Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Ismét a gyopárvölgyhöz lenne javaslatom!

  Ólat, fát, terményt, állatot növényt és fatermést átalakíthatunk már:music:
  Kellene megoldást találni az egyebekre... termékekre is;) Had legyenek átalakíthatóak azok is!
   
 2. achmed1122

  achmed1122 Fórum félistene

  Örülnék annak ha lehetne hogy normális pörgetéseknél ne csak 99 lehessen..:)Akár rúnásan vagy egyéb kiváltási megoldásként
   
  alex0824, szaki1979, gagi56 és 7 más kedveli ezt.
 3. magika

  magika Fórum mestere

  Lehet hogy nem ide való lesz a javaslatom, hogy ha a raktárházban én egyforma érésű ólakat teszek be (azonos állatból), akkor egyszerre betehetném a 8 db-ot nem kéne egyesével rakosgatnom és fejlesztgetnem. Általában cserélgetem őket napközben rövid érésűeket, éjjelre hosszabbakat, főleg ilyenkor amikor a két nagy területem elfoglalja az eventgaz.
  Másik hogy minijátékok kitalálása helyett, a meglévő játékot kéne rendbe rakni a fejlesztőknek. Rohadtul zavar hogy a grafika gyakran sem a kihelyezéskor a raktáramban, sem a ládabontásnál, sem a szezonnál nem azt mutatja ami ott van de még a szigeten a vetésnél is időbe telik míg a megfelelő fa, növény állat képe megjelenik. Túlbonyolítás helyett, itt az ideje egy tavaszi nagytakarításnak!
   
  Gabi051955 és stb_farmer kedveli ezt.
 4. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Nagyon szeretném, ha a maja maszkot szélesebb körben megszerezhetőnek tennék a fejlesztők. A megszerzési módjait (jelenleg ismerem), tudom hogy elég régen volt már amikor, a felhőt megszereztük. Adja titokláda is, de ehhez is óriási szerencse kell, hogy körhintát nyissunk belőle. Akinek van lehetősége magas számban található a kamrapolcán, de akinek nincs ő csak a társai ajándékára várhat. Jó lenne, ha piacképessé tennék és talán ez lenne a legegyszerűbb megoldás.(Így nem függne a napi ajándéklimittől a rászorulókhoz való eljutása). Esetleg bejöhetne a játékba újra egy felhő vagy láda ami adja, hogy az újabb játékosok is használni tudják. Megkockáztatom, hogy talán a kerékre is feltehetnék nyereménynek, hasznosabb lenne, mint a tökleki és társai.
  Ma fél délután azt szerveztem, hogy mindenkinek jusson a játékosok közül akiknek nincs és kéri az eventek befejezéséhez. Nem volt könnyű, de sikerült.
  Megköszönném, ha továbbítanátok ezt a kérést.
   
  alex0824, PaySkin, murmuc58 és 4 más kedveli ezt.
 5. Csókos

  Csókos Fórum bárója

  Sziasztok!

  Én a térkép átrendezésének örülnék. Ha kisebben lennének a területek rajzai, ikonjai, akkor elférne egy térképen több minden. Én a térkép előhozásával azonnal láthatóvá tenném a farmos és a bahamás területeket. A telioldas maradhatna úgy ahogy van, de mondjuk lehetne sötét hátterű a környéke. A Nagyobb kliesen is jól látszódna, egyébként, azt is lehetne "nagyítani", mert kis monitorral rontja a játék örömét.

  Illetve a kerekkerék funkcióját is mindenképpen megváltoztatnám. Én nagyon örülnék neki, hogy azon az elven is működhetne, mint a ládák. Rákattintanánk a kiválasztott pörgetésre (normál, party) és beírhatnánk mennyit szeretnénk lepörgetni. Valamint azt is sávos rendszerbe raknám, és bizonyos szint felett a sárga ólak, terményes ólak helyett (csak) piros lenne, majd rózsaszín ól, valamint terményes.
   
 6. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  halihoó!

  Jó lenne, ha a következő dekorációs tárgy, ami bekerül a napi ajándékozási lehetőségek közé, ATP- t adna.
  Szerintem rajtam kívül, sokan örülnének neki. :D ;)
   
  alex0824, bazsge, Netudki50 és 7 más kedveli ezt.
 7. gagi56

  gagi56 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!

