Képregény 8. történetének csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 24.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildikó11

Nildikó11 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,

Nekem miért kakukk ólam lett a bajuszgyár helyett? A fésüm pedig elfogyott. A kakukk emblémánál váltottam ki.
    Kérlek segítsetek.
    Köszönöm

2. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

A baloldali menüsor, felülről a második a saját raktárunk, egy nagy faláda, ahonnan a fákat, ólakat és a kitehető tárgyakat szoktuk kipakolni.
    Ha felhasználtad a fésűket, és megépítetted a bajuszgyárakat, akkor van 4 bajuszgyárad is. A kakukkólakat pedig a feladatból kaptad ajándékba. Állítsd ABC-be a pajtában lévő ólakat, úgy könnyebben megtalálod.

3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A kakukk ólat a feladat elvégzéséért kaptad, a bajuszgyárat a 4 db fésű segítségével tudod megépíteni.

4. füles56

füles56 Junior szaki

SZia!
    Szeretném meg kérdezni, hogy fésűhöz hogy lehet hozzá jutni?
    Az itatót mihez kell használni?

5. Baby72

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  6. Nildikó11

Nildikó11 Utánpótlás-írogató

Köszönöm egy kicsit összekeveredtem már elég késő van.

Baby72 kedveli ezt.
  7. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Az itatókat a műhelyben tudod felhasználni színes kaméleon ólak és ragasztógyár építéséhez. :)

8. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Gondolom azért, mert a kakukklakot a második feladat teljesítéséért kapod 4 db fésűvel. A 4 db fésű felhasználásával kell a műhelyben elkészíteni a bajuszgyárat, amit a jobb oldali barna láda állatok ikonja alól rakhatsz ki a farmodra.

Baby72 kedveli ezt.
  9. Baby72

Jó éjt, szép álmokat! Ulmo kitartás;)

ulmo12 kedveli ezt.
  10. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Neked is jó éjt, és Mindenkinek! Engem is vár a tollasbál. :D
    A dinnyék kockulhatnak reggelig. ;)

11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nem is lett meg, 2530 maradt vissza, viszont meglett a kockatök a második feladathoz.:D
    Szeretek párhuzamosan haladni, még régebben jártam egyszer úgy, hogy elbuktam az event végét 1 beadandó miatt, a másikból meg rengeteg maradt...Még éjszakára is vegyesen ültettem este, hogy biztos beleférjen a 24 órába a maradék, és milyen jól tettem, 2 földön még van ideje a dinnyének, viszont a tökkel meglett a számláló, bedobtam gyorsan a 2. feladatot, reggelre lesz már 4 bajusz is, meglesz a dinnye a 3.hoz, délre kész a 10 bajusz és már gyűlik a 4.hez a tök. Ezzel az érdekes résznek vége is...sajnos.

Kukori.és.Kotkoda és Numiz kedveli ezt.
  12. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Sziasztok!
    A 4 db fésűmet balga módon elhasználtam a kakukk ólakra,és most nem tudok bajuszgyárat építeni.Akkor nekem most véget ért a játék ezen a ponton?

13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Kakukkól:nyeremény
    Bajuszgyár:építhető műhely...frissíts, ott lesz a ládában.
    A kakukklak egyébként egy kék tetős bódé, a bajuszgyárban pedig nagy táblán egy bajusz látható...Te vagy a századik, aki benézi.:p

Meg aztán...eventismertetőt elolvasni smafu?;)

14. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Közben megtaláltam a választ a barna ládában......

ulmo12 és nyuszika215 kedveli ezt.
  15. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Barkács cucc viccelődik, kiírja 520 darab :eek:, kattintás, semmi, frissítés, barkács 500 darab :eek:, érdekes eredmény: 2 íróecset - már 97 van raktáron :sleepy:. Itató: 0,0. :( Nem jött be. :music:

16. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Csipetke,
    semmi gond, csak bajuszgyárat tudtál építeni:)
    Tedd ki őket a földekre és kezdd el gyártani az álbajuszt, összesen 26 db kell az event feladatokba.

Ugyanezt a megépített 4 bajuszgyárat kell majd beadni később.
    Jó eventezést!:)

Baby72 és dalmata10 kedveli ezt.
  17. paloooo

paloooo Fórumelemző

Szia...:)
    1x1 földel dolgozom, + répás csatnival..., de képtelenség összehozni az előírt 65 000 Tp. Milyen növelőt lehet még használni...?
    Köszi

18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

19. -.Napocska.-

-.Napocska.- Járnitanuló

Szia!
    Cukkinis almatorta, tavaszi koszorú ,húsvéti lekvár,édes rózsa lekvár, répás kenyér.

20. szilveszterl

szilveszterl Aktív író

Azt hol lehet megnézni, hogy mi volt az 500barkácscucc? Mert csak azt írta ki, hogy 500. :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.