Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. petigazda1995

petigazda1995 Utánpótlás-írogató

A gyors aratás mellett sajnos egy kicsit értelmét vesztené az arató gép, amit kuponért vagy pénzért lehet használni, így ilyen funkció valószínűleg sosem lesz. Marad a sok kattintgatás.

2. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Jó lenne megoldani azt hogy láthassuk a szomszédaink bahamarama és gyopárvölgy szintjét is, ha már a fő "játék" szintje látható, nem lenne nehéz megoldani hogy a másik 2 rész is látható legyen. Pl: a bahamarama szintjét csak a bahamarama szigeten tartózkodáskor láthatjuk szomszédainknál (mint saját magunknál) és ugyanez a gyopárvölgyön.

moric67 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok, beszélgettem egy barátommal, aki régen szintén farmozott. Kérdezett a szezonról, elmondtam a lényegét. Elmondtam, hogy nem értem, miért a 39.szinten vannak az extra nyeremények, és a 40-en, az ismétlődőn csak olyanok, ami engem nem érdekel, nem motivál a megszerzésére a beadandók mennyisége miatt. Még egyszer sem vonzó, nemhogy ismételném.
    "Papírra" vetem ötletét: a 40. szintre tegyenek be 10 különböző ajándékot (vagy amennyiszer kimaxolva ismételhető), ami random sorrendben kerül az adott játékoshoz. Ezzel sokakat lehetne motiválni.
    Amit én tettem hozzá: gondolván az újabb játékosokra, hogy bele kéne tenni néhány régebbi titokólat is, pl. gereblyegyár, ilyesmi.
    Az adott dolog, ha nincs/kevés van az adott játékosnak, később kerüljön be (mint a random szomszédajándékozásoknál).

Ms.AbyZu, DevilMókus, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  4. Forradalom

Forradalom Aktív író

Sziasztok!

A Kerek- kerékkel kezdeni kellene valamit, mielőtt mindenki elmenekül a bolygóról!

Néha látom, hogy van 99 normál pörgetésem.

Dolgozok vele fél órát
    és nyerek 80 mandragórát.
    Amit még az életben nem használtam semmire.

Jó lenne, ha nem csak egyesével lehetne pörgetni, hanem nagyobb adagokban is, például tízesével-húszasával.

Tehát megnyomnék egy gombot, a gép pedig tized másodperc múlva kiírná, hogy mit nyertem a 20 pörgetéssel. Sokkal gyorsabban haladna játék.

Tudom, hogy ettől még ugyanúgy csak mandragórát és virágdrótot nyernék, de rövidebb idegig tartana a szenvedés. Előre is köszönöm!
    -------------

[ Mi vagyunk a bajnokok, mi vagyunk a játékmesterek, mi viseljük el ezt a játékot! ]

moric67, fairmike, nolina1965 és 9 más kedveli ezt.
  5. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Én is díjaznám a sima pörgetéseknél a változást,még arra gondoltam: beváltani partyra:music:
    10 sima érne egy party pörit :p
    Nekem már több száz normál ment a levesbe,mert kellett a party pöri és a ládákból mind a kettő jönxD

Utoljára szerkesztett: 20.10.24
    moric67, nolina1965, Ms.AbyZu és 7 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Tenyésztést támogató ötlettel jöttem;)

Igazi farmos hangulatot teremthetnének a csoportos kifutóba tett arany állatok... ha a legjobb dekorokat megszégyenítő tp-t kapnnák a használatukkal! Ezzel még engem is rálehetne venni a tömeges szupertáp vásárlásra;)

Utoljára szerkesztett: 6.11.24
    nolina1965, peter1022 és DevilMókus kedveli ezt.
  7. GaborL1

GaborL1 Utánpótlás-írogató

Anno volt lehetőség kipróbálni a gyors aratást olyan 2011 fele, de kivették a játékból, az említett aratógép funkció miatt is szerintem. Illetve lehet ,hogy prémium gazdák számára akarták elérhetővé tenni, mint a fák automatikus learatását pl :)

8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ötlettel jöttem...

