Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. monikacicamica73

monikacicamica73 Aktív író

Sziasztok!

Az a meglátásom és ötletem lenne, hogy a gyopárosvölgynél az átalakítóban lehessen egyesével az éppen szükséges dolgot beváltani, ne az összeset ami átalakításra került: Például én most úgy jártam, hogy betáraztam az átalakítóba nagyobb mennyiségű faanyagot, mert az átalakítási idő 8 óra.... gondoltam majd másnap felhasználom, igen ám, de mivel a több fakba tettem le és a tároló kapacitás kevés ezért egyáltalán nem tudom betakarítani és nem tudok fát gyártani.. érthetően 2 fakba tettem 52 egységnyi faanyagot... el is készült, de a tárolókapacitás miatt ott várnak a sorukra...ez nagyon meglassítja és nehezíti az amúgy is bonyolult és agyi munkát, logikát , sakkozást igénylő játékot. Lehetne ezen változtatni? Hogy a játékos döntse el, mikor melyik fakót üríti ki?

aida2330 és helena64c kedveli ezt.
  2. nolina1965

nolina1965 Fórum ezredese

Amióta önálló állat lett a pocok, azóta munkálkodik bennem, hogy a tenyésztett egerek elnevezését egyértelműsteni kellene, mert igy megtévesztő. (A pocok nevűeket a pocoknál keressük, és nincsenek ott.) Most összefoglalom. Javaslataim rendre:
    Főzőpocok - kuktaegér
    Tudós pocok - tudós egér
    Asztropocok - asztroegér
    Tudom, hogy ehhez központi engedély kell, de sztem ki lehet várni, de mindenképp kéne, hogy rendezzük.
    Köszönöm!

aida2330, parrahviki12, Dolphin és 3 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Gondolkoztam, hogy az ötletem gyökere a panaszkönyvbe kívánkozik...
    De a javulás reményében ide írom...
    Az elmúlt időszakban a Gyopárvölgyben indított ujrahasznosítók sokkal gyakrabban adnak egyebet Atp helyett mint azelőtt... ráadásul egy értéktelen tétel is bekerült a 40 órás újrahasznosító ajándék listájába...
    Javasolnám Alex0824 gazda után szabadon, hogy tegyék fix nyereménnyé az Atp-t és minden más legyen meglepetés...
    + kiegészíteném azzal, hogy itt is érvényesüljön a fűrészmolnár szerencse faktora, néha duplázza a kapott dolgokat!
    Támogatná a játékosok játékkedvét...
    Tetszetősebbé tenné az előfizetést;) - amit sokan már így is használunk;)

Gio, Gábormester, böbe764 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. aida2330

aida2330 Fórum veteránja

Sziasztok!

ÉSzrevételem a Gyopárvölgyhöz kapcsolódik. Mivel, bevezetésre kerül az időjárás az Alpesi kertben, több tulajdonsággal fog 1-1 növény rendelkezni. Ezért, növény kombinációkat ajánlott kialakítani a továbbiakban.
    Jelenleg a Segítők, csak az Alpesi erdőben tudják differenciáltan kivágni a fákat. A Kertben nincs ilyen funkció, nem tudom sem a betakarítást, sem a gaz eltávolítást egy adott növényre korlátozni.
    Szerencsés lenne, ha ezekkel a lehetőségekkel bővülne a Segítők repertoárja.:)
    Későbbiekben ez ösztönző lehet az igénybevételükre, hisz nagyobb földterületen lesz alkalmunk dolgozni.;)
    Köszönöm.

Sali~*.*, pecástündér és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. silk57

silk57 Junior szaki

A Napraforgódomb kiváltásáhz lenne egy kérésem: csillagért is lehetne hozzájutni, nemcsak a Gyopárvölgy játszásával, hiszen sokan nem is csinálják, tehát nem vagy csak nehezen lehetne aktiválni. Több terület kiváltását is lehetne eszközölni, mind a Bahán, mind a Főtanyán.
    A kerek-keréken aratógép, és a ládákban is megnyerhető lenne a vetőgéphez hasonlóan. A főtanyán vadaskert és füvészkert is megjelenhetne, kicsit sürübben, hogy aki venni szeretne tudjon, tekintettel a kevés földterületre a vetés szempontjából. Köszönöm szépen, ha megfontolják javaslataimat.

rittgasseragnes kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Sziasztok!

