Képregény 8. történetének csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 24.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jó reggelt! 27000nél több lett elsőre:) 1x1be el van vetve a dinnye, délben csatnival, tp növelőkkel aratok és újra számolok:oops:remélem estére, 2 dinnyearatással meglesz, bár a jó az lenne, ha másodszor már elég lenne a tököt betenni...
    Hajrá mindenki!

MamaMeseKertje kedveli ezt.
  2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Valami derenget :) még pénzem (csp) is van így tudok munkásokat majd aratás előtt índitani :D

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Az ellenőrző panel adatai szerint jelenleg 18616 Tp-t szállítottál a feladatba.

4. agi967

agi967 Fórum biztosa

Én is 1x1-ezek,reggel indítottam az órát, 28703 pont gyűlt össze a dinnyéből, most tököt kockásítok. Nálam a kakukktáp nem drága,igaz 2 ajánlat van csak a piacon,talán még nem lódult meg az ára.

5. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Szép jó reggelt Mindenkinek!
    28 000 Tp összejött az első aratásra, komforton volt a kockadinnye, de fák és ólak is maradtak fent.
    Figyeljetek nagyon a sorrendre mert én pl. majdnem elfelejtettem megnyomni a kezdés gombot.
    1. Megenni a Tp növelőket cukkinis alma torta, tavasz koszorú v húsvéti lekvár (édes rózsalekvár is jó) répás kenyér
    2. Aktiválni varjút, baglyot sárkányt (kinek milyen házi állata van)
    3 .Elindítani a visszaszámlálót
    4. Aratás
    Sok Tp-t és felröpit kívánok:)

Utoljára szerkesztett: 26.3.15
  6. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Jó reggelt! Én is most indítottam az órát, 52000-et arattam elsőre komfort dinnyéből. Rackó is nagyon rendes volt, adott 20%-ot :)
    Most 1x1-en érik a tök. Ha jól számoltam, egy kör elég is lesz a hiányzó tp-hez, de ha nem az, se baj.

7. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    reggel indítottam el a 24 órást, kaptam tegnap egy 36 órás 200%-os Tp növelőt eredmény:42 647
    kockatök érik 1x1-en,pár óra és kész az első feladat:p:p:p
    kakukkot lehet kupába adni:inlove::inlove:

8. -Jani13-

-Jani13- Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nálam is 1x1 területek vannak, répás-almás csatnival és így területenként 4 darab jön aratáskor, de a feladatban a számláló csak
    1 darab után adta a TP-t. Így nem lehet teljesíteni 100 %-ra. Valamit elrontottam vagy rosszul ad a játék?

kovacstne kedveli ezt.
  9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A répás-almás csatni nincs hatással a Tp-re.

10. imike911

imike911 Fórum hercege

Szépen ketyeg a mutató, bár az egyik farmon leszedtem egy területet az óra indítása előtt, de így is nyugodtan meg lesz.
    A bahamát én nem szedtem le, de jól is tetten, mert ott most minden lefagyott. Nem is tudom, mikor tudnám esetleg visszapakolni, mert minden állatom, növényem és építési lehetőségem zárolva van. Remélem minden az eredeti állapotába fog visszaállni. Nem akarom még egyszer nulláról kezdeni a bahát.

kovacstne kedveli ezt.
  11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Jani!Egy vetés, egy tp. Jó az
    Nemsokára indítom az órát, lesz ami lesz;)

kutyaszálló kedveli ezt.
  12. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

A TP-t nem darab után kapod, hanem MEZŐ(földterület) után
    2x2-es sima földterületre kapsz 32 vagy 48 TP-t
    1x1-es sima földterületre kapsz 32/4 és 48/4 TP-t (8 vagy 12 TP-t)
    .
    .

Mit jelent az, hogy "zárolva van" ?

Utoljára szerkesztett: 26.3.15
    kovacstne kedveli ezt.
  13. soramay72

soramay72 Fórum hercege

bár az mondjuk technikai malőr, bár tényleg kínos :oops:, de ez tuti, hogy a farmeramánál hiba :eek:

14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Meg van az első feladat.A 2.-hoz is minden .Meg tudná mondani aki már az első feladattal végzett,honnan tudja,hogy az 500 szerszám mit tartalmaz? Nekem nem írta ki, de itatót azt én sem kaptam,az maradt 5 db mint eddig.

15. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Nem részletezte a szerszámot, de én biztos kaptam 1 itatót.:):)

MamaMeseKertje és magdi06 kedveli ezt.
  16. agi967

agi967 Fórum biztosa

Mázlista! Gratulálok! ;)A kakukkokat én is bedobáltam a kupába. Még egy szint kell és fullon lesz,de momentán nincs 32126 kakukkom.:p
    Reggel eventnövényt tudtam vetni a szigeten,remélem aratni is enged majd. Az állatokat nekem se hagyja kitenni és a fák közül is csak a a titokfákat tudnám,ha akarnám. Hál istennek most nem akarom,mire meg odáig jutok csak megjavítják a hibát.

MamaMeseKertje és kutyaszálló kedveli ezt.
  17. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

szia, hát a zárolás szót én sem értem,de reggel 6 után kerestem a piacon a bahás dolgaimat és semmio_Oo_Oo_O
    utána elolvastam a technikai bejelentéseknél,hogy az új malom miatt javítások vannak a bahás cuccokat nem adja be,nem lehet tápot se keverni a szigeten és ólakat se enged kihelyeznixDxDxD
    ahogy készen lesznek beírják a fórumba8):D

pifepöfe kedveli ezt.
  18. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:)

Pontosan ma reggel 8 órakor elindítottam az eventórát, de előtte ellátogattam Rackóhoz is, hátha megkönyörül rajtam, és ad vmi tp bónuszos jóságot és lett csoda:
    http://kepfeltoltes.hu/150326/Meglepi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg:D

Vegyesen ültettem 1x1-es földbe a kdinnyét és a ktököt és úgy adott 16.417 Tp-ét, hogy a BT-ön Noé bárkája szerű állatsereglet várt, de most őket is betereltem a pajtába. Most már minden területen kockadinnye érik. Rackó ajándékához még a képen látható Tp növelőket is beraktam a rekeszekbe és a felhős virágos sor is bekapcsolva:
    http://kepfeltoltes.hu/150326/event_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Ráadásként még a felröpikre sem lehet panaszom, mert összesen 71 bögre jött össze a területek learatásakor.
    Most már csak akkor lenne baj, ha ezek ellenére nem sikerülne 24 óra alatt begyűjteni a max. Tp-t.
    Akkor mindenkinek hajrá;):
    http://kepfeltoltes.hu/150326/dinny_k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Lillapilla73, PocsékFarmer, Gio és 6 más kedveli ezt.
  19. Huclipuc

Huclipuc Junior szaki

Ez az event is jól indult. Hiba hiba hátán. :(

20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Cíjja Cyra! Ez ám a bónuszsokaság. Gratula. Én is beizzítottam mindent és a felét learattam, mikor rájöttem,hogy nem indítottam el az órát. :wuerg:xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.