Képregény 8. történetének csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 24.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Na, kérem szépen! Megvan a 65.000 TP. Nagyon meglepett, mert azt hittem, hogy kell még egy kört vetnem! Maradt 11 órám. Bajuszgyárakat megépítettem, szerencsésen meg is találtam őket - higgyétek el, leellenőriztem(!) - kiraktam a farmra, legyen végre bajuszom! Mármint hogy itt a játékban... mert különben nem ragaszkodom hozzá...
    Itatót nem kaptam, de bánja a fene! :)

2. bridzs1988

bridzs1988 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítségedet, megtaláltam őket.

Baby72 kedveli ezt.
  3. bodocszs

bodocszs Utánpótlás-írogató

_Cygnus_, ada77201, MamaMeseKertje és 5 más kedveli ezt.
  4. boldika88

boldika88 Fórum bárója

5. aprofizmus

aprofizmus Utánpótlás-írogató

Nekem kakukklak lett a bajuszgyárban. Nem értem hogy is van ez? Pedig ott volt kiirva hogy bajuszgyár , és már kétszuer arattam de nem álbajuszt hanem nem tudom mit adott. Kérném szíves segítségeteket.

6. -KisHölgy-

-KisHölgy- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Köszi a biztatást, de ez nem megoldás, kissé aránytalan ez az event! Gyanus volt már az induló 65.000 TP, de akkor úgy gondoltam, hogy na ne csak nem fog ki rajtam. Hát DE kifogott és elmet az összes kedvem az egészől, mert ha 30 óra alatt sem jön össze 300 bögre akkor nem tudom mire is kell gondolnom!!!! Nem lehet magánélete mellette az embernek. Itt esz a fene a gép elött a ziziért.
    Finitó, talán valamikor meg lesz a hiányzó, de már ez sem érdekel, hiszen ha a 200 nem jön össze ennyi idő alatt akkor a következő 300 és az utána következő 350 db soha nem lesz meg.

De aszért köszi a biztatást.

kutyaszálló és Cyra65 kedveli ezt.
  7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia aprofizmus!

A Kakukklakokat a fésűkkel egyetemben a Műhelybe kell bevinned, ott tudsz belőlük Bajuszgyárat építeni.
    Ezt kihelyezve tudsz Álbajuszt gyártani majd.

8. aprofizmus

aprofizmus Utánpótlás-írogató

Igen én is így tudtam csak a kakukklakokat a műhelyben építtettem, és fésű kellett hozzá. Kiraktam termelni de ott csak kakukklakként működik, learatva nem ad álbajuszt.

9. csillag020455

csillag020455 Járnitanuló

Sajnos nem vagy egyedül a félröppenőkkel nálam is elég nagy gondok vannak, pedig mindet bevetek ami lehetséges, 93-as szinten vagyok valószínű hogy az utolsó feladatot félröppenők hiányába nem tudom befejezni. Bajuszgyár nem lesz! A félröppenők száma egyre több és egyre több event növény kell termelni, 8 órás növény túl sok, az event növényekre sajnos alig ad félröppenőt.
    Minden gazda társamnak sok sikert és kitartást kívánok az eventhez.

Snoopy, _Cygnus_ és ada77201 kedveli ezt.
  10. dodokacsa6663

dodokacsa6663 Járnitanuló

Sziasztok-kedves farmertársak a műhelyben csak --bajuszgyárat lehet építeni mást nem is ajánl fel-- kakukklakot nem tehát aki épített valamit az csak bajuszgyár lehetett ami a raktárban kell hogy legyen

11. Nildia

Szia aprfizmus!

