Visszajelzés Ismerd meg a dinoszauruszokat - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 7.5.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 23.5.25, 08:39.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. chajagi

chajagi Járnitanuló

Kedves Fätum! Áruld el kérlek, hogy ha napi 7 ajándékot tudok küldeni, akkor hogyan lesz napi 20? ennyi szomszéd kell legyen?? :)

2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Hát...én annyira utálom a kisfarmokkal való macerát, hogy el se tudom mondani. :wuerg: Egyetlen dolog miatt lépek be: a felröppenők miatt, és már húzok is el mindegyikről mint a vadlibák xD
    Tényleg...minden elismerésem azoknak akik képedek az idejükből kisfarmokra is áldozni és ott is eventezni.
    Szia, én napi 15 ajándékot tudok küldeni. A napi 7 vagy 15 (tök mindegy) az a küldésre vonatkozik. A 20 db az ingyenes ajándékok fogadására vonatkozik. 20 ajándékot úgy lehet küldeni, ha vannak pluszban kis farmjaid, ahonnan ezt meg lehet tenni.

Utoljára szerkesztett: 7.5.25, 12:36
    Kincső52, vihence, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  3. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! A múltkor szuper volt a földek áthelyezésének ötlete, sajnos elfelejtettem. Melyik hsz-ben volt? Köszönöm ha segítesz megtalálni!

GA-BI-O-Farm és pecanegra1976 kedveli ezt.
  4. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Itt találod meg a rövid videót róla: KATT

Kincső52, vihence, PZoli64 és 5 más kedveli ezt.
  5. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Nincs lehetőség a növények áthelyezésére a másik részre.

maszilva, Kincső52, PZoli64 és 9 más kedveli ezt.
  6. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    @Dolphin hozzászólásában (#2) ezek a számok szerepelnek:
    "A beadási feladatokhoz (összesen 24 szint van) az alábbi event kellékekre van szükségünk:
    - amennyiben a 10 órás növénnyel kezdünk, akkor összesen 2010 db Ammonitesz, 3335 db Koponya és 525 db Ásatási szerszám
    - amennyiben az 5 órás növénnyel kezdünk, akkor összesen 2105 db Ammonitesz, 3195 db Koponya és 525 db Ásatási szerszám"
    Az Ammonitesznél látok eltéréseket... ;)

Akármelyik szám a valós, nagyon kicentizték; ha néhány aratás kimarad, nemigen fér bele a teljes teljesítés a kb. 2 hétbe.
    Én titkon abban bízom, h csökkenteni fogják ezeket a mennyiségeket.

Utoljára szerkesztett: 7.5.25, 14:57
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia! Ohh, hát ez most nem jó hír :cry:Köszi

maszilva, inanna11, Lenczy és 3 más kedveli ezt.
  8. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia!

Bezzeg ezt a "hibát" tudják javítani........:wuerg:

Ismeritek a mémet amikor a dagi csávó mondja:
    Hello uram, jól működő múzeum érdekel?" :D :D :D

vihence, zsani_apja, SnéDóri és 9 más kedveli ezt.
  9. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, köszi :) Javítottam is. Igen, és hát Ableotory pár perce hozta a rossz hírt: nem lehet a földeket huzigálni :cry: Pedig ebben nagyon reménykedtem.
    Szia, naná, hogy ezt javították. Ha így maradt volna sokan (akik egyébként szoktak) nem vennének, vagy legalábbis nem akkora mennyiségben kosarat. Ezt pedig a BP-nek bevétel kiesés. A föld huzigálással mi játékosok jártunk volna jól.
    Mindegy, jutok ameddig jutok, és kész. Kosarat pedig tartom magam az elveimhez, nem veszek.

Utoljára szerkesztett: 7.5.25, 13:38
    maszilva, Kincső52, vihence és 11 más kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

A Múzeummal nem viccelünkxDxD 2 napja végre jól számol a farmomon.;)

Na közben újraszámoltam! Mit nekem!xD Ha mondjuk az 5 órást nem napi 4x, hanem 5x aratom és a 10 órást meg 3x a kettő helyettxD, aludni meg minek két hétigxDxD, na akkor kosár/ak nélkül 16 és fél nap alatt kész az event az előzőleg számolt 20 nap helyett xD
    Kár!!!, hogy csak 13 és fél nap van az egészrexD

vihence, máriamargit, nolina1965 és 12 más kedveli ezt.
  11. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Félek, hogy most erre nem lesz módunk. Akkor egy "ablakban" volt 4 terület, ott lehetett pakolni ide/oda. Most másik területre kell átlépni, így oda nem tudom elképzelni, hogy vihető lenne "föld"
    ...ne legyen igazam

12. Sylja

Sylja Fórumgróf

Káááár! :cry::cry:
    Próbáltad frissen elvetett növényekkel is?