  Sokan küzdünk helyhiánnyal, de a mammutfákra is szükségünk lenne. Jó volna egy raktárház a mammutoknak! Nem egy!! Több is!
   
  nnygabor, aida2330, -Amarilisz- és 3 más kedveli ezt.
 8. franyo121

  franyo121 Fórum admirálisa

  Szervusztok!
  A Kerekkerék nyereményeihez lenne megismételt javaslatom! Még 2018.11.11.-en javasoltam, hogy a Vetőgép mellett legyen a másik 3 (ide értve a Paszulypatrónust is) munkásból is nyerési lehetőség, de mindez idáig süket fülekre találtam a fejlesztőknél. Az akkor 840 óráig használtató Vetőgépem már több mint 10.000 órára növekedett, de a mellette lévő munkások sztrájkolnak, mert a NULLA órájukkal nem aktívak. Ha lehet gondolkodjanak el, hogy az ilyen kerek számoknál adjanak valami pluszt "Nesze semmi, fogd meg jól"-t. Az állításom igazolásához itt van egy kép, ami 2023.02.02.-én készült képernyő másolással : [​IMG]
  Köszönöm ha végre történik valami a javaslatom elfogadásában.
   
 9. szaki1979

  szaki1979 Aktív író

  Nagyon örülnék a tölgyön új rúnáknak. Szívesen költeném csillagjaimat felhőnkre vagy akár plusz bónuszhelyre.
  A majmok szentélyében is szívesen költenék ugyanezen dolgokra
   
 10. hagnes534

  hagnes534 Fórummogul

  A szerencsekerékre lenne javaslatom. Ha már úgyis 4 ága van, lehetne négyesével pörgetni, a több tízezer pörgetés, ami a ládákban van soha nem fog elfogyni. Ezen kívül szükségtelennek tartom a keréken a mesterségek völgyének a hozzávalóit, abból is már olyan mennyiség van, hogy meg sem mutatja, arról nem beszélve, hogy évek óta nem gyártottam ott semmit, mert nincs rá szükség.
   
 11. Stock-broker

  Stock-broker Járnitanuló

  Sziasztok.

  A raktárhoz, vagyis a tárgyak kihelyezéséhez lenne egy javaslatom.
  Jelenleg a dísztárgyaknál 2 kategória van: A dekorációs tárgyak és az "elhasználódók". Nos annyi féle tárgy van, hogy ez a két kategória szerintem nagyon kevés már. Minimum kellene még egy kategória, a bónuszt adó dísztárgyaknak. Gyakorlati példa: Már régóta tervezem teljesen átrendezni a dísztárgyakat. Ha most beszedném az összeset, akkor aztán szép feladat lenne minden bónuszt adót kiválogatni, amit ki szeretnék tenni...
  Arra gondoltam még, hogy az elhasználódó, bónuszt adó dolgok is megérdemelnének egy külön kategóriát. Az úgy nézhetne ki, hogy nem a jelenlegi virágváza-ikon alatt lennének, hanem egy új ikon alatt. A lényeg, hogy külön-külön ikon lenne a három kategória tárgyainak, azaz: gyémánt/arany/ezüst. Szerintem így átláthatóbb lenne; könnyebb lenne eligazodni közöttük.
   
  Matold, bazsge és rittgasseragnes kedveli ezt.
 12. Gabi051955

  Gabi051955 Utánpótlás-írogató

  A gyopáros völgyhöz lenne javaslatom: ha egyszer beállítom pl. az értéknövekedés szerint a beadandót, ne kelljen örökké újra, mert visszaállítja.
   
 13. vízöntő

  vízöntő Fórum parancsnoka

  Sziasztok!
  Sokan panaszkodnak a játékra, a gyopárosra, már a játék szinte megosztja a játékosokat, ezért vagy azért.
  Lenne egy javaslatom, a gyopárost teljesen fizetőssé tenném, aki akarja csinálja, jó és értékes ajándékokkal, akkor nem lenne talán ekkora morgás, kérek egy szolgáltatást annak x Ft az ára, és ezt vagy azt kapom érte, mindenki eldöntheti hogy kell e neki avagy sem.
  Gyakorlatilag most is így működik, de ki kellene mondani hogy kell a bevétel, lenne egy idéző jelben elit játékos csapat, versenyezzenek egymással ha akarnak, lenne esetleg nekik kihívás , különös dekorok stb...
  Az eventeket így is úgy is kapásból megcsinálják,
  De talán az átlag játékost nem zavarná, hogy ők vért izzadva sem érik utol őket, így meg lenne mindenkinek a célja, szórakozása a játékban. Így sincs esély egyenlőség, akkor miért lenne ez probléma, bevétel meg talán több lenne. Sőt a játékot sem hagynák annyian abban. Csak egy korrekt tájékoztatás, kérnek a játékosok, szerintem, akár a játék problémáiról, amit majd x idő után korrigálnak.
  És máris türelmesebbek , megértőbbek, lesznek, nem esnek minjárt egyik a másik nyakának, felesleges sértegetések stb....
  Elfogadom hogy ha nincs igazam, de esetleg okosabbak tovább gondolnák .........
   