Biztos, hogy nem építettél Kakukklakot a Műhelyben.
    Ott csak és kizárólag a Bajuszgyár megépítésére van lehetőség :

Kakukklakot az event 2. ablakában kapunk 4 db-ot nyereményként. Ezt a 4 Kakukklakot és a fésűket felhasználva lehet megépíteni a Műhelyben a Bajuszgyárat.

mindennévfoglalt1280 és Cyra65 kedveli ezt.
  12. bonita333

bonita333 Rutinos

Én már nem értem ezt az egészet! Játék, vagy versenyfutás az idővel! Mi a jó abban, hogy nagyon sok játékos, velem együtt a felröppenőkért küzd eventről, eventre, folyik az elkeseredett panaszáradat és nem talál meghallgatásra. Nem hiszem, hogy ezen nem lehetne változtatni már mint a felröppenők szaporaságán, vagy a kért beadandó felröppenő mennyiségén. Tudom, hogy nem kötelező játszani, de úgy gondolom a játék az játék és azért van, hogy a játékosok élvezzék és ne görcsöljenek hétről hétről a felröppenők miatt. Egyáltalán! Nem lehetne már a felröppenők helyett valami mást kitalálni ????
    Sok szerencsét, szép estét minden gazdatársnak :)

maszilva, _tHUNder_, ada77201 és 6 más kedveli ezt.
  13. Apa_mintagazdasaga

Apa_mintagazdasaga Utánpótlás-írogató

Én ugyanigy jártam, műhelyben csináltam négy bajuszgyárat még reggel. Most raknám ki, de csak kakukklakot látok, pedig olyat nem is épitettem.

Mi a teendő ilyenkor? Eventet húzzam le a vécén, vagy van egyéb lehetőség?

14. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Szia, én is így jártam, learattam a kakukkokat, akkor láttam hogy az nem bajuszgyár. Gyorsan kitöröltem, és az ólak között, hátrébb megtaláltam a bajuszgyárat, és már gyártódnak is.

15. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Szia, megtalálod az ólak között, csak keresd kitartóan.

Zsolti23 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  16. Nildia

Szia Apa_mintagazdasaga!

Az állatos menüdben felül a jobb oldalon használd a kereső funkcót, írd be : bajuszgyár.
    Így könnyedén megtalálod!

MamaMeseKertje kedveli ezt.
  17. Apa_mintagazdasaga

Apa_mintagazdasaga Utánpótlás-írogató

Megvan, köszi!

Angórasimogató és a guanógyár közé volt eldugva. Háromszor pörgettem végig, mire kiszúrtam.

MamaMeseKertje kedveli ezt.
  18. Linden

Linden Fórumprofi

Az a jó abban, hogy későn kezdtem az eventet, hogy amikor majd ott tartok, hogy használni akarom a bajuszgyárat, de nem találom, egyszerűen, csak kitartóbban kell keresnem :p ;) Kitartást kívánok mindenkinek, no meg türelmet! Hajráá!! Nem olyan vészes ez! Ráadásul aki olvas, sok szuper ötletet kap! Hajráá!!

19. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Elég érdekes a bögrék száma: főfarmon a 4 órásra 1x1-en kaptam 2!!! darabot, a szédültön és a tisztáson 7-7 db-ot, bahán 6 db-ot. A főfarm a legnagyobb, és ott kaptam a legkevesebbet :( 29-es szinten van kupám. Na, reggel a 8 órásat aratom, majd nézem azt is. Most 397 db bögrém van, és 100 db-ot már beadtam a 2. feladatba.
    Bajuszból fél óra múlva lesz 8 db, reggel a 3. feladat is készen lesz. Kakukkólat szerencsére nem kellett kitennem, mert induláskor volt majdnem 26.000 kakukkom, most is van még több, mint ötezer, mivel a többivel fejlesztettem föl a kupát 26-ról 29-re.

ada77201 kedveli ezt.
  20. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Úgy látom nem vagyok egyedül aki felröpi problémákkal kűzd. Egyre kevesebbet ad főleg a tök de ennyi event növény letermelése mellett nincs idő hosszabb érésű növényeket ültetni. Azt hiszem ezzel még jutok amíg jutok aztán eventek félretéve mert nincs annyi TP növelőm érésgyorsítóm amivel teljesíteni tudom. A magas szintű játékosoknak kell az újítás kihívás de amit most nem szerzek meg később nem lehet pótolni így a gazdaköri feladatok is kimaradnak.Előre haladni meg csak úgy lehetne. Kellemes játékot mindenkinek sok felröpit! 85 -ös szinten vagyok de ez nagy falat nekem.

ada77201 és Evita-55 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.