Szia!
    Hogy érted, hogy "Most másik területre kell átlépni"? Nekem nagyon úgy tűnik, h ugyanabban az ablakban van mindkét terület. A teljesítéshez, és a Megrendelőkhöz nyílnak meg új ablakok szerintem.

Utoljára szerkesztett: 7.5.25, 14:19
    Fätum, inanna11, pecanegra1976 és 4 más kedveli ezt.
  13. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

1.Szóval az én számításom szerint,ha az 5 órás növényt számolom napi 5 aratással az ugye 405 db/nap.Ez 8 nap.
    2.A 10 órás növénnyel számolva 3 aratással is 243 db/nap.Ez is 8 nap.Percre pontosan kellene aratni,de így is a 13 napos eventbe se fér bele a 16 napos aratás!!!

Üzenem az event alkotóinak:"Ha a kacsa nem tud úszni,nem a víz a hibás!"

14. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Igazad van, elnéztem. Holnap kiderül...

15. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm, ám mások írják, hogy nem lehet, javították a hibát. Na, majd "meglásuk"

máriamargit, GA-BI-O-Farm és Fätum kedveli ezt.
  16. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nem nézted el nagyon a jutalmakat ???xDxD

Felröpiket és enövényeket nem kapunkxD, hanem adunk a megrendelőnek !!! és ő cserébe ad 1 db. őskori ládát + tp+csp+kk....

Swartsch, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  17. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Nem tudom, lesz-e annyi felesleges növény és felröpi, hogy a megrendelőknek is jusson, sőt, többször is ki lehessen szolgálni őket.
    Ezt zölddel akartad írni? Kapunk jutalmat mindkét megrendelőnél: "Egyéb jutalom: TTP, Farmpengő, 1 db Meglepetések ládája"
    Felröppenőt csak aratáskor, Varázsfából, és a szomszédoktól kaphatunk.

Utoljára szerkesztett: 7.5.25, 14:55
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, jajj, de.:D Töröltem. Viszont akkor a megrendelőknek semmi értelme nincs, úgyhogy nem értem az egész megrendelést. Minek akkor a láda?

PZoli64, máriamargit, Swartsch és 6 más kedveli ezt.
  19. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Jóóó reggelt !!!

Nem csak a megrendelőknek nincs így semmi értelme, de magának az eventnek sincs, mivel nem lehet teljesíteni még úgy sem, ha non-stopp! -ozolxD.
    Ha maradnak a számok, akkor csak lájtosan xD fogom napi 1-2 aratással csinálni. Legalább a matrica legyen beragasztvaxD

Kincső52, máriamargit, Swartsch és 10 más kedveli ezt.
  20. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Akinél a menüben csücsülnek a Varázsfák event mentes időszakban, most kirakhatja azokat megszellőztetni, mert onnan is kapunk felröppenőket, nem csak napi ajándékba.
    Most vissza-szívatnak bennünket a BP-sek, hogy túljártunk az eszükön a múltkori terület áthúzkodással, mert most olyan feszített menetrendet diktálnak ebben az eventben, hogy csak 16-án tudunk területet és eventnövényt váltani. A maradék idő pedig kevés a másik növényre, mert 26-án végeznénk a full eventtel. A felhő meg egy nappal előtte lenne meg, az is úgy, hogy az event kezdő napjának kivételével a hosszút napi 3-szori, a rövidet napi 5-szöri aratással számoltam.
    Prémiumos gazda vagyok, annyi pénzt még rászánok havonta a játékra, úgyhogy a kosár viszont felejtős.
    Ezért azt tervezem
    , hogy a 12. soron kiveszem a Pillangólátogatás dekort, aztán valószínűleg "csók a családnak".
    Tizenöt éve ez lesz az első felhős event, amelyikben bent hagyom. :sleepy:Mindent el kell kezdeni valamikor. :p
    Sikeres játékot! :D:inlove:

lovardatanya, maszilva, Kincső52 és 35 más kedveli ezt.