Képregény 8. történetének csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 24.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bábicsek002

Bábicsek002 Járnitanuló

"A TP számítás szempontjából mindegy, használsz-e szuper trágyát, a beérés szempontjából van csak jelentősége."

Hát én úgy tudom, hogy a szuper trágyának egész szép kis TP bónusza van (+50%)

2. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

Köszönöm!

3. marcika0517

marcika0517 Junior szaki

Sziasztok!
    Kész az első és második feladat! Az 500db barkácsba nincs itató :oops: pedig 8 db van raktáron csak kettő hiányzik, a O perces póréhagymáva kb 10 kör nulla itató.

inanna11 és kukori80 kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én is most lettem kész az első feladattal és a barkácsból = 0 itatót kaptam:p

dereret és marcika0517 kedveli ezt.
  5. mindennévfoglalt1280

mindennévfoglalt1280 Utánpótlás-írogató

A szuper trágya nem hat a tp-re. Szerintem kevered a kacsa kata szuper trágyával.

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ügyesek vagytok!Reggel én is készen leszek,ha igaz.

marcika0517 kedveli ezt.
  7. Bábicsek002

Bábicsek002 Járnitanuló

Igazatok van, összekevertem. Bocsi.

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  8. mindennévfoglalt1280

mindennévfoglalt1280 Utánpótlás-írogató

A tp szempontjából mindegy hogy mekkora földbe ültetsz 1db 2x2-es ugyanannyi tp-t ad mint 4db 1x1-es föld.

9. Yago81

Yago81 Utánpótlás-írogató

Mire megfogalmaztam magamban a mondanivalómat elavultá vált. Ugyanis első aratásnál mikor elindítottam az órát, néztem hogy hogyan is haladok, és lám sehogy. Olyan szépen állt a nullán a tp számláló mint annak a rendje. Aztán el kellett telnie vagy fél órának mire megjelent a valós állás, úgyhogy ha valaki kétségbe esne mint én, nem kell aggódni, idővel megtörténik a csoda és bevillan a tényálladék. :)

10. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,

szerintem a TP gyűjtéshez használj komfort földet, az legalább 2x2-es és
    aratás előtt aktiváld csak az órát.

Elindítottam az órámat, a komfort aratással 49 ezer TP gyűlt össze.
    Szerencsére a következő körben meglesz a hiányzó TP újabb cukkinis almatorta és húsvéti leki nélkül is.

Spórolok a szuper táppal, megint komfortba ültettem egy kör 4 órásat.
    El is rontottam szépen, mert elfelejtettem visszatenni a fehér ártatlanságot és a karácsonyi sütit a rekeszekbe
    és a tisztást így vetettem be.

A 26 db kakukktápot megvettem a piacon aranyárba', kell a malom a szuper táphoz...
    Jó eventezést Mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 26.3.15
  11. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Sziasztok :)
    Emlékszel Apuci? 1-szer, régen leírtam Neked, most hasznos nagyon :)

Így kell gyorsan munkásokat szerezni, a (gazdakörre klikk, középen a háromszögre klikk) képregény1-et többször is elindíthatod akár egymás után is, és ha nincs elég cuccod, akkor menet közben kimész a képregény1-ből(jobb felső sarok X-el), megveszed a piacon a hiányzó cuccodat és visszamész folytatni a képregény1-et a végéig. A végén kapod (ha szerencséd van) a kincsesládában az aratómunkásokat 3 órára. Tapasztalataim szerint 5 képregény1 indításából 3-szor kapok munkásokat. A 4 órás eventnövényt 2-szer lehet aratni/vetni vele 1x1-en.
    Hajráááá!!! :)

.
    .

12. DorkaMano

DorkaMano Járnitanuló

Sziasztok,
    nincs sajnos időm visszaolvasni, ezért kérem a segítségeteket. Ha elindítom az első feladatot, akkor aratáskor rögtön beadódik az eventgaz, csak akkor kezdjem, ha marad a következő ültetésekre elegendő magom? Vagyis úgy működik, mint a gazdaköri időre teljesíthető feladatok? Előre is köszönöm a választ.

13. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Eventkiíráskor úgy gondoltam, komfort + szupitrágya +kacsakata. Mérlegeltem, és mivel rengeteg növény kell, így inkább maradtam a jól megszokott 1x1-nél. Este indítottam az órát, így a tegnapi 1 kör kockatökkel és a ma reggeli 1kör kockadinnyével megvan a fele tp. Délre végzek is az első feladattal, és lesz néhány ezer növényem is. Ez így igazából azoknak lehet jó, akik tudnak napközben is aratni (mivel itthon dolgozom, nálam ez nem probléma).
    Kakukktáp nincs a piacomon, így a keverése valószínűleg rám vár.
    További szép napot! :)
    Szia! Csak a tp adódik be, a növényed marad a pajtában.

14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az első feladat az eventnövények Tp-jét számolja. Ez a darabszámukat nem befolyásolja.

DorkaMano kedveli ezt.
  15. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Szépen beállítottam mindent, gondoltam na akkor leszedem a tojásokat kergén és s kincses szigeten mielőtt indítom az event órát, erre szépen learatta a főfarmot, mi közben éppen a kergén voltam, na ezektől a malőröktől tudok gutaütést kapni :mad::mad::mad: , főleg az ilyen eventek idején :mad::mad:

16. DorkaMano

DorkaMano Járnitanuló

Köszönöm a gyors választ Rózsika és Laboviti:)

17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt! Ennél már csak az volt a szebb, amikor hasonló feladatnál beragadt az egerem és állandóan árpát vetett nem az eventnövényt.Szupertrágyáztam mint egy őrültxDAmúgy meg a konyhából az összes bögrét behordom a gép elé, mert megint nem akarnak jönni:cry:

18. nemeth2003

nemeth2003 Fórum-zöldfülű

Jó reggelt !
    512 db dinnyére ( 26,4 tp ) szlolidan 3328 tp adott.
    Vagy az én számoló gépem romlott elé vagy a BP-é.
    / 512*26,4 = 13516,8 / igaz !!!!!!!!
    Vagy számoljam újra

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Konkrétan milyen méretű földterületeket használsz az ültetéshez?

20. nemeth2003

nemeth2003 Fórum-zöldfülű

1*1-en és 26,4 tp ír a rendszer.
    átugrottam az anya farmjára ott sem jobb a helyzet!
    ID 51243488
    Köszönöm a gyors reagálást!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.