Visszajelzés Ismerd meg a dinoszauruszokat - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 7.5.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 23.5.25.
  1. 1

161 szavazat
    38.4%
  2. 2

16 szavazat
    3.8%
  3. 3

10 szavazat
    2.4%
  4. 4

5 szavazat
    1.2%
  5. 5

17 szavazat
    4.1%
  6. 6

13 szavazat
    3.1%
  7. 7

10 szavazat
    2.4%
  8. 8

27 szavazat
    6.4%
  9. 9

23 szavazat
    5.5%
  10. 10

137 szavazat
    32.7%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    két Megrendelő van, az egyik a 10 órás növényt kéri és felreppenőt, a másik az 5 órás növényt kéri és a felreppenőt, s mindkettő kér farmos javakat.
    Az egyik megrendelőnél csak a 3. és 4. megbízásokat tudjuk addig teljesíteni, amíg a Haladási sávban (beadási feladatok) nem érjük el a 11. szintet. Ha azt teljesítjük, akkor felszabadul a második terület is, és már mindkét növényt tudjuk termelni.
    Sok sikert!

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Meghosszabbították a beváltást. :)

Swartsch, molehill1, barbi021951 és 4 más kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    igen, kaptunk egy plusz aratást, nem csak két órát toltak a lejáraton, amennyivel később kezdtünk. Sőt az 5 órást még kétszer is tudja aratni az, aki korán kel fel reggel, ha 5:55-ig aratunk, akkor belefér 10 előtt még egy aratás, s még egyszer ki tudjuk szolgálni a Megrendelőt.
    A Bónuszkódos jutalmak átvétele egészen május 17-én 23:59-ig lehetséges:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kompenzáció-az-ismerd-meg-a-dinoszauruszokat-event-későbbi-indulása-miatt.26304/
    Szóval arról sem maradtál le.
    További jó játékot!

Swartsch, nagymami2, vihence és 5 más kedveli ezt.
  4. mini76mini

mini76mini Törekvő

Köszönöm. :)

5. engela1961

engela1961 Junior szaki

Mi a teendő ha hosszú érésűvel Ammoniteszel kezdte valaki s koponyát kéri elsődlegesen a feladatban van e megoldás ?

peter1022 kedveli ezt.
  6. peter1022

peter1022 Rutinos

Szia,
    Ideje lenne ismertetőt olvasnom.:p:pxDxD
    Köszi.:):) Csak addig jutottam, hogy elég a 10 órást ültetni, és úgy haladni. Belehúzok, hogy meglegyen a második terület is.:p:p

GA-BI-O-Farm, sutimami57 és zsani_apja kedveli ezt.
  7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

8. agikka

agikka Aktív író

Èn a 10orásival kezdtem, de nekem sehogy nem adja be a másik haladási sávot, ???

9. zsani_apja

Szia!
    El kell jutni a sáv 11. szintjéig és akkor lehet nyitni a 2. területet. Egy haladási sáv van csak. :)
    Azt is mondhatom, hogy behajtottunk egy egyirányú utcába. :D Rájöttem, hogy úgy sem hallani, inkább leírtam. :p

10. atyka88

atyka88 Fórummogul

Érvényes a bónuszok ? Pl hogy +2 a növényre?

11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Kérdezni szeretnék. :) Olvasom, hogy mielőtt be fejezzük az el kezdett 5 órás gazat, úgy adjuk be, hogy maradjon 5 magunk. Nem tudtam rá jönni, mire kell, vagy hova, az 5 mag?

Szia, semmilyen bónusz nem érvényes ezen a területen, amiket egyébként használunk.

12. agikka

agikka Aktív író

Igen ezt értem , csak sokan írják, hogy a másikat is be tudják 5 óránkét adni ötösével, vagy valamit nem jól értek??

13. atyka88

atyka88 Fórummogul

Mejik a második terület?

14. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Én is olvastam, de nálam nem működik , akár honnan is lépek be, kipróbáltam már minden variációt.

Én ezt így nem tudhatom, hát hogy melyik, az egyik az amelyiket választottad, 5ó vagy 10 ó, ha eljutsz a 11 szintig megnyílik a másik terület is. Ennyi a titok nyitja.

nagymami2 és Othep kedveli ezt.
  15. Othep

Szia.

Ez egy hiba, ami egyeseknél megjelenik.
    De nem mindenkinél van ez a jelenség.
    Vannak játékosok, akik ha a Főfarmos bejáratról vagy a Hírekből vagy az event órából nyitják meg a haladási sávot akkor a másik feladatsort is elérik és ott be tudják adni 5 óránként a magokat.
    Lehetséges, hogy már megjavították közben ezt a hibát a Központban. Nincs frissebb információ.
    Hivatalosan csak egy feladatsor érhető el Mindenkinél!

A lényeg az, hogy valaki mindkét feladatsorba be tud adni ezt a BUG-ot kihasználva.

agikka, GA-BI-O-Farm és kukori80 kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Először frissíteni kell - F5, vagy kilépsz. Utána a farmon bemész a kék kocsinál az eventbe, akkor lépsz be arra a területre, ahol az Ammoniteszt vagy a Koponyát kell beadni. Attól függ, hogy ki melyikkel kezdte. Így kell mindig csinálni, ha oda akarsz menni.
    Sok sikert.

Swartsch, agikka, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Othep

18. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Az event letudva! Felhők beüzemelve,most már csak a megrendelőknek termelek!xD
    Üdv. gazdatársak! :)

Lenczy, Swartsch, ZitaGAZDA03 és 6 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

Gratulálok!
    Az meg, hogy önerőből, szorgalomból, ilyen rövid idő alatt, nem is találok szavakat. Gondolj bele, ha vásároltál volna! :D ;)

szepesej, bogisaci60, molehill1 és 11 más kedveli ezt.
  20. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Igen, az elején vásároltam 2 kosarat, de nekem többet ér, hogy a sok event nélküli napon töltögethetem a pajtámat! ;)

molehill1, Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.