Visszajelzés Jég titkai - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 15.1.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 23.1.25.
  1. 1

76 szavazat
    30.0%
  2. 2

12 szavazat
    4.7%
  3. 3

4 szavazat
    1.6%
  4. 4

7 szavazat
    2.8%
  5. 5

16 szavazat
    6.3%
  6. 6

6 szavazat
    2.4%
  7. 7

7 szavazat
    2.8%
  8. 8

13 szavazat
    5.1%
  9. 9

9 szavazat
    3.6%
  10. 10

103 szavazat
    40.7%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia KaTA!
    Temészetesen hoztam is a képet :)

Kata_rzis, nagymami2 és Fätum kedveli ezt.
  2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaaaa :) Hol tartasz?

kukori80 kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Sziaaa, kész lettem. :D Megkértem a páromat, hogy segítsen be, de vele is csak többen voltunk. :D Fogalma sincs a játékról és nem is érdekli. Megmutattam neki, hogy mit kell csinálni: keresse meg a sárga lámpás mukit és arasson-vessen. Teljesen elfelejtette az egészet mire belépett. Háát, volt a piacon, majdnem megvett mindent, mondtam, hogy sürgősen menjen ki onnan, volt a műhelyben, majdnem épített egy sárga tyúkólat...stb. Mondja, hogy nem találja a mukit. Mondtam, hogy a térképpel lépegessél és majd meglesz. Nagy nehezen megtalálta. A végén megkérdezte, hogy ezzel a baromsággal játszol? - Mondtam, hogy igen. :D:D:D Nem látta meg a játék szépségét. :D:D:D

vihence, zsani_apja, gabiszabó és 18 más kedveli ezt.
  4. Fätum

Fätum Fórumőrült

Naaa, jól van örülök, hogy kész lettél :inlove: Hát amit most leírtál, a mukiról stb. jót nevetgéltem rajta :D Tisztára mint az én párom. xD A vicces benne, hogy azóta játszik mint én, de még mindig nem tudja merre van előre xD

zsani_apja, -happy58-, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  5. kukori80

:D:D:D
    Köszi. :) De azért majdnem kihordtam lábon egy agyvérzést. Főleg amikor a piacon kódorgott. Láttam magam előtt, amikor bemegy a tenyészállatokhoz és az összeset megveszi. :D:D
    De nekem ez az event nem ment volna segítség nélkül és sajnálom, akinek nem fog sikerülni. Kevés volt rá az idő.

vihence, zsani_apja, -happy58- és 5 más kedveli ezt.
  6. bherczeg

bherczeg Haladó

Azért gondolhatnának azokra is akik munka közben nem tudnak aratni ,ültetni.Kevés volt az idő így sajnos nem jutok a végére.

20zeno13, nagymami2, mingo826 és 4 más kedveli ezt.
  7. imifiu

imifiu Aktív író

Arra való a mobil, munkaidőbe pl ebédidő, szünet ,stb:D;)

Ditti58, csio70 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia Az enyem kesz lesz talan, nem aratam mndig pontosan de a lanyome aligha.:(
    Ugy tunik nem mindig aratam ott . vagy nem premes es kevesebbel indult.:music:
    Nagyon hatareset koruli...elege ki lett az event ido maximumra szamolva.:sleepy:
    De ki az a sarga muki akivel aratsz?;)xD

Utoljára szerkesztett: 21.1.25
  9. kukori80

Szia, sajnálom, ha nem fog sikerülni. De azért hajrááá.
    Nekem is az volt a bajom, hogy hiába értem rá 1 órakor aratni, ha 2-kor ért be a növény és akkor nem tudtam learatni. Így aztán csúszott az egész. Ezen a területen nem kellene napi 4 aratással számolni, elég lenne a 3 is, annyi csúszásokkal is beleférne.

vihence, -happy58-, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  10. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Szerintem befogta az egyik lébecoló tulajt aratni, vetni, komolyabb munkára nem nagyon számíthatunk rájuk.

Swartsch és FlóraKatica kedveli ezt.
  11. kukori80

Jajj, most vettem csak észre a sárga mukis kérdést. :D A muki az event ikonja, nem vele arattam. :D Sárga lámpával, piros sapkában egy muki.

