Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. csdávid8

  csdávid8 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Az én javaslatom a gyopárvölgy északi erdőben lenne, hogy amikor rányomok a favágó munkásra, hogy kivágjam az összes olyan fát ami elérte a maximális növekedési szakaszt, akkor a felugró ablakban ne legyen ott a pipa lehetőség, hogy kivágom a növekedésben lévő összes fát. Szerintem nagyon ritka az az eset, hogy valaki ki akarná vágni az összes növekedésben lévő fáit. Nem azért ültettük, hogy mindjárt az elején véletlenül kivágassák velünk. Ráadásul a kockában a kis pipa random kerül bele, mondjuk 20-szor üres a kocka aztán mikor már nem figyelem egyszer csak bele teszik a pipát a négyzetbe, és ha nem vagyunk figyelmesek és gyorsan nyomunk rá a kivágom gombra akkor sajnos eltűnik egy pillanat alatt az összes fánk. Sajnos már többször sikerült így kiírtanom a sok munkával létrehozott erdőmet. Szerintem sokan jártak már így és nagyon bosszantó. Köszönöm, ha kijavítjátok.
   
  szaki1979 kedveli ezt.
 2. szaki1979

  szaki1979 Haladó

  Nagyon örülnék annak, ha a Gyopárvölgyben a limitált raktár befogadóképesség miatt lemondunk (törlünk) termékeinkből tapasztalatpontot kapnánk a termékek helyett, ne a semmiért mondjunk le érte.


  Köszönöm szépen
   
  mokuska44, Sziszi1950 és babar.bandesz kedveli ezt.
 3. Nelli60

  Nelli60 Junior szaki

  Sziasztok!
  1. Emlékeim szerint, amikor a bónusz rekeszek játékba kerültek, olyan ígéretet kaptunk, hogy lehet majd rekesz bővítést is nyerni. Ez azóta egyszer sem valósult meg, pedig időnként nagy szükség lenne rá pl. amikor egyszerre két event megy (farmon és teliholdason) Vagy éppen termelős és tenyésztős event, amihez ugye más-más bónusz használható és el kell dönteni melyiket akarjuk csinálni úgy, hogy minél előbb végezzünk.. Sokunknak porosodik rengeteg bónusz a raktárban és lehetőség sincs, hogy elhasználjuk. Ezt is be lehetne tenni nyereménynek, hasonlóan, mint az aratási kuponok. Mindenki akkor használhatná el, amikor akarja. Több előnye is lenne: fogyna a raktárból a sok nyert, letermelt bónusz, felpörögne a mesterségek völgye így lenne értelme az időközönként betett összetevők vásárának. Akik ritkán tudnak munka mellett eventezni, talán a + rekesszel meg tudnák csinálni az eventet és nem menne el a kedvük a játéktól.stb. ... Én pl. nagyon értelmes eventes nyereménynek tartanám és nagyon hajtanék, hogy meglegyen. Felhősor is adhatná így vonzóbb lenne a játék.
  2. A kerek kerék sima forgatásának számát is lehetne végteleníteni, mint a party pörgetését. Amikor elfelejtem kinyitni a ládákat és sok összejön, van hogy csak ötösével merem nyitni, nehogy túl szaladjon a 99-en. Mégis van mikor ez sikerül és elveszik néhány pörgetésem.
  3. Szintén a Kerek kerékhez kapcsolódik. Nagyon idő igényes , ha eventezéshez 2-300 pörgetést kell lenyomni, hogy a megfelelő bónuszt ki tudjuk pörgetni. Még úgy is sok időbe telik, hogy tudom, hogy le lehet azonnal állítani. 20 illetve 50 lehetőség egyszerre lepörgetésével , majd átnézésével lerövidülhetne az erre fordított idő, mert a mai világban az időből van a legkevesebb az embernek.
  4. A Bölcs Tölgyön jelenleg csak egy Páncél Panninak van hely. Ezt is jó lenne bővíteni.
   
  Flowers66, szaki1979, beatrix67 és 3 más kedveli ezt.
 4. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Aranybanán és Csillag felesleg felhasználása lenne néhány ötletem;)
  A Szentélyben és a tölgyön is lehetne ...
  Tp vagy termény bónusz...
  De egy folyamarosan aktív bónusz mindkét helyen, több variációban.
  Pl 1000csillag/banán ellenében állandó +1 termés... - természetesen kategóriánként kiválthatóan... pl virág, emlős, stb... Állandó tp bónusz 6-10 akár sokkal több lépcsőben;) lépcsőben szintén 1000 banán/csillag értékben. szintenként duplázódó bónusz százalékkal;)
  Igy azért sok sok ezer felesleges Banánt és csillagot elherdálhatnánk;)
  A játékosok megdolgoztak érte... had élvezzék amunkájuk gyümölcsét.
  Talán a bónuszos rúnákhoz való hozzáférést tenném fizetőssé. pl egyszeri 200 arany teljesen korrektnek tűnik;) A szentélyben és a tölgynél is;)
  Egyszeri befizetéssel támogatnánk a játékot, s onnan már csak a szorgalmon múlik mennyi csillagot használunk fel!
   
