Képregény 8. történetének csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 24.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok 114 db. bögrém lett aratáskor...figyelni kell..nagyon el lehet szúrni az óra indítással:(...most már ki kell várniuk a 24 órát addig nem lehet tovább menniük..de addig szaporítani az eventnövényt ezerrel.
    Rózsika lehet szomszédod vásárolt és te is kaptál ajándékba???? nem udom:)

Baby72 és Sőrés_Róza_[Rózsika] kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A nemesítés bónusza csak az adott növényre érvényes.

szellorozsa kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

132 felröppenőt kaptam.felturbóztam 480-ra,a többi meg majd meglesz az event növény termelésével.Viszon,hogy hiba nélkül ne induljak,elvetettem az event növényeket,és utána tettem be a szupitrágy növelőket,és aktiváltam a felhőt.Ez után vizeztem trágyáztam és szuper trágyáztam.Úgy néz ki,hogy hatott rá , mert elég rövid idő alatt fog beérni.Az volt a jó,hogy a szuper trágyát csak a növelők után raktam rá a növényekre!!
    Én még az órát nem indítottam,csak ha meglesz a felszaporított növényem és ha beérik minden földemen.talán akkor meg lesz,de abban sem vagyok teljesen biztos!

szellorozsa és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  4. mamszi47

mamszi47 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ne haragudjatok, de elkövettem egy borzasztó nagy hibát. Elültettem az event növényeket és véletlenül eltávolitottam őket. Tudom, hogy hibát követtem el, de lehetne, hogy valahogyan visszakapjam őket? Segitsetek, legyetek szivesek!!!!!

szellorozsa és agi967 kedveli ezt.
  5. Lili060504

Lili060504 Törekvő

Köszi szépen.

szellorozsa kedveli ezt.
  6. agi967

agi967 Fórum biztosa

117 bögre röppent kezdésnek szegfű, gyömbér,a tölgyesen mamutok és ólak voltak (néhány még érik). 0 perces hagymára egy területen komforton 44-et kaptam,de csak 3 kört csináltam,kevés a szupitrágyám. Kaptam a szomszédoktól is kettőt,így 251 darab van jelenleg. Az órát csak holnap indítom,de még az se biztos,lássuk hogy alakul a napom. Mindenesetre igyekszem letermelni ezt a nagy mennyiségű kockanövényt,ja és kakukktápot is kell még csinálnom,de azt se tudom mikor végez a szupertápkeveréssel a malom,nem jött jókor ez a felhőbónusz módosítás. o_O

szellorozsa kedveli ezt.
  7. Laboviti

Szia!
    Akinek valami módon mégis elfogyna az event-növény, annak a rendszer 5 óránként 5 magra egészíti ki a mennyiséget (ez nem érvényes, ha úgy fogy el a pajtából, hogy a földben van elültetve!)

8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!

129 bögrém jött elsőre:D farmon szegfű, mamutok, óriás ólak, xxl fák, bahán kávé, pandák, pálcikahegyezők, xxl fák. nagyon jó szerintem. Szaporítás elkezdve, a többit meglátjuk...

9. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

1 terület mogyoró
    1 terület mogyoró+mammut+bioragacs+fazék
    1 terület mammut
    1 terület teve+evőpálcika
    eredmény = 208 darab bögre felreppenő
    :)

.
    .

szellorozsa, inanna11 és magdi06 kedveli ezt.
  10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

sikerült az első adagot/ 4 órást/ ujra ültetnem.Bevált a vetés utáni szupitrágya növelő, mivel a szupit csak utána raktam rá.ezzel is " okosabb" lettem.Véletlen!!!

szellorozsa kedveli ezt.
  11. pavirka1999

pavirka1999 Fórum-zöldfülű

Szeretném megkérdezni hogy lehet fésűt szerezni
    Köszönöm
    csokoláda

12. mamszi47

Akkor ezek szerint nem is tudom ezt az eventet elkezdeni, sőt folytatni?

13. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Én ezt a "10 db barkácscucc a pajtában á: 100.000 csp/db" továbbra sem értem.
    Hol találtad a választ, Rózsika?
    Köszi előre is!

14. Laboviti

Szia!
    Az event második feladatának egyik nyereménye lesz.

15. mamszi47

16. Laboviti

Egyelőre várnod kell.

17. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Nekem csak egy problémám van!
    Ezeket a kockatököket és kockadinnyéket nem tudom a kerek bögrébe szuszakolni, így meg nem lehet megfésülni őket, folyton eldőlnek:)
    Legközelebb tessék ezt jobban átgondolni!

kekmaci75, Lillapilla73, terika01 és 17 más kedveli ezt.
  18. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Dehogynem!
    Sűrűn nézegesd a vetésnövényeket, 5 órán belül kapsz 5 darabot és máris folytathatod az egészet. Nekem párszor szerencsém volt egyszer 10 perc múlva már a magok között volt az 5 pótdarab...

19. Laboviti

Szia!
    A Tyúklak aratását követően jelenik meg ez az ikon a menüben, vagy a pajtában. A következő frissítés után eltűnik.

ulmo12 kedveli ezt.
  20. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Na, mire előkerestem a választ, Laboviti itt termett! Köszönöm!
    Frissítés után tényleg eltünt.

szellorozsa, Baby72, ulmo12 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.