Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Stock-broker

Stock-broker Junior szaki

Sziasztok!

A gyümölcspiachoz lenne egy javaslatom, konkrétan a befizetésekhez. Jelenleg minden alkalommal ki kell választanunk a fő kategóriát és abban megkeresni a terméstípust, melyből be szeretnénk az adott mennyiséget adni. Lehetne a befizetéseknél egy "kedvencek" kategória is, ahová 3 fatermést ki lehetne választani, s így sokkal gyorsabb lenne egy-egy teljesítés. Természetesen a 3 kedvenc bármikor módosítható lenne.

Kuzdern, nolina1965, Gio és 3 más kedveli ezt.
  2. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok remélem jó helyre fogom írni nekem csak a kocka eventnél lenne egy észre vételem hogy mikor gurítunk akkor van hogy ki jön 2 pár és azt csak 1 párkén van titulálva és egy kicsit zavaró szerintem és örülnék is neki ha még hozzá tennék ezt

Kuzdern, fabatka, nolina1965 és 5 más kedveli ezt.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Én egy "díszkert"nek örülnék. Ami mindenkinek pár csillag vagy akármi ellenében kiváltható és mindent-bármit ki lehet tenni rá. Farmost-bahást-teliholdast, akár vegyesen is. És itt jön a csavar, amitől dísz...;) semmi nem adna tp-t, amit odateszek, nem lenne hozam, se ólnál, se fánál, se növénynél, nem hatna semmi bónusz semmire. Csak arra szolgálna, hogy gyönyörködhessünk a kedvenc cuccainkban.

fabatka, HéricsBáró, Optex2 és 3 más kedveli ezt.
  4. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok! Ma is igen sok sót, és cukrot fogok nyerni a keréken vagy
    bájitalt már biztos van ezer is , gondoltam hátha bejönne az ötlet ,miért ne.
    A sok cukrot, és sót vagy kinek miből van sok, beválthatnánk -be cserélhetnénk mondjuk trágya,szupi trágya stb-re.
    Szerintem nem lenne olyan bosszantó, hogy ha 10 pörgetésből 5-6 só, cukor, bájital vagy olyan amiből már trillió van.

icumicus, Éva0315, nolina1965 és 2 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az eventcsevegőt olvasva jutott eszembe egy ötlet....
    Mikor az event meghirdetésre kerül.... az ismertetőnél legyen különválasztva mondjuk a felhőig Normál kategóriás event, a végéig a Prémium kategóriás rész....
    Kis változás, de a gazdák lelkének jót tenne ha látnák, hogy normál üzemmódra van írva az event... a prémium kategória meg úgyis csak bónuszokkal, felhalmozott készletek felhasználásával ráfordítással teljesíthető/ de nevezhetjük taktikának is!

6. -rex18-

-rex18- Törekvő

szia én még csak annyit tennék hozzá az ötletedhez hogy esetleg a sót cukrot meg ilyet be lehetne váltani mesterséges termékekre értem úgy ezt hogy sóból adunk a pékségeben és amekkora értéket kapunk akkor kibírnánk venni annyi terméket amennyit lehet ami meg fenn marad azt vissza lehetne venni vagy még beváltani annak a mesterségnek mesterpontjára remélem megvalósul és tetszik majd valakinek

7. DonPedro83

DonPedro83 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nekem az a javaslatom lenne, hogy ha lehetséges legyen dekor-kereső (kis nagyító) az "Égig érő paszulyon!"
    Egy idő után sok felhősor lehet, és előfordul, hogy egy dekor valójában már megvan egy nem-tematikus felhősorban, de megkeresni időbe telik...
    Szóval szerintem hasznos lenne egy dekor-keresőt beépíteni ott a menübe.

Tisztelettel:

DonPedro83

8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Számomra az lenne a legjobb, ha olyan keresőmező lenne, mint pl. a pajtában: beírom a nevet (pl. "alma") és kiírja az összes almafélét: (=alma, birsalma, stb.). Ez azért lenne jó, mert ha pl. cserenapra hirdeti valaki, hogy szeretne sárga bügy-bügyöt, ahhoz kép nincs. Sosem jegyzem meg az eventnyereményeket, mert annyi féle van belőlük, nekem pedig véges kicsi az agyam. Jó a kütyütáblázat, de keresni benne lassú. Pláne, ha mondjuk 10 dolgot keresek. Szóval, nekem minden összefolyik ,és sok dologról nem is tudom, hogy van olyanom, csak fönn csücsül egy felhőn - vagy hogy van belőle 3 is, de szanaszét a nem tematikusokon... Vagy kinn valamelyik kergében => tehát nem csak a paszulyon lenne hasznos, hanem a kergékben is!

