Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. timi-1980

  timi-1980 Fórum veteránja

  Sziasztok! Az lenne az ötlet hogy a tanyaházban a nemesítésített növényeknél lehetne több olyan rekesz ahova a kinemesített novenyeim kerulnek. Köszönöm :) Több ötletem nincs egyenlőre. :)
   
 2. farmerogirl

  farmerogirl Fórum parancsnoka

  Szia!

  Ez inkább hangzik kívánságnak, mint ötletnek...

  De egy ötlet (javaslat) számodra: Ha betettél egy bónuszt valamelyik rekeszbe, azonnal ki tudod törölni 2500 CSP-ért, viszont a hatása még 24 órán keresztül él. Így másnapra már újra üresek lesznek a bónuszrekeszeid és tehetsz bele más növényeket.
  -----
  A bónuszokról jut eszembe:

  Nem tudom, ki hogy van vele, de én folyamatosan kínlódok a bónuszsorral, több okból is. Egyrészt, mert továbbra is roppant zavarónak találom, hogy (a hátralévő bónuszidővel arányosan) szürkülnek az ikonok. A végén már alig lehet némelyiket felismerni.

  Másrészt már rengeteg bónusz van a játékban, ezért sokszor (pl. ha a felhős bónuszok is aktívak) hosszú oldalakat kell lapozni, mire rá lehet találni arra a bónuszra, aminek a hatóidejére éppen kíváncsi vagyok. (Plusz bosszúság, ha a lapozás közben még kétszer-háromszor be is záródik a bónuszsor.)

  Nyilván nem egyszerű ezt átvariálni, de esetleg a flash-unity átállás során ehhez is hozzá lehetne nyúlni, kicsit logikusabbá tenni a sorrendet (pl. termésbónuszok - időbónuszok - TP bónuszok vagy növényekre, állatokra, fákra, dekorokra ható bónuszok); vagy egy lenyíló menüvel kategorizálni, esetleg több sorban, oszlopban megjeleníteni, átláthatóbbá tenni.
   
  DevilMókus, Rebcsok, Matold és 9 más kedveli ezt.
 3. zsuga0611

  zsuga0611 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!Az én ötletem , hogy a már játékban szereplő dinnyevarázslat még ha nem piacképes is, legalább ajándékba lehessen küldeni.Vannak ennél értékesebb termékek, amik küldhetők, s rengeteg új játékos van akiknek ehhez a felhő nem adatott meg.De gondolom még akár régebbi játékosoknak sem.Vagy esetleg egy olyan lehetőség, mivel már szinte minden régi felhőt felajánlottak megvételre, még olyanokat is amikért nagyon meg kellett dolgozni, ezt a felhősort is meg lehessen venni.
   
 4. pöttyzorka

  pöttyzorka Járnitanuló

  Sziasztok! Szeretném javasolni, hogy a ládákat is lehessen ajándékba küldeni.(betakarítási, teljes bevételi stb) Családi esetleg baráti vitákat így meg lehetne előzni. Az egyiknek sorozatba betakarítási, míg a másiknak bevételi bónusz jön. Ajándékozással ki lehetne egyenlíteni az esélyeket.
   
  gyulaika és cibetmacska kedveli ezt.
 5. Szama

  Szama Fórum bárója

  Sziasztok!
  Bár ez részben fejlesztés, de most hogy az új rúnák miatt nézegettem a bölcs tölgyet, feltűnt, hogy nem túl jó a grafikája, pontosabban, bizonyos rúnák nem a tölgyön vannak. Esetleg nem lehetne magát a tölgyet kicsit átrajzolni, hogy ne ennyire nagyon lógjanak le róla a rúnák a fa gyökér részénél ( ahol a terményes fák kiválthatóak)?
  Itt a képen jól látszik a probléma:
  http://prntscr.com/t1ibsc

  Illetve ha már rúnák, akkor esetleg a bahán nem lesz a szentélyben fejlesztés? Én nagyon örülnék neki, ha mondjuk AB-ért cserébe egyes növényeket lehetne nemesíteni. Tulajdonképpen helyet "bérelhetnénk" az üvegházban AB leadásával. Esetleg növényenként eltérő AB mennyiséget igényelne az üvegházba beadásuk. Minél hosszabb érésű, annál több AB-t kellene fizetni azért, hogy bekerülhessen az üvegházba, nemesítésre. Ugyanakkor ehhez jó lenne az üvegház fejlesztése is, lehetne átláthatóbb, a 3 üvegház méret felosztást egyre csökkenteni, úgy tartalmazza mindegyik nemesítési bónuszt, viszont egyszerre 2 növényt is lehessen nemesíteni, de csak abban a felosztásban, hogy egy farmos és egy bahás növényt enged a rendszer. Jó pontként a BP részéről meg annyit, hogy esetleg gyakrabban adhatná meg a bónuszokat, és ne kelljen hónapokat eltölteni egy növény nemesítésével, mire megkapja az ember azt a bónuszt, amit szeretett volna, vagy egyáltalán sikerül teljesen kinemesíteni. ( pl: nullázáshoz szükséges bónusz)
   
