Visszajelzés Ismerd meg a dinoszauruszokat - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 7.5.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 23.5.25.
  1. 1

161 szavazat
    38.4%
  2. 2

16 szavazat
    3.8%
  3. 3

10 szavazat
    2.4%
  4. 4

5 szavazat
    1.2%
  5. 5

17 szavazat
    4.1%
  6. 6

13 szavazat
    3.1%
  7. 7

10 szavazat
    2.4%
  8. 8

27 szavazat
    6.4%
  9. 9

23 szavazat
    5.5%
  10. 10

137 szavazat
    32.7%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Tudom, miért csináltad. :) Mondjuk az eventes terület mellett még a csirkét is lehet tömni. :p Azt akarom írni, hogy tölteni. :D

zsoxxya, nagymami2, Fätum és 3 más kedveli ezt.
  2. xaveriana

xaveriana Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Hány darab ásatási szerszám kell ahhoz, hogy fel tudjam oldani a második ültethető mezőt?

zsoxxya kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

zsoxxya, Sali~*.*, Dolphin és 4 más kedveli ezt.
  4. xaveriana

xaveriana Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

zsoxxya és Dolphin kedveli ezt.
  5. szigonia

szigonia Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én sehol nem találom az eddig megszerzett "Meglepetések ládája" ládákat. Hol keressem?

zsoxxya kedveli ezt.
  6. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

láda - váza ikon - "minden" kiválasztása - keresőbe beírod és ott lesz :)

zsoxxya és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. milanzs

milanzs Fórumelemző

Ez az event baromi lassú...ugyanakkor azért jó az eventes terület, mert lehet haladni a többi gazdakörivel a farmos területeken. Szóval viaskodik bennem a két érzés...

-Erbrow-, zsoxxya és GreekYogurt kedveli ezt.
  8. atyka88

atyka88 Fórummogul

ziasztok. mind a 2 folre lehet ultetni mind a 2 novenyt?

zsoxxya kedveli ezt.
  9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem.

Az elsőként választott növényt a már meglevő, feloldott első területre tudjuk vetni, a második területre pedig azt, amit nem választottunk, vagyis a másikat.
    A 11-es szint teljesítésével tudjuk feloldani a második területet.
    Az event ablakban a bal felső sarokban az Ajándékdobozra [​IMG] kattintva a teljes Haladási sáv feladatait és jutalmait meg tudjuk tekinteni.
    A megnyíló ablak jobb felső sarkában látjuk, hogy a 24 szintből eddig mennyit teljesítettünk Ahol zöld pipa van a sorban, azokat az ajándékokat már megkaptuk, azok a szintek már készen vannak.

Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/ismerd-meg-a-dinoszauruszokat.26299/#post-1448613

zsoxxya, barbi021951, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Jobb oldalt van az 5, baloldalt a 10órás növény területe. Ez szemből nézve értendő. :D :p

zsoxxya, Swartsch, zsuzsa-mama és 3 más kedveli ezt.
  11. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!

Igen, nekem is kettős érzésem van.
    Én nagyon nem szeretem az eventes területet mert nem tudok időre aratni (elsősorban a munka miatt) de majdnem mindig elkezdem mert az apróbb ajándékok begyűjtése is hozzátesz a farmhoz. Aratok amikor lehetőségem van rá és ha végül sikerül megszerezni a felhőt akkor örülök és elégedett vagyok.
    Ugyanakkor tényleg azt csinálhatsz a többi területen amit csak akarsz és ez jó. Jelenleg én is gazdakörizek és ültetem millió számra a növényeket amit kér az adott feladat.:)
    Önmagában az ilyen eventes területen zajló események rendkívül vontatottak, lassúak és unalmasak de biztosan vannak olyan játékosok akiknek meg pont ez tetszik. Nem vagyunk egyformák (szerencsére). ;)
    Jövő héten pedig már tenyészthetünk. Addig meg csak kibírjuk...:p

Utoljára szerkesztett: 11.5.25
    zsoxxya, milanzs, Swartsch és 10 más kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Heuréka! :DMegvan a 2. terület is!:D
    A kezdési csúszás miatt én is a rövid érés idejű event növénnyel kezdtem, és zömmel napi öt aratással eljutottam kosár nélkül odáig, hogy megkaptam a másik területet is.
    Persze, aki dolgozik, és nem tud napközben aratni és újra vetni sem, annál más a helyzet.
    A terület kirakással viszont megszenvedtem, mert adtam neki egy gépi földkirakás ukázt, amit aztán nem engedett átrendezni, hogy a 16 db 2*2-es helyett 17 db-on lehessen ültetni + 1 db 1*2 és 11 db 1*1. Mindig visszaugrott két nagy terület, és emiatt nem tudtam átrendezni a terepet. Ezt ugyanígy mindhárom farmon megcsinálta.
    De kitoltam vele, mert frissítettem, és utána kézzel raktam ki a földterületeket, és úgy már "bevette". :);)
    Van remény a befejezésre, mert innentől számítva 14 aratással elérem
    a végét.
    Ha tartani tudom a terv szerinti napi három aratást, akkor szombaton végzek. :D

nagymami2, maszilva, vihence és 15 más kedveli ezt.
  13. atyka88

atyka88 Fórummogul

mejik felhosor kapjuk hamarab? en az 5 orassal kezdtem

14. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia genka! :)

