Képregény 8. történetének csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 24.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

2 nap telt el még, és van 550 darabod már ! Van még 3 nap. Hm és kioktatás csak az jött le neked! Mit is írtam! Köszi Laboviti!

2. ordog1973

ordog1973 Törekvő

Akkor én értettem félre, bocsika. De akkor is el vagyok keseredve a felröpik végett. 3 eventtel ezelőtt is a felröpik miatt nem jött össze a vége. Kicsit elkeresitő, Ezen a farmon még hajtok.

3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

A legutóbbi alkalommal is ez volt, azt hittem nem lesz meg, elszórtam egy csomó sztrágyát a nemesített szegfűre, és végül több mint250 plusz röpivel zártam. Most is megy minden szépen a maga útján, panaszkodás helyett inkább csinálni kéne...és olvasni!!!Már ott tartok, hogy félve lépek be a csevegőbe, mert nem tudom, egyesek még mit találnak ki...kakukklak-bajuszgyár-bajusztáp-kakukkbajusz-kakukkgyár-fésű-jajmostmilesz-nemolvastamelrendesen-nemtudommianyeremény-jajajajajjj...

4. Vadászház

Vadászház Fórum-zöldfülű

ÉN még az ismertetőt sem találom!

Kukackukac és Ribiszke kedveli ezt.
  5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Kukackukac, ulmo12 és Baby72 kedveli ezt.
  6. Tamás1988

Tamás1988 Utánpótlás-írogató

Én véletlenül a fésűből kakukklakot építettem és most nem tudok bajuszgyárat készíteni,nem tudom valahogy teljesíteni így az eventet?

Kukackukac kedveli ezt.
  7. Laboviti

Kedves Játékostársak!

Nincs idegeskedni valónk. :)
    Ez az event két napja kezdődött, az idő még tetemes, ha van lehetőség a játékkal foglalkozni.

Kérlek Benneteket, a kérdéseiteket mielőtt a topicba írjátok, tájékozódjatok!
    Az ismertetőt nem elég egyszer elolvasni, több javítás is volt, új kiegészítők utólag is kerültek a leírásba. Érdemes emiatt olvasni ma is, hogy sikeres legyen a teljesítés.

A segítő szándékú hozzászólások empatikusak, támogatók, ne érezzétek azt, hogy támadnak a válaszoló játékosok.
    A lényeg az okos, tervszerű megoldás, amit mindenki a saját időrendje szerint tud megvalósítani.
    Ne egymáshoz mérjétek a Ti "helyzeteteket", hanem a magatok lehetőségeihez.

Nyugodt, sikeres játékot kívánunk!

Peszi2, Magdusnéne, judy95 és 9 más kedveli ezt.
  8. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Jó reggelt mindenkinek!
    Az első feladatot most csináltam meg 1 aratásból 67481 Tp sikerült kihozni így az már kész is van :)
    A felröppenő nagyon jól jön amióta kiváltottam a legenda állatos részét is így abból már 668 db van/volt a raktárban.
    Ha minden jól megy holnap reggelre sikerül befejeznem.

9. Laboviti

Szia!
    A műhelyben csak és kizárólag a bajuszgyár építhető meg!
    A kakukklak az event 2. feladatának egyik nyereménye.

Kérlek egy ki, majd belépést követően ellenőrizd az ólak menüt (keresd a bajuszgyárat). A kereső funkció használata is segít.

Kukackukac és Baby72 kedveli ezt.
  10. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Kukackukac kedveli ezt.
  11. amonre78

amonre78 Junior szaki

Igen! Most írtad le Laboviti 6666-ra ! Nem hiszem el ! Lassan erről szól az egész topik !!!

12. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Az utolsó 350-es beadandó felröpiből is már 43 megvan és még semmiféle nemesített növényt nem használtam szóval bizakodom. Szupitrágya azért készenlétben van a végére ha nagyon kéne.;)
    Kitartást és nagyon sok felröpit mindenkinek!:)

Kukackukac, Ribiszke és nyuszika215 kedveli ezt.
  13. Laboviti

Szia!
    Kakukktápot a malomban tudunk előállítani, vagy a piacról is vásárolhatunk.

14. Babyke1985

Babyke1985 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Tápot a piacon is tudsz venni :)

Kukackukac kedveli ezt.
  15. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Micsoda ez az állat, ami itt a bajuszt vagdossa? Olyan csőrös farkasnak néz ki. :)

16. nyuszika215

Nagyon jól állsz!!! Gratulálok:) Én a négyes feladatnál dekkolok, 2 álbajusz, párszáz tök még hiányzik, a röpit nem is néztem, de mire meglesz a másik két badandó, az is összejön:oops: Viszont kb 2000 dinnye már kész az 5. feladatba is:p A kupám meg most lett 27es:D:D:D szóval a belassult internet ellenére is meglehet...
    Kitartás és nyugi mindenkinek!

Modik! Recpect!

17. Laboviti

Szia!
    Egy kakukk.:)

Kukackukac és MamaMeseKertje kedveli ezt.
  18. nyuszika215

Tényleg csak 2 nap telt el????:eek:o_O Pedig olyan, mintha egy örökkévalóság óta tartana... mindenhol szögletes tököket és dinnyéket látok...:D:oops:;)

Baby72, heureca3, Almaded és 5 más kedveli ezt.
  19. janiszuzy70

janiszuzy70 Utánpótlás-írogató

Érdeklödnék hogy a bajuszt mi adja,megcsináltam a főtéren a bajusz gyárat de csak kakukk lak jött ki.
    Ebből hogy lesz bajusz?

Kukackukac kedveli ezt.
  20. Laboviti

Szia!
    A műhelyben csak és kizárólag a bajuszgyár építhető meg!
    A kakukklak az event 2. feladatának egyik nyereménye.

Kérlek egy ki, majd belépést követően ellenőrizd az ólak menüt (keresd a bajuszgyárat). A kereső funkció használata is segít.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.