Saját kérés:
    1., Az ólaknál (ahonnan ki tudom rakni a földekre, mind "gyalog", mind aratógéppel) megjelenik buborékban egy csomó infó.
    -- kérés1: a barkácsolt ólakhoz tegyétek bele kérlek, hogy mi kell hozzá: 1 táp (ez talán egyértelmű, egyforma) és X állat (ez változó). Akár a "tárgy mérete" helyére is be lehetne tenni, hisz minden ól 2x2-es, tehát ennek a sornak nincs tényleges infótartalma.
    -- kérés2: ezt a buborékozást lehessen külön kikapcsolni. A beállításoknál. Főleg a pavilon-töltésnél rendkívül zavaró.
    2., Közben kiment a fejemből (mert véges kicsi...), ha beugrik, kiegészítem.
    3., Ez egy másik agyrémem: a raktár elhasználódójában akartam rákeresni, hogy mi ad +3 termést gabonákra - de természetesen nem találtam. Jó lenne valami ilyenfajta kereső, mert ennyi terméknél ezeket sem tudom észben tartani.
    -- kérés2 ehhez: jó lenn az "elhasználódó"-kat szétszedni, legalább külön a termékeket, ahol nem nagyon lehet szűrőt betenni, ott lehetőleg minél kevesebb item legyen egy fülön. Ez a pajtára és minden más hová jó lenne.
    Köszi!

Utoljára szerkesztett: 12.2.19
    juliannakoczkas, .dina1. és -rex18- kedveli ezt.
  9. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Jó lenne megszabadulni a rengeteg felesleges ólaktól és fáktól a raktárba. A gőzősnél nem nagyon lehet beadni ezeket, mert olyan kevés az értékük. Cserenapon is nagyon kevés a lehetőség. Lehetne egy takarítási event féle lehetőség.

fabatka, Éva0315 és -rex18- kedveli ezt.
  10. indigo54

indigo54 Aktív író

Tisztelt fejlesztők! Csak úgy kérdésként merült fel bennem, hogy most amikor már minden héten event van (ugyan sok esetben teljesithetetlen) miért nem gondoltok arra, hogy használható lehetne az un."Event terület", mit lehetne tenni annak érdekében, hogy az a rengeteg kitehetetlen állat és fa kikerüljün és pontot adhasson, mit lehetne tenni, hogy a kiteendő egyéb jutalmak is pontot hozzanak meg pénzt és egyéb juttatásokat,? Szóval kinőttük a területet,. kinőttük a játékot, a matricás könyvről már nem is beszélve. Fejleszteni kellene mégpedig gyorsan és nagyon jól, mert egyre kevesebb dolgot lehet mondjuk állatból termelni (nem szaporitani), mert nem tudjuk a teljesitendő eventek miatt kitenni őket, hogy termeljük az állatot és a fák terméseit. Mert vagy az event növény kell, vagy kevés lesz az event növény ha kinn a fa és az állat.Gondolkodtok-e valamilyen gyorsan bevezethető változtatáson a területek felhazsnálása érdekében vagy b ővitésen, ami azonnal használható is és nem kell érte pénzt fizetni????

Zsu065, juliannakoczkas, rozecska és 7 más kedveli ezt.
  11. bsand59

bsand59 Aktív író

Sziasztok!
    A piacon a trágyánál lenne annyi javaslatom, hogy ne lehessen 50-nél kevesebb trágyát eladásra kínálni. Nagyon idegesítő, ha valaki egyesével, vagy akár ötösével rakja ki. Úgyis a trágyából sok kell, nem egy-két darab.

12. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Szia bsand59!
    Kifejezetten támogatásra méltó az ötleted!
    Én megtoldanám annyival, hogy ne 100 trágya legyen a kirakható legnagyobb mennyiség, hanem a farmszintednek, illetve a trágyadombod fejlesztettségének mértéke szerint rakhass ki akár nagyobb ajánlatot is!
    Gondolom, sokan örülnének egy efféle fejlesztésnek...