Rengeteg kerek kerék főnyeremény csak porosodik a menüben...
    Lehetnének mondjuk évente 2* olyan akciós napok amikor egymásra építhetnénk őket....
    A méretük maradna... de az adományuk összeadódna...
    Az összeépítés első 3-5 lépcsője lehetne ingyenes... utána lépcsőnként arannyal fizetnénk a lehetőségért....
    Farmonként fajtánként csak 1 db összeépített lehetne... de az korlátlan méretű... - a meglévő készlet korlátozná az összerakható mértéket.
    Hasznos lenne a játéknak... bevételt hozna...
    Hasznos lenne a játékosoknak... A menüben porosodó dekorokat hasznosnak éreznék...
    Talán még a party pörgetés is kelendőbb lenne;)

Később ugyanezt kiterjeszthetnék egyéb dekorokra is;) - ezáltal is bevétel generálódna... Az összeépített dekorok természetesen normál dekorból építve is elveszítenék a csereképességüket...
    Felpörögne a csere.... érdemes lenne halmozni a javakat... nem veszítenék értéküket a megszerzett dolgok...
    Igazán specifikussá tudnának válni a farmok... s komoly bevételi forrá lenne a játéknak;)

Ms.AbyZu, Synodendron, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  9. peter1022

peter1022 Fórum nagymestere

Sziasztok,

Én a piachoz hoztam ötletet.
    Mivel elég bosszantóak a nullázással piacot gyilkoló játékosok, akik egy 10000ért árult portékát 500csp-ért tesznek be nagy tételben, ezért arra gondoltam, hogy mivel van felfele korlát, hogy az árak ne szálljanak el, így lehetne lefele is korlát, ami védené a tisztességes játékosokat.
    Arra gondoltam, hogy minden nap éjfélkor ami legalacsonyabb ára van egy terméknek, ahhoz képest maximum 10%-kal lehetne kevesebbért betenni aznap az adott terméket.
    Tehát pl, ha az alma 10000csp éjfélkor, akkor aznap maximum 9000csp-ig lehetne levinni az árát. Valamint egy játékos 24 óra alatt maximum 10 tételt tehessen ki, valamint az utolsó tételéhez képest 24 óra alatt ne tudjon olcsóbban újabb tételt berakni, hogy ezzel megakadályozzuk azt, hogy éjfél előtt 5 perccel gyorsan berak valaki 1 tételt 10%-kal olcsóbban, majd éjfél után megint, hogy ezzel verje át a rendszert, és érjen el 20%-os árcsökkentést.
    Szerintem ha már van védelem az árak elszabadulása ellen, akkor lehetne az árak esztelen lehúzása ellen is egy védelem, hogy ezzel védjük a tisztességesen piacozó játékosokat az agyatlan, másokra tekintettel nem lévő játékosoktól.

10. zita2002

zita2002 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Lehet hogy érdemes volna a Mariachi-ház első csomag megvásárlási lehetőségét felajánlani a játékosoknak, a második csomag megvásárlásakor, csak drágábban, mint az első alkalommal.Gondolom vannak mások is úgy, hogy későn találkoztak a megvásárlási lehetőséggel, de szeretnék a dekort teljessé tenni, Úgy mint a napi doboz bontogatásnál, ha nem bontottad ki a napi ajándékot, FA-ért utólag kibonthatod.

11. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Sziasztok.
    Azt gondolom a kerék nyereményeit lehetne frísíteni a matrica és a gyopár termékeivel,extráival.:music:
    Szerencseérme, narancs-piros zseton,cukorkák ,gyorsítók instafák stbo_O
    Elsösorban a termékek helyet gondolom amiken a piacokon sincs nagy igény.:sleepy: persze lehetne ólak,fák egyébb dolgok helyet is amikből jellemzően többezer van már.
    Mível a party pörgetések vásárolható extrák ez a BP bevételeit is megdobná ha népszerűbb lenne a kerék.