  KUNCZE, DevilMókus és Rebcsok kedveli ezt.
 6. vízöntő

  vízöntő Kivételes tehetség

  Sziasztok!
  Nekem az lenne a javaslatom hogy amit lehet nyerni a keréken csúszdákat egymásra lehetne húzni mint fejlesztést, így nagyon sok hely megtakarítható lenne!Lásd: a éjsz.jpg
   
  Amira09, DevilMókus, Vilmos05 és 4 más kedveli ezt.
 7. eviii_mee

  eviii_mee Fórumprofi

  Sziasztok, nem tudom, hogy valaki mondta-e már ezt. Tegnap este nagy bajban voltam, mert a Tölgyest újra kellett pakolni és nem szerettem volna mindig a Raktár és a Tölgyes között sétálni, ezért arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha akkor amikor kiteszünk egy állatot ne csak azt mutassa a bal felső sarokban, hogy mennyi tápunk van, hanem hány állatkánk van raktáron. És ugyanezt fák és termények esetében is. Szerintem sok mindenkinek segítség lenne. Hátha ezt a közeljövőben meg fogják oldani.
   
  Amira09, Lenczy, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
 8. eviii_mee

  eviii_mee Fórumprofi

  Ezt nem fog lehetni megvalositani, mert ott vannak a mamutfak. :)
   
  DevilMókus kedveli ezt.
 9. parrahviki12

  parrahviki12 Fórum mestere

  Szia Picimaci!
  Jól látod, ez valóban nem csevegőtopik!
  Mindettől függetlenül engedd meg, hogy pár szóban kifejtsem a véleményemet, megfogalmazzam a meglátásaimat.
  Tudod, itt a farmon mindenki elkezdte valamikor, s Hozzád és hozzám hasonlóan az 1. szintről kezdte. Ki előbb, ki később. És Hozzád és hozzám hasonlóan senkinek nem voltak pl. mamutfái. De mindenki dolgozott, játszott a lehetőségeihez képest, s aki elérte azt a szintet, az tudott előbbre lépni, s itt nem csak a TP-ről beszélek.
  Jómagam egy 72-es szintű farmot örököltem (mint rajtam kívül még jó páran...) a nevelt lányomtól valamikor -ha jól emlékszem- 2014 elején jó másfél éves "ugaron hagyás" után. Ez idő alatt volt az a bizonyos ólgőzös, amelyik a mamutfákat hozta, s mivel akkor -mint írtam- senki nem játszott ezen a farmon, itt sem voltak mamutok, ahogy a feleségemén sem, aki szintén -rajta kívülálló okok miatt- szintén kihagyta azt a bizonyos másfél évet. S bár ácsingózva hallgattuk/olvastuk a mamutfák hasznosságáról a különböző beszámolókat, azért játszottunk/dolgoztunk tovább. Tudom, sok időbe telik majd, de Te is beszerezheted majd előbb-utóbb ezeket a "kincseket", csak légy türelemmel. Ne akarj mindent egyszerre, hisz eddig is mindenki megdolgozott a maga sikeréért.
  Azt látom, és hangsúlyozottan mondom/írom, hogy TISZTELET A NEM KEVÉS KIVÉTELNEK, de manapság a kisebb szintű játékosok egy maroknyi csapata mindent egyszerre és azonnal akarnak, irigykednek azokra, akik több, mint 10 éves munkával érték el azt, amire méltán büszkék lehetnek! A 10 éve kezdőknek egyébként sem voltak olyan és annyi lehetőségük, mint a nemrégiben vagy manapság belekezdő "kicsiknek"., s erről bárkit meg is interjúvolhatsz. Sőt, Nekik még egy ilyen topik sem állt a rendelkezésükre, ahol ötletelgethettek volna...

  Száz szónak is egy a vége:
  Nem keseregni kell, hanem dolgozni türelemmel, taktikusan fejlődni, és akkor előbb-utóbb learathatod Te is a babérokat!
   
  Utoljára szerkesztett: 26.6.20, 19:17
 10. szemike50

  szemike50 Fórumfelvigyázó

  Sziasztok! Jó lenne, ha a haszontárgyak között lehetne farmpengőért 1*2-es tárgyakat venni, amit fel lehetne tenni a nem tematikus felhőkre. Van 1*1-es, pl a juhászkutya, 2*2-es a békés izlandi vulkán, de 1*2-es nincs semmi.
   
  rittgasseragnes kedveli ezt.
 11. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia.

  Tudom még neked ajánlani a Golfpályát.
  Igaz ugyan, hogy csengőpengőben mérve húzós az ára (500.000 CSP), de szükség esetén megteszi.
  Illetve eventeken próbálj szerezni nem túl jó TP-jű 1*2-es dekorokat.
  Teliholdas eventeken pedig tudsz kiszedni Jack boltjából Múmiamacit, de vannak ott más 1*2-es rémséges dekorok is.
   
 12. szemike50

  szemike50 Fórumfelvigyázó

  Köszi, megoldom. De az a legegyszerűbb, ha veszek 100-200 db-t és tart amíg tart, nem kell vele túlzottan foglalkozni.
   
  DevilMókus kedveli ezt.