Képregény 8. történetének csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 24.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nagyalma2001

nagyalma2001 Aktív író

Nem olvastam vissza túl sokat, de nem láttam eddig: Bajuszgyár megeszi a szupertápot?

2. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Igen!!!

Linden kedveli ezt.
  3. gumicsizma26

gumicsizma26 Aktív író

nemtudna nekem megmondani valaki kb,hogy 4 szantonyi 1x1es teruleten kockadinyevel,cukkinis almatorta,repas kenyer,husveti lekivel mennyi tp gyul ossze?

4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok:)...eddig nállam nem volt áram..sok kiesésem van...mivel véletlenül be adtam a kockadinnyét mind a második feladtba addig meddig bajuszgyáras mizériáztam... és csak 10 maradt:(...
    A kakkukólas bajuszgyáras dologhoz nem tudtam reagálni reggel...nem kell leharapni az ember fejét:)...lehet tényleg benéztem...a 4 fésüből nem tudom mit épített kakukkólat bajuszgyárat de egyiket előre teszik másikat végére..lényeg meg lett ki-be lépés után minden..de azt hiszem ha ilyen sok embernek problémát okozott akkor nem csak én vagyok figyelmetlen..vagy nem tudom milyen jelzőt használtatok...:) További jó eventet:)..és nem szoktam panaszkodni ez volt az első:)

Flowers66 és Baby72 kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szerintem is a töknek van jobb Tp-ja.:D Ha van időd 3 óra 11 percenként aratni, akkor a kockatök a nyerő.

6. dereret

dereret Fórumőrült

Mielőtt ültetni kezdenélk, írd fel, hogy mennyi növényed van. Amikor a 4. szántóra is elvetettél, akkor vond ki a maradékot, így látni fogod, mennyi kockába ültettél pontosan. Ezután kattints bele az egyik növénybe és a buborék kiírja, hogy mennyi tépé, ezt szorozd be az elültetett növények db. számával és nagyjából tudni fogod az eredményt.,

7. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nem kell feladni!:)Még van idő és az előre legyártott növény sem veszik kárba:D

8. Linden

Linden Fórumprofi

Nekem 24000 lett, de volt hozzá egy táltosom, és egy sárkányom (+40%)

9. bartha57

bartha57 Utánpótlás-írogató

bartha57 , ID 1879470 , egy kis segitséget szeretnék , megcsináltam a feladatot de nem találom a fésüket , hogy megépitsem a bajuszgyárat , segitsetek , köszi

10. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Város - műhely - kakukk - bajuszgyár elkészítése

Linden, Cyra65 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  11. Linden

Linden Fórumprofi

Áááá, nem bántunk senkit!! Szólj bátran, ha valaki le akarja harapni a fejed, majd jól leharapjuk a fejét.. ;)
    Mindannyian benéztünk már dolgokat.. 8)

12. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Rendben:);)

Linden kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ha 776 kis kockád van, akkor legalább 19400 Tp-t kapsz. A legalábbat azért mondom, mert van a Tölgyön egy 10%-ot adó rúna, egyesek szerint az is hat a Tp-re. A 3 Tp növelő termékkel 25 Tp-ot ad egy 1*1-es föld.

gumicsizma26, MamaMeseKertje és Baby72 kedveli ezt.
  14. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Cyra!
    Ez nagyon jó ötlet...de lehet igazad van és kevesen olvassák el az aláírásodat. Viszont, ha csak 2-3 ember lesz, az már feltehetően ennyivel kevesebb kérdés a modik felé;)
    Annyira kreatív volt ez az ötlet, hogy javaslom ugorj át a gangra egy kis kódfejtésre:) pont ilyen kreatív gondolkozású játékos kerestetik:p

kekmaci75, Cyra65, MamaMeseKertje és 2 más kedveli ezt.
  15. bartha57

bartha57 Utánpótlás-írogató

köszö de a városban a bajuszgyárnál nincs fésü egysem , mit csináljak

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Lehetséges, hogy már megépítetted a 4 Bajuszgyárat azért nincs fésűd. Ellenőrizd a menüben az állatok közt. Ha semmiképpen nem találod, egy ID számot adj az ellenőrzéshez.

17. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

Sziasztok!

lehet már aktiválni az új felhőt? kijavították? nem találok rá utalást, csak a hibára

18. Linden

Linden Fórumprofi

Én sem találtam hivatalos értesítést, de Klárcsi48 azt írta, hogy már jól adja a Bahás tp-t

19. bridzs1988

bridzs1988 Fórum-zöldfülű

Sziasztok a négy fésűm meg volt,építettem négy gyárat de nekem nem bajúszt ad ha nem kakukkot, honnan lesz bajúszom a feladatba mert már ott tartok de azt írja ki, hogy nullás készlet.

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Még semmilyen információt nem kaptunk ezzel kapcsolatosan, de valaki itt a topikban írta, hogy neki bahama TP-t számolt. Ezt ellenőrizni viszont nem tudjuk, így kezeld az értesülést.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.