-happy58-, karesz, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  12. FlóraKatica

FlóraKatica Fórum-zöldfülű

Szia.
    Hat igen hosszu az eresido, es mivel itt aratogepet kellet inteznem.piacozni stb1-1 kisebb idocsuszas eleg ahoz hogy ne tudjak mondjuk valamikor aratni.:music:
    De a tenyesztos event kesz lett 10 szupertap maradt.8)Kicentiztem:p
    107 szinten eleg fontos kitehetok es felho azert.:music:
    Alighanem.;)xD
    Ja nem is figyeltem , mindig az eventes teruleten nyitottam mego_O
    Most nezem szerintem pirosxD

-ágianyu33- és kukori80 kedveli ezt.
  13. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Szia,Én már egy jó ideje nem kérek meg senkit a családból (hol mindenki farmozott anno), ahányszor megkértem mindig csak baki lett belőle. Így haladok mennyire tudok, ha meg lesz a felhő jó, s hanem úgy is jó. :D

Sajnos a 11 órából örvendek ha egyszer elszaladok könnyebbülni, van eset mikor a klienseim még azt se hagyják.:oops:Sajnos ilyenre nincs idő.:oops:o_O

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.1.25
    vihence, -happy58-, karesz és 3 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Gratulálok mindenkinek aki végzett.
    Sajnálom azokat a játékosokat akiknek nem sikerül.:eek:

A csevegő elején itt írtam egy egyszerű fogásról ami a 180-as hozamot 5-tel megtoldja szinte aratásonként. Ezt érdemes kihasználni az ilyen jellegű eventeknél. Ez pedig az, hogy a rendszer 5 óránként kipótolja az elfogyott magokat 5-re. Tehát, ha sikerül úgy aratni, hogy még az öt órás mag is beleférjen 5-tel növelhetitek a leadott mennyiséget. Ez az egész event ideje alatt a rendelkezésetekre áll, csak arra kell odafigyelni, hogy először mindig visszavessétek az új magokat, utána adjatok be minden maradékot az eventablakba.
    Remélem éltetek ezzel az egyszerű megoldással, mert a végére sokat segíthet a kapott mennyiség.
    Még van vissza kb egy nap az event idejéből, úgyhogy szurkolok azoknak akik még ültetnek. Sok sikert a végéhez :)

PS: Készítettem egy képet ma délután az eventes területen, a címe Ujjgyakorlat, fogadjátok szeretettel:

https://kephost.net/p/MTY4OTk3MQ.jpg

vihence, mingo826, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  15. Judit613

Judit613 Törekvő

egy turbo xxl nekem is kiugrott. Szerencser volt mire tenni!

16. -szerencseföld-

-szerencseföld- Aktív író

Sziasztok
    45 ládát nyitottam a kapott ládákból 1turbó xxl kaptam ,az eventet is sikerült befejeznem .Kitartást aki
    csinálja van még idő.

17. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Most érkezett a hír a Központtól, hogy meghosszabbításra kerül az event.

Az event várható befejezési időpontja: 2025. január 23. 10:00

A Moderátorok által továbbított Játékos visszajelzések alapján sok mindent mérlegeltek, s a fenti döntést hozták.
    Reméljük ez a plusz idő segít azon Játékosoknak (és kedves gesztusként értékelik), akik csalódottak voltak, hogy nem sikerült teljesíteniük egyéni céljaikat.

Sok sikert azoknak, akik még termelik az event növényt a feladatokhoz,
    a Farmerama csapata

*elnézést az elgépelt évszámért / Dolphin

Utoljára szerkesztett: 22.1.25
    vihence, Swartsch, mingo826 és 17 más kedveli ezt.
  18. bherczeg

bherczeg Haladó

Az én munkám nem engedi meg

19. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sikerült befejezni :) felhő beüzemelve, kinyitottam én is a ládáimat, 76 db volt belőle, egy sima turbó és egy xxl Kacsa Kata mamutfája:inlove::inlove::inlove: lett belőlük (ilyenem még nem volt)

20. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Ó, de jó!!! pont azért néztem körül itt a fórumban, hogy csak én vagyok olyan ügyetlen, hogy nem tudom befejezni? Köszönöm!!! így már igen! :inlove:

Fuhur, mingo826, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.