Képregény 8. történetének csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 24.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lili060504

Lili060504 Törekvő

Az összes szupitrágyám elfogyott.:(de meglesz az első rész utána a második isxD. Azt álmodtam hogy aratok nézem reggel. Semmi.>:( Így szeva szupitrágya.:(

2. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Drága Klárika! Igen rohanok, két munka között vagyok mindig....és hidd el 91-es szinten tele van a hócipőm, a nem egyértelmű, egyre bonyolultabb, és írjuk le nyugodtan, egyre lenyúlósabb eventekkel....jó sok éve itt vagyok, és nem igazán háborogtam eddig. Mostanában ez a meglátásom. Ennyi. Neked is szép tavaszi napot!

szellorozsa és mamszi5107 kedveli ezt.
  3. -nanunanu-

-nanunanu- Utánpótlás-írogató

Szép napot! A kakukklak játékban marad,vagy az is törlődik az event végén?

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A kakukklak a játékban marad.

5. -KisHölgy-

-KisHölgy- Fórum-zöldfülű

Szia!
    Köszi!

6. -nanunanu-

-nanunanu- Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ!:) Nem szoktam elszeleburdiskodni a játékot,de ha nem olvasok róla pár perce a fórumon,észre se vettem volna,hogy ott lapulnak a raktárba.:)))

7. DorkaMano

DorkaMano Járnitanuló

Sziasztok,
    komolyan kezdőnek érzem magam.:cry: Meglettek a fésűim, nagy büszkén megépítettem 4 kakukk lakot, és utána látom, hogy így meg nem tudok bajúszgyárat összehozni. Most már csak venni tudom a bajuszt, vagy fog esetleg még repkedni fésű? Köszönöm, ha segítetetek!

mamszi5107 kedveli ezt.
  8. Laboviti

Szia!
    A műhelyben csak és kizárólag a bajuszgyár építhető meg!
    A kakukklak az event 2. feladatának egyik nyereménye.

Kérlek egy ki, majd belépést követően ellenőrizd az ólak menüt. A kereső funkció használata is segít.

9. ahomaly

ahomaly Utánpótlás-írogató

Szegény Laboviti! Kakukklakkal fog álmodni, majd felébredve felkiált, hogy jaj, nem bajuszgyárról álmodtam. Kitartás!!!

times84, _Cygnus_, kekmaci75 és 4 más kedveli ezt.
  10. Linden

Linden Fórumprofi

Sziasztok!
    Most olvasgatom, hogy hol tartotok már az eventben és úgy látom, hogy erős késésben vagyok..
    Már beért a kockadinnyém összes területen 1x1-be vetve, de a sárkánynak még kell egy óra. Szerintem megvárom az aratással, bár nem tudom, hogy mennyit segít. Nincs nagy kedvem számolgatni, tegnap volt benne részem elég :) bepakolom a tp-növelőket, elindítom az órát, aztán lesz, ami lesz.. ;) remélem, így is menni fog :) Sokan keresitek a bajuszgyárakat. Remélem, nem fogok bajuszos emberrel találkozni, mert nem tudja majd mire vélni a hirtelen jókedvemet xD Jut eszembe: Apukámnak van bajusza, ha megszorulok, majd elkérem tőle ;) Hajrá mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 27.3.15
  11. -KisHölgy-

-KisHölgy- Fórum-zöldfülű

Kellene értenem ezt a sárkányosdit? Lemaradhattam, mert a korábban emlitett állatokat sem tudom összehozni az eventtel.
    Mondaná valai mi a szerepük, hogy hol,-hogyan használhatóak fel?

glade kedveli ezt.
  12. Laboviti

Szia!
    Biztosíthatlak sem kakukkal, sem bajusszal nem álmodom.:)

13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszi! De én már aktiváltam a felhőt,így jöttem rá.Gondolom majd helyesbítik.Még mindig így volt.

14. Laboviti

15. Laboviti

Az anomáliát jeleztük a központnak, várjuk a visszajelzést.

magdi06 kedveli ezt.
  16. Klarissza-1

Klarissza-1 Haladó

A sárkányt Valdemár Cirkuszánál lehetett megszerezni - naponta 2x lehet jótékony hatását felhasználni = 20 % TP-t ad aratáskor-
    erre írta fentebb játékostársad, hogy kell még egy órát várnia, hogy sárkánnyal arathasson.

17. Linden

Linden Fórumprofi

18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én minden feladat után visszatérek a feladat leírásához/ ha nem értem/ Tisztán le van írva,mit kell csinálni.Bocsi,de ezt már annyian kérdezték,pedig csak egy kattintás!

19. Laboviti

Szia!
    A műhelyben csak és kizárólag a bajuszgyár építhető meg!
    A kakukklak az event 2. feladatának egyik nyereménye.

Kérlek egy ki, majd belépést követően ellenőrizd az ólak menüt (keresd a bajuszgyárat). A kereső funkció használata is segít.

20. csibike54

csibike54 Járnitanuló

Nekem az a gondom, hogy megépítettem a bajuszgyárat, de nem találom sehol és már fésűm sincs. Hol keressem? Az épités gomb is szürke lett.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.