Képregény 8. történetének csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Mar 24, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. klarimama49

klarimama49 Utánpótlás-írogató

Gazdatársaim segítsetek! A bajuszgyárat építettem meg és kakukklak lett belöle.Hogyan lesz nekem álbajuszom hiszen a 4 fésüt is elkérte. Jelen pillanatban 11 ezer körül van a kakukk készletem.Mit csináltam rosszul?

2. Viviszivi

Viviszivi Fórum-zöldfülű

Megpróbáltam, de semmi változás. :(

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Menjél be a pajtába és a B betűnél keresd meg a Bajuszgyárakat és rakd ki. Nem építhettél kakukkot.
    Akkor passz. Kérjél meg egy módit hogy nézze meg.

_Cygnus_ and Linden like this.
  4. neagele

neagele Fórum-zöldfülű

Szia:)
    A menüben,az állatoknál nézd meg,ott lesz,könnyen össze lehet téveszteni a kakukk óllal

Linden likes this.
  5. klarimama49

Nagyon köszönöm megtaláltam!!!

6. klarimama49

Nagyon köszönöm megtaláltam.Kukori ha majd lesz idö rá elmondod/leírod/hogyan is kell az ABC sorrendet megcsinálni?klárimama49

kukori80 likes this.
  7. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Beértek a titokólak a wikik elkerültek :cry: lett narancs tehenem meg rókalyuk :cry::wuerg::cry::cry::cry::cry::cry::cry: 4-es feladathoz kell még 170 felröpi a 8-hoz holnap kész a gaz

_Cygnus_, mirtil00 and Marika312 like this.
  8. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Délután készen lettem,reggel megtudom mi lett a titokólból.A bahán találtam 7 db titokfát a menüben / ?/ most azt is kiraktam.Már gyártom a szalonban a bajuszkákat.

mamszi5107 likes this.
  9. kukori80

Örülök hogy sikerült.) Amikor bemész a pajtádba felül jobb oldalon van hogy keresés. Előtte van egy ikon két kis nyillal, ami tekeredik. Ha arra rákattintasz akkor kiadja a lehetőségeket: A-Z-ig keresés, akkor ABC sorrendbe rak mindent. Aztán szint szerint rakja, akkor azt látod hogy milyen szinteken kaptad az adott valamiket. Aztán szám szerint ( hogy éppen mennyi van a pajtádban az adott dolgokból és a legnagyobbtól megy lefele a legkisebbre). Remélem érthető volt.

10. klarimama49

és ha szépen megkérlek/ ez lemaradt/bocsi.

11. klarimama49

Igen,igen !!sikerölt!Hálám örökké......Köszönöm szépen!

kukori80 likes this.
  12. Linden

Linden Fórumprofi

Ugyanott van a kereső is, ha tudod az ól nevét, max. az első 3 betűre megmutatja :)

kukori80 likes this.
  13. kukori80

Örülök hogy sikerült. Ezzel mindent kereshetsz. Ólakat, kergés kütyüket. Én pl. ha gyorsan akarok keresni valamit a piacon akkor A_Z-re állítom mert így gyorsabban megtalálom amit keresek mint szint szerint. Aztán visszaállítom. De kinek mi tetszik. Lehet váltogatni.

14. Linden

Linden Fórumprofi

Nahát, köszönöm! Én már annyira megszoktam a szintes elrendezést a piacon, hogy ott nem is kerestem ilyen opciót! Sőt, azt is tudom, hogy hányszor kell kattintanom/lapoznom.. még az éléskamrában lévő termékek kereséséhez kellene vmi megoldás :) vagy legalább annyi, hogy egy kattintással a végére ugorhassak.

_Cygnus_ and kukori80 like this.
  15. janos6750

janos6750 Aktív író

Sziasztok. Event befejezve. Ésss a főnyeremény kiviól a titkosból.:inlove::inlove::inlove::inlove:

16. Linden

Linden Fórumprofi

Gratulálok! :)

[cimar] likes this.
  17. kukori80

Ha beállítod a pajtádban az A-Z-t akkor az úgy marad amíg nem állítod át másra. A piacon meg külön be kell állítani ugyanúgy. Én is szoktam váltogatni, hogy éppen mikor mi kell.
    Sőt ha ki akarsz rakni pl. ólakat oda is nagyon jó a kereső ,mert beírod hogy kecs. és kiadja az összes kecskeólat ami a pajtádban van, a retrót meg mindent, nem kell keresgélni külön.

Last edited: Mar 28, 2015
    _Cygnus_ and Marika312 like this.
  18. Linden

Linden Fórumprofi

A piacot köszönöm, megint tanultam valamit. :)
    A pajta "pajta" részében (bal oldalt) lehet keresni, de A-Z-t beállítani nem, illetve de!!! tévedtem!!. Az éléskamra részen (jobb oldalt) semmi beállítási lehetőség nincs, ezt hiányoltam. (Nahát, miket tanul az ember, ha kicsit figyel ;) )

19. kukori80

Most elakadtam :) Mi a kérdés?:)

20. Linden

Linden Fórumprofi

Túdom, bonyolult vagyok :S Nincs kérdés, csak kijelentettem, hogy a pajta éléskamrájában sajnos nincs keresési lehetőség.

kukori80 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.