Közlemény Játékon belüli üzenetek a Moderátoroknak és adminisztrátoroknak

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Csocsoovb

  Csocsoovb Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Szeretnénk megkérni Benneteket, hogy ha a játékkal kapcsolatos kérdéseitek vannak, vagy netalán problémátok merülne fel, akkor vagy a fórumot, vagy a supportot vegyétek igénybe.
  Sajnos nincs kapacitásunk arra, hogy a játékon belüli üzeneteket megválaszoljuk, ha a moderátorok belépnek a játékba, akkor elsősorban játszani szeretnének kicsit, és nem biztos, hogy ott is különböző kérdésekre akarnak még pluszban válaszolni.

  Köszönjük a rengeteg elküldött ajándékot és a szomszédnak való bejelölést, ez igazán megtisztelő. De sajnos nincs lehetőségünk ezeket viszonozni, az üzeneteiteket csak ritkán van lehetőségünk megválaszolni, szomszédként pedig általában senkit nincs lehetőségünk felvenni, ugyanis tele vagyunk.

  Megértéseteket köszönjük,

  A Farmerama csapata
   
  ilcsike150, barbi021951, Optex2 és 7 más kedveli ezt.
 2. Csocsoovb

  Csocsoovb Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Nagyon örülünk annak, hogy aktívan elkezdtétek benépesíteni az új fórumot.
  Sok új lehetőséget találtok, ezek egyike a profilunkhoz való hozzászólás. Azonban mint ahogy a játékban, és egyéb csatornákon sem, itt sem tudjuk felvállalni azt, hogy a hozzánk ilyen formában eljutó kérdéseiteket, problémáitokat megválaszoljuk.


  Megértéseteket köszönjük,

  A Farmerama csapata
   
  Hajnicica21, osztrak12, gaboores és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.