 5. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Gyopáros ötlet!

  Van a 4. szintű arborista jelvény... Ami majd különböző feloldásokhoz lesz használható, az értéke óriási! Szuper jó mert így van helye a sok fatermésnek! Viszont az újrahasznosítóba túl nagy! Ezért igazán jöhetne egy 168 órás újra hasznosító ablak... :music: Nagyobb nyereménnyel... nagyobb beadandóval8)
   
  imike90 és kisegércsaj kedveli ezt.
 6. vkgirl2001

  vkgirl2001 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Az én javaslataim:
  Könnyebb farmarany szerzés, pl. szintlépeskor a jelenlegi egy helyett ötöt vagy tízet lehetne jutalmul kapni. Esetleg Rackónál is lehetne párat kapni minden héten.
  Gazdakörbe több olyan feladat, ami a farmon könnyen megtermelhető növényeket kéri- kezdő játékos vagyok még, a gazdakörös feladatok nagyrésze számomra olyan dolgokat kér, hogy azt se tudom honnan szerezzem be az adott fát/állatot/terményt.
  Az aratás megkönnyítése, a gyorsvetés mintájára egy gyorsaratás opciót is el tudnék képzelni.
   
 7. Ms.AbyZu

  Ms.AbyZu Fórumprofi

  Sziasztok!
  Jó lenne felhasználni az aranybanánt.
  Ha farmpengőért sok mindent ki lehet váltani, ezt aranybanánnal is meg lehetne tenni.
  Vagy a tárolókra elhasználni, a sok szerszám helyett.
  (Manufaktúra, vadaskert)
   
  -Holdfeny-. kedveli ezt.
 8. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Terményes napokon 9 órára csökken a terményes ólak érésideje;)
  Jó lenne egy olyan dekor... pl ami szupertápot használva 0-ra csökkentené a terményes ólak érésidejét... - mondjuk a virágfestés mintájára 5 dekorral;) Ezlehetne a Piccoló láda második felvonásának a fődíja;)
   
  Ms.AbyZu és rittgasseragnes kedveli ezt.
 9. nolina1965

  nolina1965 Fórum ezredese

  Sziasztokm, ugyan nem fejlesztés, de nem akartam panaszba yrni. Bementem az enciklopédiába, és az "Okostelefonok" cím alatt még a Flash Playeres instrukciók vannak. Kérlek, frissítsétek. Köszi.
   
  parrahviki12 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
 10. kakukkszegfű

  kakukkszegfű Haladó

  Jó lenne ha új megrendelő érkezését, felkiáltó jel jelezné...:music: 6-8-16 óránként;) A gyopáron!
  Ez amolyan kényelmi funkció lenne8) Pont úgy mint az új gazdaköri feladatoknál...8)
   
 11. gyuszti0000

  gyuszti0000 Törzsjátékos

  2 ötlet:
  1: A töklekvárt (terméket) arany rekeszes termékké alakítani az eddig gyémánt helyett. A töklekvár a Répás-almás csatni (innentől csak RACS-nak rövidítem) mellett elvesztette jelentőségét, a rengetek láda amikből RACS-ot lehet szerezni megkönnyítette a RACS szerzésének lehetőségét, ezzel pedig elvették azt a választási lehetőséget hogy az emberek aratásnál a könnyen lekeverhető töklekvárt, vagy a nehezen és drágán beszerezhető RACS-ot használják fel. A töklekvár háttérbe szorult és ezzel a változtatással hogy arany rekeszessé alakítanánk jobban fellendülne a piac is, a tök és a töklekvár keresete felé, hisz alapvetően elég kevés dolognál vagy szükségünk a tök növényre.

  2: Bölcs tölgynél új rúna kiváltási lehetőség amely passzívan csökkenti a felhők érési idejét, jelenleg a játékban nincs olyan dekor/fa/állat/felhő amely a felhők érési idejére hatna, ezért nem lenne rossz döntés egy ilyen - akár dekor, akár rúna formájaként a bölcs tölgyön megszerezhető - bónusz megléte a játékban.