12. vkgirl2001

vkgirl2001 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Lehet nem ez a legjobb kategóra a javaslatomhoz, ha így van elnézést kérek. Az a gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy vajon miért nincs egy 'maradj bejelentkezve' vagy 'emlékezz rám' opció belépéskor. Engem személy szerint meglehetősen bosszant, hogy pár óránként, ha csak megnyitva áll a keresőmben a játék, akkor kidob és jelentkezhetek be újra. Rosszabb esetbe a fél farmot learatom, mire észbekap a játék, és kezdhetem előről a 20-30 föld learatását.
    Szóval az én javaslatom egy maradj bejelentkezve funkció lenne, szerintem nagyon sok játékos örülne neki.

ideals20111 kedveli ezt.
  13. nolina1965

A TOP-on egyre több feliratot látok a pajzsokon. Szerintem kedves ötlet, és szépen divatba jött. Szeretném, ha hoznátok egy olyan szabályt, hogy ha valaki hirtelen rádob a meglevőjére, akkor ne barmolja szét ezeket a feliratokat - dobjon rá még 10-et!

Swartsch kedveli ezt.
  14. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Szép napot Mindenkinek! - nem tudom, jó helyen írom-e, kérlek tegyétek jó topikba!

Javasolnám a szerencsekerék korlátainak feloldását, mert a ládák ontják a sima kerékpörgetés számát is, "pont" 170 pörgetést vesztettem el az előbb, csak egy kicsit vagyok dühös!!!
    A játékmesterek igazán összszedhetnék magukat a fejlesztések érdekében, a baha 800--as korlátát illetően is - például!!!

áthoztam bejegyzésed az ötletelős topikba kérésednek megfelelően /Dolphin

nolina1965, parrahviki12 és Neni60 kedveli ezt.
  15. parrahviki12

parrahviki12 Rutinos

Szia!
    Én még a trágyadomb méretét sem korlátoznám...
    Egy véletlen trágyás láda nyitásnál több ezer trágyám ment már a levesbe... >:(