A Gyopárvölgy átalakítójába lehessen beadni a felreppenőket... Sajnálom a metszőollókat gyümölcsszedő hálókat törölgetni;)
    Apró figyelmesség lenne a játékosok felé;)

Gio, Gábormester és aida2330 kedveli ezt.
  7. katy5757

katy5757 Utánpótlás-írogató

Sziasztok szeretném javasolni hogy a mesterségek völgyébe kapott só , cukor , mandragóra , drót termékeket egy mesterségek manufaktúrájában fel lehessen használni

rittgasseragnes kedveli ezt.
  8. jung96

jung96 Utánpótlás-írogató

sziasztok már régóta gondolkozok ezen hogy a komfort termő talajban 4x annyi időbe telik bárminek beérnie ha jól gondolkozok akkor nem inkább hamarább kellene beérni ezen a termőföld típuson ? mert régóta használom a komforttermőt igen tudom vannak gyorsítók is de szerintem lehetne javítani rajta

9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Komfort termőtalaj ezekkel a tulajdonságokkal került játékba, így várhatóan így is fog maradni - igaz, hogy hosszabb az érési ideje a normál talajnál, de a hozama is több, így ha valaki naponta csak egyszer tud aratni, annak hasznos tud lenni, alkalmazni nem kötelező :)

A komfort termőföld a 60. szinttől elérhető számotokra, és természetesen a Bahamarama szigeten is felhasználható.

Tulajdonságai:

• a növény négyszer hosszabb ideig fejlődik benne;
    • aratáskor háromszor annyi lesz a betakarított termés;
    • az alap tapasztalatpont dupláját adja minden aratáskor;
    • 3 vetőmag szükséges az ültetéshez.
    • ára: ingyenes!
    Részletek itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-új-termőföld-működése-komfort-termŐtalaj.1962/

Sali~*.* kedveli ezt.
  10. jung96

jung96 Utánpótlás-írogató

igen tudom csak elgondolkoztam rajta hátha

imike90 kedveli ezt.
  11. szaki1979

szaki1979 Aktív író

Nagyon örülnék ha a Gyopárvölgy termékei piacképesek lennének.

benidomi1 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Sziasztok!

A Gyopárvölgyön szeretnék egy pici újítást!
    Szeretnék egy "különleges felreppenőt" ami az újrahasznosító hátralévő töltési idejét felezhetné meg;)

13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jó lenne,ha kicsit lazítanának a cseretopikos szabályokon. Semmi élet nincs így a cserés topikban. Régen sokkal jobb,lendületesebb volt. Miért kell azt külön megírni,hogy mit adunk érte, s ha a másik felet ez nem érdekli? Mert nem azt keresi?Nagyon ellaposodott a cseretopik, s ez az esemény is sajnos.... Jó lenne visszaállítani a régi trendet, akkor ez az esemény is várakozással teli lenne. De így?....

14. Swallow

Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Nem hinném, hogy a jelenlegi szabályok miatt lenne annyira kihalt a cseretopic.
    Régen is ugyanezek voltak a szabályok.
    Kiadérte többet és egyéb licitvadász kezdeményezéseket nem támogatjuk.
    Olyan dolgot kell felkínálni ami azonos értékben van/lehet a keresett holmival.
    A többit bagolyban és egy más helyeken (a fórumon kívül) is meg lehet beszélni.

