Képregény 8. történetének csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 24.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Az 5. feladatban kész van a kockatök,két vetés a kockadinnyéből és kész lesz reggel a feladat.Visszarakni csak délután érek rá,mert vendégeim lesznek.Lányaim,unokáim és a 3 hónapos dédunokám.Már alig várom.Mindenkinek sikeres vetést,aratást kívánok.

2. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Egyetértek!!!

3. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Köszi a választ!! Pont így csináltam és nem írja ki!!! pedig már 2-szer arattam az ólakat!!! Akkor csak nem vagyok annyira sötét :) majd csak meg lesz!! ha nem majd kiabálok!

4. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Olvasgatok és csodálatom nőttön nő, egyrészt a jelenlévő türelmesen válaszolgató Moderátor felé, másrészt a szintén kötélidegzetű gazdatársaim felé, és úgy döntöttem, megyek és megfésülöm égnek álló hajamat...ja hogy a fésűket elhasználtam a bajuszgyárhoz, amit a műhelyben lehet megépíteni? Nem baj, van itthon elégxD! ..és most mentem teát inni:
    http://kepfeltoltes.hu/150327/te_z__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ezt a Moderátornak és gazdatársaimnak töltöttem ki:
    http://kepfeltoltes.hu/150326/tea_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

és végül vannak akik nem bajuszgyárat építenek, talán mert nem farmerámáznakxD:
    http://kepfeltoltes.hu/150327/biciklitar__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

5. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Neked, hogy leírtad, követtem, sikerült az első feladat!!! :)
    Mindenkinek gratulálok, aki ezen már sikeresen túljutott.

Aki nem, annak szeretném mondani, hogy ha beülteted 1*1-es földdel az összes területet, beülteted a nyolc órás dinnyét, megszórod Kacsa Katával, vízzel, megeszel cukkinis almatortát, húsvéti lekit, répás kenyeret ( varjú, sárkány, bagoly, virágos felhősor), elindítod az órát, az első aratásnál 36669 TP jött össze, reggel, egyetlen aratással. Itt én már meg is nyugodtam :))
    Még egyszer nyolcórás, vízzel, plussz egy négyórással simán összejött, SZUPITRÁGYA nélkül :))
    És aludtam sokat :))
    Szóval, Kedves Farmtulajdonosok, köszönöm az okos leírásokat, együtt gondolkodásokat, figyelmeztetéseket. :)

Én örülök ennek az eventnek, kihívás :)

_Cygnus_, Marcipán31, Linden és 8 más kedveli ezt.
  6. DorkaMano

DorkaMano Járnitanuló

Megvan minden, köszönöm a választ:) Így jár aki kapkod és nem figyel! Köszönöm a segítséget!

7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A 4 darab jutalomként kapott Kakukklak nem ad álbajuszt. Nálad pedig ezek vannak kitéve, nem a 4 megépített Bajuszgyár.

Erre azért figyeljetek oda, hogy mit tesztek ki, és az mit állít elő.

8. -East17-

Sziasztok!

A teszt a következőket mutatja: az álbajusz a Termények közt található a Pajtában, ha már termeltetek belőle:

Ashampoo_Snap_2015.03.27_18h49m45s_001_.png

9. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Az 5.feladatnál tartok,a kockadinnyéből 320db másfél óra múlva kész.A kockatökből 3 aratás,és az is meglesz.
    Éjszakára már szegfűt vetek,mert a bügréből csak 24 db-ot sikerült összehozni,de szerencsére van idő bőven! :D
    Mindenkinek szerencsés befejezést.kellemes hétvégét!!:D

10. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Kedves Gazdák, nálam már járt is egy híresség a Bajuszgyárban és mondhatom nagy elégedettséggel távozott;):
    http://kepfeltoltes.hu/120110/herculepoirot_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

...és hogy a topic témájánál maradjak, a 3. feladathoz gyűjtöm a bajuszokat, már van 8 db, közben k.tököt ültetek. Remélem, holnap ilyentájban már készen is leszek, és az éjjel nem azt álmodom majd, hogy új munkahelyemen a Fővárosi Nagycirkuszban én leszek a a szakállas nő helyett a bajuszos nő:D

_tHUNder_, _Cygnus_, Marcipán31 és 8 más kedveli ezt.
  11. Keveremkavarom

Keveremkavarom Járnitanuló

Szia!
    A 4 db. "BAJUSZGYÁR" -at kihelyeztem főfarmra, most tértem vissza learatni. Legnagyobb meglepetésemre a Bajuszgyárból "Kakukk-lak" lett és NEM álbajuszt kaptam 4 darabot, hanem kakukk tojást (- amiből immár 38202 darabom van)
    Segíííííííííts!!!!!!!!!!!!
    Üdv.:Keveremkavarom ID: 36777848

Cyra65 és ulmo12 kedveli ezt.
  12. -East17-

Szia!

Ezek szerint mégsem azt tetted ki, hanem a kakukkokat. Mást nem tehetsz, mint azt, hogy most ennek tudatában kicseréled az ólakat.

13. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Ezek a huncut bajuszgyárak! Rendre kakukklakká változnak. xD
    De komolyra fordítva: valószínűleg véletlenül a kakukklakokat tetted ki, amit ajándékba kaptál a feladatból. Tedd ABC-sorrendbe az ólakat a pajtában, így könnyebben ráakadsz a bajuszgyárakra. Ha felhasználtad a fésűket a műhelyben, akkor ott lesznek azok a "szőrzetgyárak". :D

14. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Most aktiváltam a felhőt és a BTP-adta. Ellenőriztem a csíkon is.:):)

_Cygnus_, hóóvirág, Linden és 4 más kedveli ezt.
  15. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Szia Marika! :)
    Közben rájöttem én is,hogy a csatnival tévesztettem össze! :)
    Köszi,jó játékot! :)

Marika312 kedveli ezt.
  16. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Ej ej Keveremkavarom, hát kellett neked ilyen névvel farmot regisztrálnod?;) Tudod: Nomen est omen!:D

Magdusnéne, _Cygnus_, hóóvirág és 7 más kedveli ezt.
  17. -KisHölgy-

-KisHölgy- Fórum-zöldfülű

Nem mondanám, hogy ráz a röhögés!
    Kora délutánig letermeltem összesen 7124 kockatököt és 5234 kockadinnyét, és itt meg is álltam, mert sehogy nem akar összejönni a 200 bögre. 15 db még mindig hiányzik.

Ha ez meglesz valami csoda folytán akkor meg is állok, legfeljebb az 5000 kockatököt kidobom, mert ilyen alapon a büdös életbe nem jön össze 300 db a következő szinthez. Az event növényeknek olyan hosszú a tenyészideje, hogy ilyen bögrehiányos időben nem fogok a bögreremény reményében görnyedni további 4 napot.

Cyra65 kedveli ezt.
  18. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Éjszakára ültess hosszút, az segíteni fog!

_Cygnus_, Linden, Marika312 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia KisHölgy!

Ne hagyd abba, mert ha már ennyi növényt letermeltél, akkor nincs veszve még semmi. Van még idő, próbáld meg éjszakára a leghosszabb érésidejű növényt ültetni, a BAhára meg tedd ki ha van: narancsólakat és terményeseket. Ha vannak XXL-es fáid a szélekre azt is tedd ki, meglátod, hogy jönnek majd a felröpik.
    Sok kitartást és sikert kívánok:)!

_Cygnus_, Linden és MamaMeseKertje kedveli ezt.
  20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jó az új malom, nem? :p nekem tetszik. Hanem ezek a növények nagyon lassan nőnek...

Evita-55 és mindennévfoglalt1280 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.