Visszajelzés Ismerd meg a dinoszauruszokat - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 7.5.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 23.5.25, 08:39.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nemcsak szerinted, hanem az ismertetőben is ki lett emelve - a feladatsor attól függ, hogy melyik növényt választottad az event kezdetén.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ismerd-meg-a-dinoszauruszokat.26299/#post-1448613
    A számolásokat köszönjük Neked is, volt már több is itt a Csevegőben.

Kuzdern, babar.bandesz, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  2. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Érdekesség: Alap esetben kiválasztok egy növényt, ezzel kezdem el az eventet. Nálam ez az 5 órás volt. Ezután ha az eventes területre lépek, akkor mindig ez a kép fogad. Innen el tudok menni a haladási sorhoz ( 24 feladat ). Ezeket teljesítem, elsőre a 11 a cél, majd végig a 24ig. Mást már nem lehet elkezdeni, több "ajándék" nincs.
    Viszont, belépés, vagy frissítés után ha a a főfarmról a kis autóra lépek, akkor a "másik" haladási sor képernyőjére rak, ahol a 10 órás növényt kell beadogatni az elején. Tudom, hogy ilyenem nincs, azt is tudom, hogy nincs időm 2x annyit ültetni ( majd ), de 5 óránként kapok 5db 10 órás növényt, amint jelenleg nem tudok hova elhasználni ( altatni nem lehet, több nem gyűlik ). De ha naponta 2x5db-ot beadok, amíg nem kell majd, csurran cseppen innen is valami unaloműző. És ha a végén maradna az eredeti feladat teljesülése után növényem, akkor akár dupla dekor is lehetne.

genka53, Luca_511, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia, én is ezt csinálom. Beadom az 5 magot és majd az utolsó napon tartom meg az 5 magot. Addig talán meg lehet csinálni az első feladatot.
    Az 5. feladatnál cammogok.

genka53, Luca_511, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  4. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Hol,merre van a kis autó ?

genka53, GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  5. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Főfarm, tenyésztelep mellett :)

genka53, Mogyi, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  6. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Köszi, megkeresem.
    Igen, csak úgy működik, ha belépés után az autóra megyek, utána csak a megkezdett terület lesz csak elérhető

Utoljára szerkesztett: 9.5.25, 13:46
    genka53, GA-BI-O-Farm, Fätum és 3 más kedveli ezt.
  7. agi770

agi770 Törekvő

De jó ötlet! Köszi :D

genka53, Mogyi, GA-BI-O-Farm és még 1 ember kedveli ezt.
  8. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Nnna nálam még ez sem működik :) Bárhonnanis csak a koponyás haladási sort adja be.
    Frissítés után működik :)

9. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Nálam sem működik, csak a koponyás jön be, mindegy, hogy honnan lépek be.

Babuxx, inanna11 és Fätum kedveli ezt.
  10. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Nem honnan kell belépni, lépj ki a farmról lépj vissza és rögtön kattints a kis autóra.
    Az Ammoniteszhez fog vinni.

-kaktuszable-, genka53 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Szorgalmasan szolgálom a megrendelőket. Rajmund fiam nagyon szereti a koponyát. :D Nem tudtam, miért nem haladok a csíkon.

genka53, .barbi1., GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  12. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia. Kaptál utána újra 5 magot?
    Én nem merem betenni :)

vasaló57, .barbi1. és kukori80 kedveli ezt.
  13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Kaptam, sőt volt olyan is, hogy nem 5 óra múlva, hanem hamarabb. Nyugodtan add be, csak arra figyelj, hogy mielőtt kész leszel a Koponya ültetésével és elkezdenéd a másikat, arra maradjon 5 magod.

genka53, maszilva, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Koponyát / nekem csipesz / ültettem eddig. Most eltűnt minden, maradt 5 db Ammonitesz.

15. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Kérlek add meg a farm neved és a Farm ID számodat egy segítségkérő topikban és benézünk a farmodra.
    Megértésedet köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.
  16. zsani_apja

Borzalom, csak totyogok, mint tyúk a kifutón. :D

nagymami2, agi770, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  17. -ericat-

-ericat- Junior szaki

A hozam valóban 81, csak a 2x2-es területhez nem 4, csak 1 mag kell az 5 db terméshez (a 4-es hozamhoz), a 2x1-eshez is csak 1, de a hozama 2. Tehát kevesebb maggal éred el ugyanazt a hozamot...

Utoljára szerkesztett: 9.5.25, 23:03
  18. peter1022

peter1022 Kivételes tehetség

Sziasztok,

Én amit tapasztalok, hogy a 10 órás növény ültetése mellett a megrendelők mindig az 5 órás növényt kérik. Ez normális? Mert így semmi értelme nincs annak a feladatrésznek, hiszen nem lehet teljesíteni.

19. zsani_apja

Szia!
    Rajmund koponyát kér, Trixi a másik növényt. Ismertetőben ez van. Nálam így is kérik. :)

genka53 és peter1022 kedveli ezt.
  20. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Teljesen igazad van hiszen azzal, hogy másnap reggel 10-ig meghosszabbították nem nyerünk plusz aratást. Ilyen kicentizett eventnél egy kicsit több kellene. Bocsánat tévedtem egy plusz aratás belefér, hiszen az este elültetett növényt reggel még lehet aratni, de akkor sem fair. A kódot idő hiányában nem tudtam beváltani, de úgy érzem nem vesztettem semmit. Legalább arra adhattak volna 2 napot, mert sokan dolgozunk és csak hétvégén van időnk kódok után nézelődni-

jófarmerlány és peter1022 kedveli ezt.