Sali~*.*, aida2330, Ninett79 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Persze,nem is a licitvadászokra gondoltam. Azokat én sem szerettem.Hanem,hogy picit kötetlenebb lenne, mert ha megnézzük azóta ilyen kihalt, mióta ezek a szabályok vannak.. :)Régen ez nem volt megkötés,hogy konkrétan írd le mit adnál érte... De köszönöm a válaszodat. :)

cicimsincs és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. imike90

imike90 Járnitanuló

a cserenapon hamarabb lehessen cserélni újabb óllakat meg fákat

rittgasseragnes és magdi06 kedveli ezt.
  17. lovardatanya

lovardatanya Fórumprofi

Szép napot.
    Gondban vagyok a trágyával evetekkor, mivel ugye 1x1-ben hamar elfogy és nekem nincs trágyadomb ládája a menüben, visszatértemkor egy 98-as kisfarm-ot kaptam elő és már eleve nem volt egyetlen trágyát adó dekor sem. A Bignek semmi pénzbeli kiesést nem okozna, ha lehetőséget adna nekem és más ilyen helyzetben lévőnek, hogy bevezetne valami dekort mint régen (több kis farmokon is van de nem küldhető). Sajnos a csillag állományom még 235-ös szinten is állandóan elfogy, ebből soha nem érek a tölgyön a 39. szintre, most: 24/39-en állok és minden csillagot ide szórok és így jelenleg 1250 trágyám lehet event kezdésre.
    Nekem több egy platformon lévő kis farm is van és onnan tudok segíteni de mikor kiteszem a piacra 1 csp-ért mire átkapcsolok természetesen elkapják előlem majd' mindíg. Azt gondolják, jó pofáskodásból 1 csp a gané mikor 13ezerért~ van amúgy kirakva. xD:p

Hozzátartozik, hogy én is szeretem hamar megcsinálni az eventeket és mivel rogyásig ráérek még éjjel is aratni, az a kb 5x, 6x félóra nyereség is jó lenne amit a trágya adna olyan 1.5 nap alatt.
    A dekort/dekorokat mondjuk AB-ért vagy bármilyen formában lehetne beszerezni. :)

Ui: ilyen dekor példúl a vízicsúszda, vagy a lidérclovacska is. Utóbbi 5 trágyát ad aratásonként. Ilyen pitiáner cucc hiányzik a farmomról.:p

Utoljára szerkesztett: 10.8.23
    aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Sziasztok!

ötlettel jöttem;)
    Nézegettem a menüt ahol bónuszokat tartjuk... több 100 olyan Tp bónuszom van amivel semmit nem tudok kezdeni:( Mert hiába használom folyamatosan , csak gyűlik...
    Jöhetne egy olyan visszatérő akció amikor a felesleges tp és termény/állat/fás/növényes és teliholdas bónuszokat átválthatnánk valami véletlenszerű de új dologra...
    Pl 200 pontot érne a 200 %-os tp/btp bónusz... de beadni 1000 értéket kellene...
    Mondjuk bónusz vonat;)
    A lényeg csak új csak itt szerezhető dolgok érkezzenek vissza;) Ne kapjunk olyant amit elküldhetünk a vonattal!
    Pl nyeremény lista: 300-500 és 1000 %-os 24 órás bónuszok melyek ugyanúgy rekeszt foglalnak... ezek Tp BTP állat, növény, termény teliholdas változatban;)

benidomi1 és imike90 kedveli ezt.
  19. szaki1979

szaki1979 Aktív író

Gyopárvölgyel kapcsolatosanvolna pár ötletem.
    Jó lenne ha aratáskor kapnánk minimális tapasztalat pontot akár a farmon.
    Jó lenne ha a raktár túl terhelése esetén ha lemondunk egy termékről valamilyen minimális tapasztalat pontot vagy bármi mást kapnánk cserébe.
    Jó lenne ha a gyopárvölgy termékei piacképesek lennének

Köszönöm szépen a lehetőséget

benidomi1, imike90 és Kuzdern kedveli ezt.
  20. *Gizus*

*Gizus* Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én szeretném ha a Teliholdas farm , többször,vagy állandóan nyitva lenne! Mert így nehéz haladni, termelni! És ha a megtermelt, tenyésztett, stb, dolgok árusíthatók lennének a piacon. És van amihez piaci árusítás hiányában, bizony, nagy valószínűséggel sosem jutunk hozzá. Köszönöm! Szép napot, kellemes jó hibamentes játékot kívánok!

nnygabor és benidomi1 kedveli ezt.