közelebb kerülök az aranymalachoz . Ha most nem bújik elő az ólból hát majd legközelebb . Ugrás egy volt nagyobb alap lóból egy egyszarvú ;)
    A kitehetőket gyűjtöm amíg tudom . olyanok mint a csokító , randa és finom . Jelen esetben a tpéjük jó . Meg ugye lesz cserenap is talán el lehet csereberélni őket
    Mindenkinek sok - sok apró állatkát kívánok és ne sajnáljátok a kék tablettát ;)

Peszi2, gyfa és genka53 kedveli ezt.
  19. ikivid

ikivid Haladó

Sziasztok! Elnézést, ha evidens dolgot kérdezek. Hány lakat szükséges az event teljesítéséhez. Én még csak most tudom elkezdeni. Köszi előre is a segítséget.

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

A három kitehető összesen 150 darab szerelem lakatért váltható ki a neon üzletből.

genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.