Visszajelzés Inutep átka 2. - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 9.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 18.10.24.
  1. 1

70 szavazat
    33.7%
  2. 2

7 szavazat
    3.4%
  3. 3

3 szavazat
    1.4%
  4. 4

5 szavazat
    2.4%
  5. 5

10 szavazat
    4.8%
  6. 6

6 szavazat
    2.9%
  7. 7

4 szavazat
    1.9%
  8. 8

10 szavazat
    4.8%
  9. 9

12 szavazat
    5.8%
  10. 10

81 szavazat
    38.9%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A célom elértem, a felhő a rávalókkal meglett. Nem vettem kosarat, azzal főztem ami a kamrapolcon elérhető volt. A kerék,..... én úgy vettem észre, hogy nagyon beteg.
    A felröpik alakulásától függ a piacozásom, még alszom rá egyet.
    Gratulálok a végzetteknek,:inlove: sok sikert, bőséges felröpit kívánok az eventezőknek.

Mica67, kutyaszálló, maszilva és 15 más kedveli ezt.
  2. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Jó reggelt:)
    1 kör aratás ,és a baloldal kész.8)Némi röpi kell a gombaerdőböl:oops:
    Reggel aratam komforton a szúrós gombát kezdésre,majd mindenütt völgyi rózsa normálon, most várom a vízibogyót komforton;)
    32db /mag a nettó átlagba,jackeket nem használtam l:wuerg:,mert a röpi nem tudja lekövetni a hozamot igy se:sleepy:,csak ami jött a keréken,és amit az event ad él .:)
    Alighanem mindent jelentösen túltermelek igy iso_O,/ az árak most már olyan 50000 csp körül vannak:music:/adogatok el folyamatosan;)
    Amig a bónuszok élnek,biztos letermelek amit tudok,és majd kiderül lesz -e értelme is:pxD
    Persze a jobboldalt is leadom.:)
    Anno az első nagyobb "vagyonomat" ilyen eventből szereztem,:D/emlékszem rózsával röpiztem 40 perces érésidővel/;)most azért nem hiszem hogy hasonló kiugró piac lenne:music:
    Jó hétvégét.:)

3. cili53

cili53 Fórum hercege

Sziasztok:)Jó reggelt:)

Gyorsak vagytok , sikerült nekem is befejezni:)

Gratulálok aki kész,sok sikert aki csinálja:)

Bőven jut a piacra, ha valakinek szüksége van 01-es piac - egy baglyot kérek:)

4. cirmi54

cirmi54 Fórum nagymestere

Mind!két oldal befejezve, piacra termelek tovább! xD
    Sok sikert mindenkinek! :)

kutyaszálló, Kuzdern, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  5. borderland57

borderland57 Fórummogul

Komfortba érdemes ültetni a magokat a nagyobb nettó hozam miatt, jól gondolom? Kevesebb szupertrágya, kacsakata miatt is.

genka53, Sali~*.* és DevilMókus kedveli ezt.
  6. DevilMókus

Szia.Az egyre magra vetített netto hozam a normál nagy talajon a legmagasabb.:music:
    Ugyanakkor a legrövidebb érésidejűt én is komforton termelem.:music:
    Idö és terület arányban kedvezőbb:music:
    Ha szupi és kk szemponjábol nézem,egyértelműen a komfort a legjobb:)
    Jellemzően a bonuszoktol függ.
    + bónuszoknál normál talaj az ideális, % bónuszoknál a komfort.
    Ui kész vagyok ,hát elég sok jut a piacra .o_O

Utoljára szerkesztett: 11.10.24
  7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    A szupertágya és KK szempontjából igen, jobb a komfort. Viszont a minijátékok lejátszásakor, ha egyben lejátszuk, akkor 8 órán keresztűl +9 termés hozam. Akkor itt már nem mindegy, hogy 44 vagy 202 kockára kapsz +9 termést.

8. DevilMókus

Szia Gabi
    Amint írtam is a kérdés az hogy milyen bónusz van életben?o_O
    Ha csak a+9 ,akkor nem éri meg a komfort-tiszta sor:)
    Ugyannakor az 1 magra vetített hozam 2*2 talajon jobb mint 1*1 en.:music:
    Azaz csak akkor ültetnék 1*1 re- ha mondjuk nem tudom 8 órára beosztani ,vagy nem elég a terület ( foglalt )vagy egyszerűen nincs időm csak mondjuk 1-2 órát aratni:music:
    Általánoságba minden jó lehet, a fő kérdés az ,hogy milyen eszkőzökkel menyi idő van aratni stb ..;)
    Jelen esetben a 2*2 talaj ad 33Db , a komfort 89-et nálam.
    Azaz az 1magra vetített nettó hozam az a normál 2*2 talajon ideális de hatóidőbe nem férne bele csak a 2*2 talajon űltetés.
    1*1 nem is használok most

