Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Technics11986

  Technics11986 Fórummogul

  Sziasztok! Sajnos egyre többet bénázok a piacon tápot szeretnék vásárolni és állat lesz belöle! Valami lehetöség esetleg mondjuk megerösítő kérdés vagy valami?
   
  mimi kedveli ezt.
 2. zsani_apja

  zsani_apja Fórum admirálisa

  Szia!
  Kér megerősítést vásárláskor. :)
  [​IMG]
  Gondolom be kell állítani!
   
  -ágianyu33- és Technics11986 kedveli ezt.
 3. Technics11986

  Technics11986 Fórummogul

  Na akkor ezt megérdeklödjük ma köszi a tippet!
   
  zsani_apja kedveli ezt.
 4. nolina1965

  nolina1965 Fórumfelvigyázó

  Cserenap okán az ötlet:
  mivel többen gyűjtenék a régi kitehetőket ("ereklye"), a rendszer viszont az összeépítettet nem engedi küldeni, legyen a BT-ön egy rúna, aminek a kiváltásával szét lehet szedni az összeépített kütyüket. Általánosságban. Még azt se bánom, ha utána db-onként kellene érte valamit fizetni, mondjuk, egy (cseresznyés) túrótortát, vagy az Alkimistánál játékba állítotok egy "Mindent szétvágó csúcsfőzet"-et, ami - mondjuk - a 3. v. 4. szinten lenne elérhető (ott van hely a listában), kell hozzá 160 mandragóra (h. ne legyen olyan olcsó), 100 sárkányfű, 100 sárkánygyümölcs, 100 szokotrai sárkányfa gyümölcse, 100 ráncos sárkányfüzér, 100 habanero paprika (mert tüzes) és naponta max. 3-t lehetne felhasználni belőle. Persze a kaja legyen piacképes.
  Azért ide írtam, mert csak félig új 5let, az, hogy szenvedünk az összeragasztott, szét-nem-szedhető, ezért-nem-küldhető-nem-ajándékozható cuccokkal, az nagyon régi. Legalább megpörgetné kicsit az ipart is...
  Köszönöm!
   
  rittgasseragnes és -rex18- kedveli ezt.
 5. nolina1965

  nolina1965 Fórumfelvigyázó

  Teljesen más téma, azért nem vonom össze az előzővel - meg azért, mert az nem tegnapi bejegyzés.
  Már rég zavar, de most fogalmaztam meg tudatosan: a FP áruldában, a különleges fülön ott ül folyamatosan az a sok már kiváltott, tehát tartalmát vesztett ablakocska, ami 1/1 használhatóságú. Végig kell menni mindegyiken, ha a még ki nem váltottakat akarom látni. Kérném, legyen a sorrend fordított, tehát kerüljön előre, ami még kiváltható, és jól elférnek a sor végén a már kiváltottak.
  Köszönöm!
   
  rittgasseragnes kedveli ezt.