Képregény 8. történetének csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 24.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Most én is ktököt ültetek, amíg meg nem lesz a kellő mennyiség. A póréhagymát most kezdtem el nemesíteni, érdemes, mert nagyon jól adja a felröpiket, további sok sikert :)!

Lehet, hogy hiába linkeltem be az aláírásomba a nagybetűs mondatot, nem sokan fognak rákattintani azok közül, akik nem találják a "bajusztermelő" ólat:D?

.....................

Törölt előzmény. /-east17-/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.3.15
  2. Linden

Linden Fórumprofi

Erről eszembe jutott egy vicc, amit a kiskorúak miatt nem írhatok le, de:
    Lehet, hogy 15-20 ember próbára teszi a modik türelmét, de nagy rakás ellenpéldát sorolhatnánk a játékosok közül.. ;)

3. Hamu-Pite

Hamu-Pite Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Most lehet valamit vagy nagyon rosszul értelmeztem, de hol lehet befizetni a 24 órás első fealdatba a cuccokat?? Vagy ha előre legyártja az ember azt a Tp mennyiségnek megfelelő növényt, azt nem lehet beadni?? Csak az adott 24 órában beérett termést fogadja el??

4. Linden

Linden Fórumprofi

igen, csak 24 órád van rá, de egy érésidőt megspórolhatsz, ha a beérett növény aratása előtt indítod a visszaszámlálót.
    Ó, és a termelt növényed és tp-d is megmarad, nem kell "befizetni" semmit. Ha a számlálót elindítod aratás előtt, akkor már automatikus a történet.

Cyra65 kedveli ezt.
  5. Gremonzo

Gremonzo Utánpótlás-írogató

Legyártod, beteszed a tp. növelőket és elindítod az órát. ezután szeded ki a növényeket és automatikusan számolódik. Meg is tudod nézni a játéknál, hogy hol tartasz. És amíg az óra ketyeg, addig adhatod be a termést.

6. Hamu-Pite

Hamu-Pite Utánpótlás-írogató

Köszi ezt akkor alaposan elnéztem, azt hiszem itt a vége, úgysem tudtam volna befejezni az eventet.

7. Gremonzo

Gremonzo Utánpótlás-írogató

Én ezt nem így lát, mert kdinnyének 48 a tp-je, de ktöknek 32, de fele az érési ideje. Akkor 8 óra alatt 62-t ad.

Cyra65 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  8. Linden

Linden Fórumprofi

Az sem baj, ha nincs meg mind a 65000 tp 24 óra elteltével. Folytathatod az eventet!

_Cygnus_ kedveli ezt.
  9. -.Napocska.-

-.Napocska.- Járnitanuló

Sziasztok!
    Az event felhősora végül is most Bahás vagy farmos Tp-t fog adni?

10. dereret

dereret Fórumőrült

A 48 órából ketyeg szépen visszafelé, aktiváld csak, jó az a farmos tépé is, pláne úgy, hogy lehet mégiscsak a felhő adta a "tutit", és az eventleírásban kell javítani.
    A felröppenőnél csak egyetlen dolgot lesek oldalt, de azt hiába, így fogalmam sincs, hogy 1 cukorral több vagy kevesebb jött exD

_Cygnus_ és kekmaci75 kedveli ezt.
  11. Linden

Linden Fórumprofi

Bahásat kéne neki, de valami gond van vele, majd értesítenek minket, ha megoldódott.

Ne fess ördögöt a falra lécci!! ;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.3.15
    _Cygnus_ és dereret kedveli ezt.
  12. dereret

dereret Fórumőrült

Dehogy festek, de a tények azok tények.
    Én sem bánnám, ha belebabrálnának a felhőbe, bár ha már ott járnak, a malmosba is babrálhatnánakxDxD

_Cygnus_, kekmaci75, E-liza és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Linden

Linden Fórumprofi

No jó, én már nagyon belegabalyodtam, mint kölök sün a rágógumiba...
    SOS! Most akkor, ha ketyeg a 24 órás tp-gyűjtés, akkor jobban teszem, ha ktököt ültetek, vagy sem?
    Valaki? Nóci?

14. dereret

dereret Fórumőrült

Aratás előtt indítottad el a ketyegőt ?
    Mennyi van már a számlálóban ? Mennyi időd van még vissza ? .........

Linden kedveli ezt.
  15. Linden

Linden Fórumprofi

Persze, 1x1 kdinnyét arattam, 24000 tp, most érik be a ktök, és 21 óra van vissza.
    Csak itt most megkevertek, hogy időarányosan melyiknek is van jobb tp-je, mert szerintem a ktöknek...
    hm?

dereret kedveli ezt.
  16. dereret

dereret Fórumőrült

Akkor meg mitől félsz ?
    Ha nem vagy éjszakai aratós, akkor vízzel menjen vissza a 4 órás, és talán ma még 1x ugyanez, éjszakára a 8 órás, és persze a csatni mellé a 2 aranyba a cukkini-húsvéti és répás kenyér az ezüstbe és a reggeli aratás után már a 2. feladaton is túl leszel.

iboly54, _Cygnus_, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  17. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Bár majdnem elrontottam rögtön az elején, híven követem PaprikásJohn 211. hozzászólásában leírtakat. (Elolvastam 10-15 stratégiát, és nekem ez felelt meg legjobban!) Nincsenek extra TP növelőim (de mégis... van egy: a virágos felhősor), csak a TP növelő terményeket használom, és remekül működik. Csak vízzel gyorsítok, és kora reggelre készen leszek a teljes 65 ezerrel.
    És ez működne a felhősor nélkül is!
    Még az a jó benne, hogy egyformán szaporodik a tök és a dinnye. ;)

Cyra65, _Cygnus_, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  18. Linden

Linden Fórumprofi

jó-jó, ez megy, amiket írtál.. nem is értem, miért zavarodtam össze-vissza :S

_Cygnus_, Baby72 és dereret kedveli ezt.
  19. Klárcsi48

Klárcsi48 Járnitanuló

Egy jó hír!
    Most aktiváltam a felhősort és már jól számol..... Bahama TP-t írt. Ezek szerint érdemes volt várni vele, reggel megijedtem Dereret jelzésén és csak most tettem ki. Gondolom aki már aktiválta annak is BTP-t fog számolni.

_Cygnus_, kekmaci75, imike911 és 5 más kedveli ezt.
  20. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, szerintem abszolut nem vagy elkésve, már termeltél előre növényt, van miből ültetned. Nehogy feladd, csináld, rész-Tp-vel is továbbenged 24 óra elteltével - igaz az ajándékok is rész-ajándékok lesznek-. Sok sikert hozzá !

_Cygnus_, dereret, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.