Visszajelzés Ismerd meg a dinoszauruszokat - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 7.5.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 23.5.25, 08:39.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Köszi,:) nekem is ezek a számok jöttek ki. De még mindig nem értem, hogy minek vannak a megrendelők?

2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Semmilyen formában nem áthelyezhetők a növények az egyik részről a másikra. Javították teljes mértékben a hibát.

3. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A megrendelők plusz jutalmakat adnak, akár ki is hagyhatóak.
    Az előrehaladás szempontjából dolgunk velük nincsen.

maszilva, inanna11, vihence és 6 más kedveli ezt.
  4. kukori80

Szia, köszönöm. :) Úgy el fogom kerülni őket, mint a sicc. :D

Kincső52, inanna11, vihence és 6 más kedveli ezt.
  5. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    A cél mind a 4 megbízás teljesítése az adott megrendelőnél. Ekkor megkapjuk a teljesítési jutalmat, az 1 db Őskori cuccos ládát. A láda megszerzése a fő cél a megrendelőknél.

100 db láda nyitásának eredménye:
    2025-05-07_17-54.png

maszilva, Dolphin, inanna11 és 18 más kedveli ezt.
  6. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Ha napi 5x aratod az 5 órást és 3x a 10 órást, akkor 10 nap alatt kész vagy az eventtel és a maradék 3 napban a megrendelőknek termelhetsz.
    Viszont ha napi 4x tudsz csak 5 órást aratni és 2x a 10 órást, akkor 12 nap kell az eventre és jó 1 nap marad csak a megrendelőkhöz.
    Szóval lejjebb mentek a számok, de nem annyira, hogy lazán lehessen teljesíteni.:music:

lovardatanya, maszilva, Kincső52 és 13 más kedveli ezt.
  7. Sylja

Sylja Fórumgróf

Ha végigértél a feladatsoron, utána esetleg foglalkozhatsz velük. Addig is a 3. sz. megbízásokat érdemes megfontolni a Meglepetések ládája miatt:
    Meglepetések ládája[​IMG]1 db farmpengő
    2 db farmpengő
    2 db szabad pörgetés
    4 db szupertrágya
    2 db Kacsa Kata szupertrágyája
    1 db Kacsa Kata turbótrágyája
    1 db szupertáp
    1 db csillag

Dolphin, vihence, -gyöngy-581 és 6 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Köszönöm. :) De nem csábítottál el. :D Ahhoz ez kevés. :D
    Az a baj, hogy ameddig nincs kész a sáv, addig nem lehet a megrendelőkkel foglalkozni, mert nincs felesleges növény. Főleg, ha pár aratás kimarad.

vihence, Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

hm... Akkor bizony sokan fognak a megrendelőkön elcsúszni:oops:
    reméljük számol mindenki... s nem a megrendelőket szolgálja ki...

Swartsch és farmerSS kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Még a végén nem is az eventet fogom csinálni, hanem csak a megrendelőket szolgálom ki.xD
    Tetszik ez a 100-as nyitás.

11. kukori80

Lehet választani: vagy végig csinálod a megrendelőket, vagy a felhőt. Szerintem a kettő együtt nem fog menni. Ha kész vagyok a sávval, akkor majd megrendelőzök.

Swartsch, GA-BI-O-Farm, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  12. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!

Nem is cél az, hogy lazán teljesítsd mert akkor ennél barátibb mennyiségeket állapítottak volna meg.
    Volt egy kis felháborodás ezért csökkentettek kicsit. Sok boldogságot. 8)

Kincső52, inanna11, vihence és 6 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

A felhő hosszútávon hasznosabb... szóval a megrendelők csak a végére maradhatnak...

maszilva, nolina1965, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  14. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Megint eventes terület.
    Eszetekbe jutott, hogy majd mi minden kell a tophoz ősszel, mert elég gyakran azt csinálunk másutt, amit akarunk.
    Úgy gondolom ez egyszer vissza fog köszönni, mert nem értem miért van most így, amikor eddig évente 2-3 event volt ott.
    Amúgy nekem teljesen mindegy :) Lényeg, hogy nem kell rá készülni :)

15. -Holdfeny-.

A top még messze van... sima termelgetéssel nem lehet labdába rúgni a nullázás mellett... szóval nem ez miatt növekszim majd a beadott érték...
    Így nagyobb szabadság van a játékban:D

Swartsch és genka53 kedveli ezt.
  16. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Kezdek az 5 órással, öt nap alatt remélem kész, jöhet a területfelszabadítás a 10 órásnak és termelhetem tovább az 5 órást is, így a 6. naptól már 6 óránként vagy 1 db. fluxossal azonnal visszahívhatom Fadöntő RajmundkátxD

80 db. eventnövényt kér (81 lesz aratásonként) és 10 felröpit. Jó lesz ez !xD

17. kukori80

De napi hány aratással számoltál? Mert 5 aratás nálam kizárt. De még a 4 is kérdéses.
    Látom, hogy most annyira beleszerettél Rajmundkába és a ládáiba, hogy még éjszakázni is fogsz. :D:D;)

18. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Napi 4 laza aratással számoltam az 5 órást : 1665 : 81 : 4 = 5 nap és utána a 10 órást is lazára vettem: 1180 : 81 : 2 = 7 nap

Ez nem az az event, amiért este 8 után még aratnék.xD

19. kukori80

Értem, felszaporítás + 5 nap az 5 órásra. Utána elkezded a 10 órást, közben ülteted az 5 órást tovább és beadod a megrendelőknek. Nem számoltam, mert annyira nem érdekel, de kiszámoltad, hogy mennyi ládát tudsz kivenni a végéig?

genka53, sutimami57, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  20. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Ne csináljam meg helyetted az eventet ?xDxDxD

8 nap, napi 4 aratás, 3x ingyen jön 6 óránként a megrendelő, de mivel 4x aratok így 1x adok neki fluxost, ha kapok a ládábólxD
    De adjon inkább aranyat vagy bónuszládákat, így 24 láda a biztos, a többi a ládán múlik.
    1 teljes megbízáshoz kell 80 egaz és 10 felröpi, a gaz 81 aratásonként és a 10 felröpit meg előtte úgy is látni, hogy lejön e ennyi aratásonként.
    Majd legfeljebb kipótolja a 10 órás a másik térfélenxD

kannap, maszilva, genka53 és 8 más kedveli ezt.