Képregény 8. történetének csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 24.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Majdnem jó. A karácsonyi süti elfogyasztásának ideje: 2015-03-29 17:15:58. A hagyma elvetésének időpontja: 2015-03-29 15:30:44. Itt a probléma oka.

2. Jly15

Jly15 Járnitanuló

Most mindjárt teszek a másik földbe is és meglátjuk mi lesz.

Ez most jó lett:) az előzőt elbénáztam, Köszönöm East:)

Baby72 és sziszi1965 kedveli ezt.
  3. Linden

Linden Fórumprofi

Próbáld először csak egy kocka komforton.. drukkolok! :)
    és ha minden okés, akkor tényleg nem kell sem trágya, sem víz, csak a szupertrágya.

MamaMeseKertje, Jly15 és Baby72 kedveli ezt.
  4. Noel6.

Noel6. Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    A fésűket beadtam a kakukklakhoz :( a bajuszgyárhoz nem maradt. Visszavonni nem lehet, vagy honnan lehet még fésűt szerezni, már a növények is szinte teljesen megvannak de így nem tudok vele mit kezdeni :(

5. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Köszike! Én meg gyártom itt a bajuszokatxD

Linden és Baby72 kedveli ezt.
  6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Tedd abc sorrendbe az ólakat, ott lesz az elején a menüben.

Jly15 és Linden kedveli ezt.
  7. -East17-

Szia!

Kakukklakot nem lehet építeni, így a fésűket sem arra használtad el. A kakukkot nyereményként kaptuk, a 4 megépített Bajuszgyárat az állatos menüben keresd, leginkább a B-betűnél, ha ABC sorrendbe teszed a beállítást.

Jly15 kedveli ezt.
  8. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A fésűket a Bajuszgyárhoz kellett leadnod :) a városban, a műhelyben. Kapnod kellett 4 -et!

Baby72 és Jly15 kedveli ezt.
  9. Jly15

Jly15 Járnitanuló

Úgy tünik elég sok baj van velem:( Most meg lettek a felröppenők, de nem tudom aktiválni a felhősort, mert nincs 2-es kitehetőm.Hol lehet ilyent szerezni v venni?o_O

10. -East17-

Nincs nagy kínálat 2x1-es kitehetőből, de nézz körül a Gazdaboltban, mit kaphatnál. Sajnos az összeépíthető kitehetők nem mehetnek a felhőre miután egybe raktad őket a farmon, így azok kiesnek. De taktika lehet átböngészni a farmot, vagy a felhősorokat és egy olyat esetleg megbontani ami nem ad olyan bónuszt ami nagyon számítana neked.

11. Linden

Linden Fórumprofi

Szerezni pl. a teliholdas event alatt a múmiamedvét, és vásárolni is lehet a gazdaboltban. Esetleg cserenapon szerezz be párat... ha lesz :)

Baby72 és Jly15 kedveli ezt.
  12. Jly15

Jly15 Járnitanuló

Köszönöm szépen:inlove:

13. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Néhány órával ezelőtt befejeztem az eventet. De mivel elmentünk az unokáimmal kirándulni (gyönyörű az idő), ezért csak most összegezek. Nagyon jó kis event volt! Aminek különösen örülök a BTP, a felhősor, az a kis szupertáp és KKtrágya sem semmi, és persze a farkasbarlang. A piacon összejött majdnem 1 milla CsP, tehát nincs okom panaszra. Ja, és majd elfelejtettem, egy itteni hozzászólás hatására 2 szintet emeltem az Élő legendán. Így most 28-on áll. :)
    Az is tetszett, hogy vicces hibákat csináltam, és ezen még mindig jól szórakozom. xD
    Kell ennél több? :music:

14. krajnyakjozsefne

krajnyakjozsefne Járnitanuló

A szomszédod is küldhet pl srandklubbot

15. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Azt sajnos nem lehet a felhőre kitenni.

sziszi1965 és farmerogirl kedveli ezt.
  16. Linden

Linden Fórumprofi

Sajnos, az nem kitehető felhőre.

17. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

szia!
    a legolcsóbb az "Egy pár csodaszarvas", 10 FA-ba kerül...
    sajnos a szezonális ajándékként küldhető strandklub nem tehető ki a paszulyra:oops: ha venni nem akarsz, még mindig áttehetsz egyet egy másik felhőről, vagy nemsokára lesz telihold, a múmia medvéhez nem kell sok cucc, vagy cserenapon szerzel egyet ;)

Jly15 és Baby72 kedveli ezt.
  18. LBetti

LBetti Fórumgróf

Az eventes nyereményem 2 macskaházacska. (A meglévő 10 mellé....)o_O
    De a felhősor az szuper!:)

Utoljára szerkesztett: 29.3.15
    sziszi1965, LongNight és Baby72 kedveli ezt.
  19. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Hát persze, és én ezt el is fogadom, mert a segítségetek nagyon jó, köszönet érte.
    De mert játszunk, küzdünk, ezt jó lenne, ha a Központ is elismerné.
    Perszenezért nem Ti vagytok hibásak, akik ezerrel segítetek nekünk, amit köszönök, az üzenet a központnak szólt.
    Mellesleg: néhány perc, és befejezem az eventet!
    Jó volt, nagyon jó volt, mert én még emlékszem arra, hogy valamikor, még a kezdetek kezdetén hogy is volt...
    Kívánom, hogy sok ilyen sikeres event legyen, legyen minden admin továbbra is ennyire segítő, és a központnak meg annyit, hogy támogasson minket a feladatok teljesítésében!

20. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

figyelem a strandklub nem ki tehető a paszulyra

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.