Képregény 8. történetének csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 24.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Nagy házőrző, békés izlandi vulkán - csp-ért is tudsz venni a gazdaboltban. :)

guba és Baby72 kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A juhászkutya dekorációs elem 1X1 területet igényel.

3. guba

guba Fórum-zöldfülű

Köszi! A juhászkutya csak 1x1-es de a nagy házőrző 2x2-es azt vettem és sikerült kitenni.

4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Az 1x2-es és 2x2-es kütyük, amik nem sok tp-t adnak és a felhőre kitehető az elég kevés van. Amennyiben megszorulok én is a fenn említetteket szoktam venni. Figyelni kell, ha lesz valamikor aktuális ajándékba ilyesmi, jó belőle bespájzolni.

Baby72, guba és ulmo12 kedveli ezt.
  5. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Igen, és ha valaki még kisebb szinten van és nem porosodnak a pajtájában kitehető tárgyak garmadái, figyelni kell a Kalózt és leértékeléskor venni egy-két juhászkutyát, vulkánt, nagy házőrzőt, víztartályt. :) Mostanában eléggé megszaporodtak a felhősorok, ami egyébként örvendetes.

6. Laboviti

GERIzland:
    Szia!

Kérlek figyelmesen olvasd el a topicot nyitó hozzászólást.

7. _marci7_

_marci7_ Járnitanuló

Sziasztok!
    Most arattam le harmadszor a bajuszgyáramat,amikor észrevettem,hogy az nem is gyár.hanem
    kakukklak???????Ezt nem értem mert miután megvolt a 4 fésű megépítettem a bajuszgyárat?????
    vagy mégse hanem kakukklakot???? nem értem megvan mindenem akkor most ,hogy lesz bajuszgyáram????
    Így nem is tudom végigvinni a feladatot????Amikor az építésnél rákattintok a tojásra bajuszgyárat kellene
    építenie nem kakukklakot nem ????
    Segítség!!!!

8. Laboviti

Szia!
    A műhelyben csak és kizárólag a bajuszgyár építhető meg!
    A kakukklak az event 2. feladatának egyik nyereménye. (bal oldali kép)

Kérlek egy ki, majd belépést követően ellenőrizd az ólak menüt (keresd a bajuszgyárat). A kereső funkció használata is segít.

-vadocka70- kedveli ezt.
  9. Laboviti

10. tistvan

tistvan Járnitanuló

11. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Akkor lehet a házőrző, vagy ott van még a vulkán is. Egyik se jó ?
    Örülök, hogy segíthettem !:)

guba kedveli ezt.
  12. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Kéééééészen vagyok!!! :))
    Nem siettem, nem kapkodtam, nem szupitrágyáztam :)
    Még egyszer köszönöm a fórumon leírt hasznos tanácsokat, számolásokat, ötleteket! :)
    Sok sikert annak, aki még nem végzett!
    Hajrááá!

Lillapilla73, alpha58, Gio és 5 más kedveli ezt.
  13. Laboviti

Ezek a dekorációs elemek használhatók a felhőn.

mamika57 kedveli ezt.
  14. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Kééééész vagyok!!! : - ))) De sajnos van olyan farmom, ahol még 100 bögre hiányzik - pedig egyformán gazdálkodtam!!! Ezért nem szeretem a felröppenőt, mondtam már?!!!

Gio, _Cygnus_ és Baby72 kedveli ezt.
  15. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Igen, megtalálta a társunk is, sikerült kitennie.Köszi a választ !

Csacskamacska kedveli ezt.
  16. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:))

Most ebben a pillanatban lettem kész az eventtel, a brokkoli-póréhagyma-mogyoró trió megtette hatását, és még maradt is 49 bögrém.
    Jó kis event volt, bár egy kis odafigyelés azért kellett. Először is( legalábbis én ) mindig elolvasom az Eventismertetőt, mert a Moderátorok igazán mindenre kiterjedően ismertetik a teendőket. Utána jövök az Eventcsevegőbe, mert itt lehet a jó taktikák közül szemezgetni és hasznosítani.
    Olvasni jó és hasznos, ezt azon gazdáknak üzenem, akik mindig azzal jönnek, hogy "nem volt időm elolvasni az ismertetőt", ezen el szoktam csodálkozni, mert ha idejük nincs egy kis olvasásra ( kb. 5-10 percet venne igénybe, és nem a Jókai összest kell elolvasni, hanem csak egy klasszul megírt eventismertetőt), akkor hogy van idejük eventet teljesíteni?
    A másik dolog, olvastam egy kicsit vissza és mit látok? Azt írja vki, hogy ezt az eventet nem lehet teljesíteni, ha nem költ rá az ember.
    Jelentem nem vásároltam egyetlen kosarat sem és mégis kész lettem, persze ehhez mindig jöttem ide olvasgatni még most is, mert mindig tanul vmi jót az ember. Hogyan kell felszaporítani a kezdő magmennyiséget, mit ültessünk éjszakára, hogy a hiányzó felröpik meglegyenek. Most csak annyi szupertrágyám volt, hogy a kezdő magokat felszaporítsam ( nem, nem vettem szupitrágyát) és mégis kész lettem 1 nappal az event vége előtt.
    Olvasni, megérteni, a tanultakat hasznosítani, ez a mottóm, és mostanában mindig sikerül bármilyen eventet teljesíteni. Ja, hogy ezen dolgozni is kell?
    Kérem a való életben is csak úgy jutunk valamire, ha beleadunk apai-anyait, mert a siránkozás nem sokat segít.
    Na itt be is fejeztem, megyek a dolgomra, nekem ez volt az ebédszünet, további sok sikert mindenkinek és kitartást;)!

Lili060504, Lillapilla73, Othep és 20 más kedveli ezt.
  17. ordog1973

ordog1973 Törekvő

Kibontottam a titokolat piros kaméleon és macsek lett, elsőnek nagyon örülök, a macsekból pedig már van, de jó lesz valamire. még 50 db felröpi kellene, ha jönne. a másik farmomra pedig 6 db hiányzik, de nem akar jönni hiába hivogatom, kiabálok neki, de semmi, meg se akar mozdulni hogy ide jöjjön. De talán holnapig összejön. Gratula annak aki kész, a hajtóknak meg sok felröpit kivánok.

Othep, alpha58, Gio és 4 más kedveli ezt.
  18. katinka192

katinka192 Utánpótlás-írogató

Én is bontottam az ólakat: sárga méhészet, retró++ hódvár!!!!!!!!!! Na erről ennyit! Úgy látszik nem fogy ki az ócskaság soha.

Bátyus kedveli ezt.
  19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

A békés izlandi vulkán pont ma van akcióban a kalózbarlangban... ;)

ulmo12 kedveli ezt.
  20. Laboviti

Szia!
    A kalóz barlangjában megjelenő "akciók" egyedi ajánlatok.

ulmo12 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.