III. Neonfényes event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 19.4.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Én is kaptam egeret :):(

2. cicuska16

cicuska16 Fórum-zöldfülű

Azt szeretném megkérdezni, hogy a szerelemlakatokat most kell elhasználni, vagy esetleg a maradék felhasználható lesz-e egy következő neon eventnél.

Meellcc, szellorozsa és bindi5454 kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az event végén a megmaradt szerelem lakatok beváltásra kerülnek az alábbiak szerint:
    • szerelem lakat: 125 TP és 125 CSP darabonként

kissme6, szellorozsa, ada77201 és 2 más kedveli ezt.
  4. imike912

imike912 Utánpótlás-írogató

Mivel minden fajta titokól csomag adott készlettel rendelkezik, azt kapjuk, ami benne lehet. A "főnix" megjelenése idején (nem néztem utána) valószínűleg még titokól volt az egér.
    A "főnix" bizony nem a legújabb. Biztos azért kaptunk ilyen csomagot, mert még volt néhány millió elfekvő készlet a raktárban.

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Főnix talányos tenyészet:
    Figyelem!
    Az akció időtartama alatt megvásárolt titokzatos ólakból utolsó alkalommal fejlődhet ki Egérlyuk.

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...os-tenyészet-titokzatos-ólak.506/#post-290826

meszimarsi, csopke1, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  6. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Na, ami az ajándék titok ólakat illeti...:(- hát..:(- galambfészek, sünodú, farkasbarlang és társai...:wuerg:- kínomban röhögtem a szó szoros értelmében...xD- azt gondoltam a titokólak kinyitása előtt, hogy most az egyszer talán bőkezűbb lesz az "osztogató":inlove: - nem jött be..:eek:- ez az a tipikus eset, mikor inkább ne adott volna semmit... -.--.--.--.--.-

Gazda: ideals20111ID: 33849186

szellorozsa, zergekutya, ada77201 és 4 más kedveli ezt.
  7. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Részben igaz amit leírtál, de ha nem ad titok ólat, fát hidd el akkor az lenne a baj. olyan gyarló az ember amit van vagy kap az soha nem jó, így jót tenni sem lehet. Én sem örülök a party pörgetés piros denevérbarlangnak, levendula lekvár, meg a különböző kitűzőknek, de ezt kell elfogadni. Mindig úgy állok a dologhoz a semminél többet ér, a lottón is meg kell elégednem a kettes találattal, megbékélni az ötöst más vitte el de még mindig ott a remény egyszer rám kacsint a Fortuna.

taga1, Erzsike5110, meszimarsi és 12 más kedveli ezt.
  8. mebajah

mebajah Fórum császára

Egyformán gondolkodunk.Kiegészíteném azzal,ha nem bántok Senkit,hogy ilyenkor a "kicsik" jutnak eszembe,akiknek csodálatos ajándék minden.
    Ha végtelen lenne az ajándékozási lehetőség,mi lenne itt?!!!Elárasztanánk a "nincstelen" társukat mindennel.De magától értetődik,hogy
    ez csak nekünk lenne logikus,egyébként tényleg nem az.

taga1, ideals20111, Erzsike5110 és 9 más kedveli ezt.
  9. zergekutya

zergekutya Junior szaki

A titokólak,-fák már csak ilyenek:) legalábbis már egy ideje... régebben, néha legalább egy aktuális(abb) állatot,fát sikerült elcsípni, mostanában inkább csak egy múzeumba való dolgot:D

ideals20111, Laxiaa, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  10. zoldliget

zoldliget Törekvő

Ne így fogd fel. "Aki a kicsit nem értékeli, a nagyot nem érdemli." Minden jó amit kapsz.:D:D "Aki nem tud kapni, az nem tud adni sem." Fel a fejjel, lesz még jobb is.

taga1, ideals20111, Erzsike5110 és 7 más kedveli ezt.
  11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Nekem Titkosak: 2 sün...narancshód...sárga angóra..o_Osárgahalásztanya.:eek:
    Biztos ennek sem örültél volna jobbanxD... viszont a kisfarmomon meg rózsakacsaól lett:)

12. terkafarm

terkafarm Utánpótlás-írogató

Sziasztok! meg tudná mondani valaki mi volt a vasárnapi ajándék a Tiki-naptárban? Sajnos lemaradtam.

szellorozsa kedveli ezt.
  13. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Szia!
    30 db Kacsa Kata szupertrágya.

szellorozsa, .barbi1. és bindi5454 kedveli ezt.
  14. Laxiaa

Laxiaa Aktív író

Én szerencsésebb voltam, mert 2 db sima egeret is kaptam. :cry:

ideals20111, kissme6 és .barbi1. kedveli ezt.
  15. Elicius

Elicius Utánpótlás-írogató

Peszi2, barna030303, csopke1 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Peszi2, meszimarsi, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  17. annamaripicur

annamaripicur Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én ezt most inkább kihagytam. Sűrű napjaim voltak, érdemben nem tudtam volna foglalkozni vele. Viszont a kincses szigetre elkezdtem rágyúrni. Úgyhogy nekem ez lett most a nagy cél. :) Remélem mindenkinek sikerült az event. :)

kissme6, Leho69 és Elicius kedveli ezt.
  18. Elicius

Itt a vége sajnos, mindenem eladtam, nincs pénzem állatra... De ezt sem gondoltam, hogy eddig eljutok. Megelégszem ennyivel. :)
    Vagyis még beadtam a lovakat és még 3 szintet ugrottam, ezt elfelejtettem. :)

Peszi2, erzsike511, kissme6 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Akkor egyikkel nem jutottál el a második ajándékig. Összesen 115000 BTP van benne.

A harmadik ajándéknál mindegyik adja a neon ólat. Ehhez nem sok minden kell csak a piacról meg kell venni, ha nincs elég a pajtában. 3 neon ól igaz, hogy nem 6, de igen sokat ér. Szóval minimum ezt megcsinálnám a helyedben. (kb. 20 perc piaccal számolgatással együtt).
    Ha azt veszem, hogy a 3 neonhoz a színes állatok 60-70 milla csp, és ezt 2-3 millából lazán le lehet tudni....

meszimarsi, HéricsBáró, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  20. Elicius

Igen, és az első körben mindegyik ad 100.000 CSP-t, amiből lehet vásárolni tenyészállatokat. Már nem is annyira magas az áruk.;)

Peszi2, HéricsBáró és kissme6 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.