Utoljára szerkesztett: 11.10.24
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Én is végeztem. :) Nem terveztem, de most már muszáj piacoznom, ;) mert rengeteg plusz növényem lett.
    Olvastam fentebb, hogy ment a tanácskozás, hogy mi éri meg jobban, sima föld, kicsi vagy nagy terület, avagy komfort. Azért is írom le a példámat, de -BombadilToma- is már vagy százszor leírta, hogyha %-os bónuszunk van, akkor a komfort a nyerő, ha db-számra ható, akkor pedig a "kiskocka" éri meg jobban (tőle tanultam ezt el, mert nem szégyen az okosabbtól elfogadni a tanácsát). Ha nem lett volna ennyi %-os bónuszom, akkor 2*2-be ültettem volna én is a batyukból kapott magokat.
    Kegyes volt most hozzám a kerék, adott 3 db 100%-os bónuszt, meg egy +1 db-ost. A gyémánt rekeszbe 200%-os terménybónuszt raktam, az aranyba egy növényekre ható 100 %-ost, meg egy fehér ártatlanságot, így 113 db-t arattam egy komfort-kockáról, pedig a Jackek pihenőn maradtak most is.
    Igaz, hogy lassabban érett be, mivel a kari sütinek már nem jutott hely, de ez a mennyiségben megtérült.
    Tegnap két, ma reggel egy szupertrágyára ható felhőt aktiváltam.
    Most már csak a két bónuszrekeszes rúna ketyeg, (hosszabbítóval) ezért már csak 66 db jön le a komfort területekről, a most érés alatt álló event- növényekből. :) Estig a másik kettő farmon is végezni fogok. :D
    Gratula a végzetteknek és sikeres további játékot mindenkinek! :D:inlove:

jucus100, kutyaszálló, maszilva és 13 más kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Az eventem halad, semmi kapkodás...a piac beindult, úgyhogy minden rendben ;)

11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok,
    az ismertetőben pótlásra kerültek a matricák is:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Gratulálunk azoknak, akik már végeztek, a többieknek további eredményes aratásokat!

kutyaszálló, Luminary, maszilva és 10 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Tegnap elértem a sorok végét. Malom is megjavult, azzal zártam az eventet. :)

13. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása alapján, az Inutep átka 2. event
    - a hivatalos tájékoztatótól eltérően (90. szint) -

a 3. szinttől elérhető.

Az ismertetőt ennek megfelelően módosítjuk.
    Elnézést kérünk a kellemetlenségért.

Jó gazdálkodást, sikeres küldetést kívánunk,
    a Farmerama csapata

maszilva, genka53, kigyo51 és 7 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

kíváncsi lennék, ezt hogy osztották el :D

Swartsch, PZoli64, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  15. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Jókor jutott eszükbe...
    A kisfarmosok lesznek boldogok... nekik lett volna fontos az időtényező.

Nekem kevésbé, azt jöttem "tudósítani", hogy én is kész vagyok. A horrorgazt hamar elkezdtem szaporítani, de a beadásba csak tegnap álltam bele. Kaptam egy 100%-os bónuszt (közepesen kegyes volt a kerék), egy adott pillanatban elhasználtam a szezonbónuszt is. 1x2-n toltam a magokat, minden földi jóval, így bőven maradt piacra is.
    De eddig teljesen átlagos esemény, amit igazából meg szerettem volna osztani, hogy az utolsó 3 piccolóból, egy év után végre kaptam egy Jack-et!!! Korábban volt egyszerre 3-4 is, spórolgattam vele, de nyárra lefogytak, egyet tartalékoltam végszükségre, egy élettel.
    Lényeg: boldogság van, ez így naggyon megérte!

kutyaszálló, maszilva, PZoli64 és 6 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Apja!
    Nemes egyszerűséggel harmadolták :D

Swartsch, vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. zsani_apja

Szia!
    Igen, utána olvastam Toma írásainak és rájöttem. :D
    Ahogy látom kínlódnak itt a kis farmokkal. Azt sem gondolnám, hogy a lemaradt farmok életre kelnének, nem hogy újakat indítsanak. Itt már nincs meg az a varázs, mint anno nálatok, nagy játékosoknál és mint én kis pici utószezonosnál. :D :p
    De nem akarok ebbe bele menni, csak egy gondolat volt. Ami nem bántott engem, csak leírtam. ;)

genka53, Swartsch, fankostepsi és 4 más kedveli ezt.
  18. Csaba957

Csaba957 Kivételes tehetség

Harmincadolták, a 90-nek a harmada 30.
    Az eventel már tegnap kész lettem és az eladásokból jó kis bevétel lett.

genka53, kutyaszálló, vihence és 4 más kedveli ezt.
  19. kigyo51

kigyo51 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Végre én is készen vagyok ezzel az eventtel, mindkét oldal full. Jól jöttek a piccolók. Már a piacra termelek ma délelőtt 11 óra óta. Még most jól el lehet adni az event növényeket, viszik mint a cukrot.

Szint: 239/800/25 A5, P5, L5, V5, T5. Piac:37

genka53, kutyaszálló, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még el sem kezdtem a növények termelését... A malomtermékek készen vannak... :music:
    :inlove::inlove::inlove: Akkor jó iskolába jártam, mert nálam is ennyi jött ki;)

genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.