Ismertető: egyéb megrendelési módszerek

Kategória: 'GYIK archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 27.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Csocsoovb

  Csocsoovb Fórum elő legendája

  Click&Buy: Egy Nyugat-Európában elterjedt online fizetési módszer. Ahhoz, hogy ezt használhasd, regisztrálnod kell a click@buy oldalán, ehhez némi idegennyelv tudás szükséges, az oldal sajnos nem érhető el magyarul.

  PayPal: Minden bizonnyal a legelterjedtebb online fizetési módszer. Ahhoz, hogy ezt a fizetési módszert használhasd, regisztrálnod kell a PayPal oldalán (www.paypal.com), szintén szükséges némi idegennyelv tudás.

  Moneyebookers: Szintén egy online fizetési módszer, itt meg kell adnod a személyes és banki adataidat vagy hitelkártya számodat, és így fizethetsz.

  Bővebb leírás a MoneyBookers pénzküldésről:
  http://www.ingyen-tarhely.info/money...la/penzkuldes/

  WesternUnion: Amint ezt az oldalt megnyitod, rögtön kapsz egy e-mailt a regisztrált e-mail címedre az vásárlás adataival. Mindössze annyit kell tegyél, hogy az e-mailben kapott nyomtatványt kinyomtatod, megkeresed a földrajzilag hozzád legközelebb eső WesternUnion irodát, ott ezt a kinyomtatott adatlapot felmutatod, átadod a megadott összeget, és kész is.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.