Hasonlóan állunk akkor, nálam is estére lesz kész az első felszaporítási kör. Én viszont nem babráltam vele, kiraktam géppel "jóvanazúgy" alapon. :D
    Már sikeresen 1x ki is szolgáltam Rajmundot :) Megpróbálok minél több őskori ládát kiszedni, hátha nyitok valami jó dolgot belőle :)

zsoxxya, genka53, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ha megengeditek csatlakozom hozzátok :)
    Nálam is meglett a 2. terület, de sajnos aratni már csak holnap fogom, de semmi gond, azt hiszem ráérek vele holnap is. :)
    Az én célom a 2. felhő lesz, aztán még nem tudom... majd ha elérem a felhőt meglátom mennyi időm marad a megrendelőkre és a ládákra.

PS: Nagyon nem szeretem ennek az eventnek a lassúságát, vontatottságát és kötöttségét.

zsoxxya, PZoli64, PalMa és 6 más kedveli ezt.
  16. Menitala

Menitala Fórum mestere

Mi a tapasztalat? kis kockára vagy vegyesen nagy kockára is legyen az ültetés, Köszönöm szépen! Üdv.

zsoxxya, Sali~*.* és genka53 kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Először is gratulálni szeretnék a javítást végző csapatnak. Annyira jól sikerült a földek áthelyezésének megszüntetése, hogy még a saját területen sem érdemes próbálkozni, mert lehetetlen. Aki esetleg mégis úgy döntene, hogy nem kell a gépi kihelyezése a területeknek, akkor jobb ha kézzel intézi a rendezést, kirakást.
    A második terület megszerezve, már a 2. kör érik, szerintem jól haladok, ha tudom tartani a tempót akkor kész lesz az event.
    A felröppenőkre sem lehet panasz, igaz nálam a varázsfák /17/ db. is kint hajladoznak.
    A 4 órás növénnyel kezdtem és folyamatosan ültetem ezt az enövényt is, /hisz azon a területen mást nem lehet ültetni/ adogatom a megrendelőknek ha jó az ajánlat.
    Nem tartoznak a kedvenceim közé ezek a többhetes eventek, no meg persze a 7végiek sem.
    Sok sikert kívánok minden eventezőnek, kívánom mindenki érje el a célját.
    Szia!
    Vegyesen ültetek, 17 db 2x2 és így tovább. A hozam ugyanannyi, kevesebb trágya kell. A felröpik már megvannak, hisz a varázsfák és a jó szomszédok most is sokat segítenek! :inlove:

Utoljára szerkesztett: 12.5.25
    nagymami2, jucus100, PZoli64 és 5 más kedveli ezt.
  18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Megy ez, csak csinálni kell! :):D
    Nekem is túl lomha az eventes terület művelése, de hát ez van... erre mondják, hogy azzal főzünk amink van. :)
    Mondjuk az az előnye viszont megvan, hogy ez alatt az idő alatt akármit is csinálhatunk a többi területen. :D
    3/4 óra múlva arathatom az új területet és akkor már a teljes részt be tudom ültetni, a reggeli aratáshoz. :)

Menitala ,
    én mindig amennyi csak kifér nagy + közép + kicsi területeken ültetek az eventes területen, mert ha úgy adódik, hogy nem kell kupont használnom a gépi műveléshez, vagy egy késő esti aratás előtt a reggel berakott kupon már lefogy, akkor akár kézzel is le lehet kattogtatni az aratást és visszaültetést. Arról nem is beszélve, hogy spórolósabb a víz- és trágyahasználat, ami kisebb farmoknál érdekesebb inkább. A felröppenők jól jönnek így is a mostani beállításoknál, mert pár kisfarmon is csinálom, ahol nincs 20 szomszédi ajándék, se varázsfa, a szintigényhez képest mégis kielégítő a felhozataluk.
    Sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove:

zsoxxya, nagymami2, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
  19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Reggel nekem is meglett a 2. terület, én nem tudtam a földeket úgy lerakni, ahogy akartam, így lett egy rokokó stílusú területem.
    Kinyitottam 3 db őskori ládát, 16 szupertápot és 1 PP -t adott.

zsoxxya, Kuzdern, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  20. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! A koponyás készen van de a felhőt nem tudom beüzemelni. Mi lehet a baj?

zsoxxya, Kuzdern és genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.