ideals20111, -Ilona53-, nolina1965 és 4 más kedveli ezt.
  16. nolina1965

Kérdés, hogy másnak se működik az Escape a pörgetéseknél? Ha másnak se, ez része a ráncfelvarrásnak? Mi szükség volt rá? Így is nehézkes volt 100-200 pörgetést végigvárni.
    Inkább érdemi javításokat kéne eszközölni:
    - 12 év után végre a 2x2-es kockákat rendesen kirakni, nem elcsúsztatva
    - végteleníteni nem csak a játékot, de a véges itemek befogadóképességét is: víztartály (már nincs jelentősége 200 CSP-nek, de nem kell drágítani!!), trágyadomb, zöld pörgi stb.
    - "egykattosítani" minden arató-vető-stb. funkciót, amit kézzel végzünk (úgy is elég sok, darabra és időben is, nem befolyásolná a munkások vásárlását, ill. kupon van elég sok)
    - a felhősorokat engedni, hogy én csoportosítsam, átláthatóra, és egy-egy csoportot külön arathatóvá tenni, mert ez jelenleg egy káosz. Nem ér célt a zöldesítés (kedvencnek jelölés), mert nem lehet külön aratni őket.
    - a felhősorokat juttatásra is lehessen keresni, mert a fene se emléxik a nevükre, viszont közel 800 db-ot átlapozgatni, megvárni, hogy kegyeskedjen a buborék megjelenni arról, hogy az mit ad. Az egyedi csoportosítás egy szintig megoldás lenne, de nem tökéletesen.
    - a felhőre tett itemeket lehessen név alapján keresni, leginkább a cserenap miatt, ill. néha, ha (mint a múltkor én), felraktam valamit és nem tudtam hová, és másik felhőre kellett volna. Ne a Modikat terheljük ezzel.
    - mindenhol, ahol megjelennek (piac, építés, stb) minden itemnek legyen kiírva a PajtaÉrtéke. Magasról nem érdekel, hogy minden ól 2x2-es, minden fa 1x1-es (2 kivétellel), tudjuk, egyforma, nem információ. A PÉ az lenne!
    - a terményes ólaknál mindenhol (építésnél, lerakásnál stb) jelenlen meg, hogy mivel kell "megetetni" (pl. 1 táp, 2 nyúl, de legalább h. 2 nyúl, mert olyan hála az égnek még nincs, hogy 2 táp kellene hozzá...), és a db-számokat is, tehát hogy nekem van 325 nyúltápom. Ez lerakás ELŐTT érdekes számomra.
    - A pavilonokat lehessen géppel telerakni, legalább, ha egyformát helyeznék beléjük.
    - ha már minden áron nyomjátok a torkunkon lefelé az abszolút fölösleges sárga terményes és narancs sima ólakat, valamint az XL fákat, legalább néha cserélgessétsek azokat! Igaz, egyetlen sárga terményest sem használok, de idegesítő, hogy 2-3 fajtából van többszáz db, amit se eladni nem lehet (nincs annyi jegy, Ft-ot meg erre nem költünk), sem elcserélni (mindenkinek fölös számú van), sem elvonatoztatni (már legalább 2 éve nincs olyan vonzó nyeremény, amiért érdemes lenne FA-t áldozni, enélkül pedig elfelejtem, tehát 1 vonattal max. 10 indítás megy.)
    - ha már vannak, ezeket a fölös ólakat, terményeseket (meg adott esetben a többit is) lehessen szétszedni legalább a belerakott anyag felére, ill. a színes állatok jöjjenek vissza. Lehetőség kiváltása jó sok csillag.

Biztosan van még, aminek több értelme lenne, mint a csicsázgatásnak, de hirtelen ennyi jutott eszembe, amik már rég fájnak. Ill. a hiányuk fáj. Elhiszem, hogy egyeseknél központi kérdés a grafika, de eddig még mindig csak rosszabb és áttekinthetetlenebb lett, mint a régiek, de higyjétek el, sokunknak pont mindegy, hogy kék vagy zöld a birka talicskája, leginkább az a jó, ha egyáltalán nem is látom őket!

Utoljára szerkesztett: 6.12.24, 20:06
  17. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Szia!
    A javaslatodat kibővíteném azzal, hogy végre a teliholdas cuccokat, legalább az állatokat piacképessé kellene tenni, a rengeteg italokat, damilokat meg gyógy-italokat dettó - millió számra van belőlük.

rittgasseragnes kedveli ezt.
  18. parrahviki12

parrahviki12 Rutinos

Sziasztok!
    Tudom, hogy volt már, de én is beszállnék nyomatékosítani! 8)
    Természetesen a cserenapról, illetve a cserealapokról volna szó. Nem lenne hátrány, ha mikor a léghajón találok egy arra érdemes cserealapot, ha ráviszem a kurzort a küldendő termékre (fa, ól, csetresz), kiírná a rendszer, vagy alapban az egyik felső sarokban jelezné egy kis buborék, hogy jelenleg hány darab van a pajtámban! Ugyanis, mire a jóember elkezdi keresni, s megtalálja a pajtában, visszamegy az épp ellenőrzött ajánlatra, már sokszor csak a hűlt helyét találja a kelendő "árucikknek"! Vagy épp az utolsóját kótyavetyéli el, mert ki emlékszik rá a több millió fák, ólak és csetreszek állománykészletére...
    Érdemes volna egy ilyen fajta ráncfelvarrás, tudom, hogy mindenki örömmel nyugtázna egy ilyen fajta változást! :D