 14. .missrofi.

  .missrofi. Junior szaki

  Nagyon örvendenék ha a dísztárgyakat lehetne csoportosítani aszerint hogy ad-e ládát, bónuszt. Mikor ládára van szükségem nagyon sok időbe telik kiválogatni ha csak olyan dekort szeretnék ami ládát ad.
   
  rittgasseragnes és -Holdfeny-. kedveli ezt.
 15. peti.pepe.2000

  peti.pepe.2000 Fórumszaki

  Sziasztok, ma egy új öttlet jutott eszembe ami szerintem sokak játékélményét könnyítené. Jómagam az eventekre fókuszálok, nem pedig a gazdakör/szinteződés stb.-re Viszont ma bementem a gazdakörbe, hogy szerezzek némi szupertrágyát, kacsakatát és mivel sok feladatom van félkészen, kezdetlenül nehezen rágtam át magam egyesével rajtuk.
  Mi lenne, ha lenne egy opció a lenyitható menüben a "befejezettek" után, ami mondjuk a "befejezhető" / "szállításra kész" opció lenne.
  Nekem hatalmas segítség lenne ha külön látnám, hogy melyek azok a feladatok amiket betudok fejezni, mert minden szükséges meg van hozzá.?

  Elnézést, ha ez már szerepel valahol itt a topikban, nem rágom át magam a 46 oldalon.
  Mindenesetre remélem nem csak nekem tetszik ezen öttlet és a készítők is megfontolják ezen funkció bevezetését.
   
 16. stb_farmer

  stb_farmer Rutinos

  Szia, ezt tudod kezelni már most is azzal, hogy megjelölöd "kedvencnek", amit tudsz és szeretnél folytatni :)
   
  aida2330 kedveli ezt.
 17. kyra72

  kyra72 Járnitanuló

  Sziasztok!
  Lehet,hogy már valaki felvetette előttem, de nekem nagy segítség lenne, főleg mióta a ládák ingyen pörgetést adnak, hogy erre valamilyen formában automata pörgetés lehetne választani. Kiválaszthatnánk mennyit szeretnénk egyszerre kipörgetni és menne magától. Gondolom nem csak én szenvedek időhiányban, nagyon sok időt vesz igénybe a kerék pörgetése, nekem sok olyan ládám van ami ezt ad és már nem nyitom ki, mert tele van a pörgetési lehetőségem. Köszi.
   
  Barkaföld és rittgasseragnes kedveli ezt.
 18. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia.

  Már jó ideje használjuk az ESC billentyű-t pörgetésre.
  1. A térképen rámész a Kerékre.
  2. Elindítod a pörgetést.
  3. ESC-el megszakítod.
  Indítasz - megszakítasz.

  Ez a lépéssor végtelen számban ismételhető.

  20-30 pörgetésenként érdemes átnézni a nyereménylistát.

  Ez a leggyorsabb hivatalos pörgetési mód jelenleg.
   
 19. aida2330

  aida2330 Fórumgróf

  Sziasztok! Lehet, hogy volt téma, de amíg visszaolvastam nem találtam. Nagyon szeretnék végre egy olyan bónuszládát amiben NINCS tp bónusz. Minden ládába beleteszik és legtöbbször azt lehet belőle bontani. Tudom, hogy kell a haladáshoz, de legalább egy nyeremény legyen, ami tényleg a várakozásnak megfelelő S,L, XL bevételi bónuszt vagy 100-200-300 százalék növény bevételi bónuszt ad. A többivel tele a kamra, szinte felesleges bónuszokkal is, mert pl. gyémánt rekeszt foglal és nem tudom úgy használni, hogy csak egy területen fejtse ki a hatását. Köszönöm.
   
  alex0824, stb_farmer, Lenczy és még 1 ember kedveli ezt.
 20. stb_farmer

  stb_farmer Rutinos

  Nem tudom, volt-e már ötlet, de ha netán igen, akkor legyen itt újra (hátha egyszer megvalósul) :)
  Só/cukor/mandragóra/virágdrót/elíxir legyen átváltható valamilyen arányban farmpengőre (esetleg csillagra, aranybanánra), vmi átalakítóban.
  Mivel a bónusz rekeszek végesek (ennek bővítése is jó lenne, már több ilyen kérést is láttam, csatlakozom hozzájuk), ha folyamatosan gyártunk is fontosabb termékeket a Mesterségek völgyében, ezekből az alapanyagokból mindig van felesleges.
   
  alex0824, nnygabor, aida2330 és 2 más kedveli ezt.