13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Annyi fajta termékünk van már... Szerintem a sok között elférne 2 másik is...
    Ami az eventgaz érésidejét csökkentené 50%-al...
    Az egyik a farmon a másik szigeteken...
    Hatóideje 20 perc lenne... azaz egy vetésre korlátozódna a felhasználhatósága, az arany rekeszeben!
    Ne legyen küldhető de piacképes a 70. szinttől!
    Hozzávalók 3*100 fatermés +300 Mandragóra ez lenne az alap termék ehhez kellene +3*100 növény +300 Mandragóra
    Fontosnak tartom, hogy a farmos és szigetes külön legyen! De hasonló receptúra szerint készüljön!
    Segítene az event teljesítésében, jótékony hatása lenne a piacra;) A játékosok szerintem üdvözölnék a játékba kerülését!
    A piaci alap ára 10.000 csp-ről indulhatna! s majd beárazódik... Szerintem lenne rá kereslet;) Fogyna a halmozódó mandragóra is;)

14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Ez a 132 db tenyésztés eléggé korlátozott .
    Én szeretném ha bővülne
    Mondjuk csillaggal lehessen bővíteni a tölgyön .

100 db csillag 10 db-al több tenyésztés
    150 db csillaggal 30 db-al több tenyésztés
    200 db csillaggal 45 db több tenyésztés
    250 db csillaggal 60 db több tenyésztés
    300 db csillaggal 82 db több tenyésztés

Stb ......

15. Benedek75

Benedek75 Járnitanuló

Sziasztok!
    A Termékek elkészítéséhez használható alaptermékek elfogyasztására lenne egy ötletem. X mennyiség beadásával lehetne 24 órás plusz 1 rekeszt szerezni.
    Pl.:
    200 db alaptermék 1x24 órás +gyémánt rekesz,
    100 db alaptermék 1x24 órás +arany rekesz,
    50 db alaptermék 1x24 órás +ezüst rekesz.

16. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Sziasztok!
    Nem tudom felmerült-e már (ha igen akkor bocsánat az ismétlésért) de a kerek egész napos felhők érési ideje (24, 48, 72, stb) nagyon nem felhasználóbarát. Egyszerűen képtelenség minden nap percre pontosan ugyanabban az időben aratni. Ha tudnátok a fejlesztőkre hatni, hogy vegyék fontolóra az érésidők egy órával való csökkentését, biztosan mindenki örülne neki.

Matold, Kuzdern, juliannakoczkas és 2 más kedveli ezt.
  17. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Nagyon örülnék egy lehetőségnek, hogy a csillagaim elköltsem. Szeretnék még több rúnát a tölgyön mivelhogy nagyon megszaporodott a csillag szerzési lehetőség is és a csillag is.
    Ugyanakkor nagyon sok a felhasználatlan dekor elem. Jó lenne ha a tölgyön bővülne a felhősor kiváltó rúnák száma amelyre bármely dekor elem felmehet akár a dekorok tulajdonságainak megfelelő felhősor, pl. annyi TP meg CSP jöjjön a felhőből amennyit adnának a rajta levő dekorok. Nagyon sok csillagot áldoznák szerintem ezekre a felhőkre és sokat ki szeretnék váltani belőlük. Jó lenne mert a fejlettebb gazdák is újra motivációt kapnának csillagok gyűjtésére.

Köszönöm szépen

Csigaa, Fatther és juliannakoczkas kedveli ezt.
  18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az egyik ötleted már meg is valósult...
    Bőven költheted a csillagaidat: https://board-hu.farmerama.com/inde...cs-tölgy-trágyás-rúnájában.17764/#post-972912

Kuzdern, -ágianyu33- és Rékuci1111 kedveli ezt.
  19. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok!
    Az egyszerre sok akció helyett lehetne néhány elemet - pl.: fürge malom, szintlépő csomagok - az állandó vásárlási lehetőségek között szerepeltetni. (Lehetőleg úgy, hogy ez ne járjon áremelkedéssel.)

juliannakoczkas és Ditti58 kedveli ezt.
  20. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok!
    Van egy ötletem: a szerencsekeréken legyen nyerhető a röpi számának növelése valamilyen technikával, adott ideig. Ezt úgy, ahogy a TP-t vagy a db-bónuszt lehessen megnyerni. Vagy ládából, nekem mind1, de mindenképpen jól jönne egy ilyen.

barackmoly, Kuzdern és -Holdfeny-. kedveli ezt.