Képregény 8. történetének csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 24.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -margit2-

-margit2- Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Nekem is kb. 100 darab börgre hiányzik.4 famomon.Igaz tegnap temetés miatt nem is léptem be,nem volt türelmem. De az elöző event sem lett meg. Utálom a felröppenös játékokat. Nyugdijas vagyok napi 2000 ezet költök Tp növelö lelkem is kiteszem hogy meglegyen. Még sem sikerül.

2. krozserv

krozserv Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Bár az eventet nem sikerül befejeznem :(
    De az ólakból retró++ hódot kaptam ésssssssssssss a meglepetés ami most kárpóóótól mindenért úgy érzem az a FARKAS barlang :) jupiiiiiiiiiiiiiii :D:inlove:

ada77201, Tigrislady és Lilieth kedveli ezt.
  3. pamámabó

pamámabó Utánpótlás-írogató

sziaztok..hiányzik még pár db bögre..hol lehet kérni??..köszi előre is..

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

5. LionKing1975

LionKing1975 Járnitanuló

Sziasztok!
    Nagy nehezen,reggel sikerült befejeznem az eventet.Bögréket szinte alig adta az event növény :(
    Szerintem egy kicsit át kellene gondolni az ilyen felröpenös eventeket .
    A felhősorért mondjuk érdemes volt megcsinálni ,jól jön a bahama tp :)

6. Aandi

Aandi Járnitanuló

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, sajnos ennyi oldalt nincs időm visszanézni. Ezt az eventet sajnos ki kellett hagynom, most egy jobb programom volt, gyerkőcöm diplomaosztóján voltam, és a készülődés, az ottlét, valamint az utána eltöltött idő azt hiszem most kárpótolt az eventért. Viszont nem tudom, hogy a megszerezhető kakukkólak és bajuszgyár a későbbiekben hogyan szerezhető meg. Sajnos csak az első részt tudom megcsinálni, azt is csak részben, hiszen az event hamarabb lejár, mint be tudjak adni bármit is. Köszönöm, ha valaki megírja nekem. További szép játékot és sikeres event befejezést mindenkinek. Andi

Tigrislady és junes55 kedveli ezt.
  7. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Hát sajnos nekem sem sikerült 38 bögrém hiányzik, ez már sajnos nem lesz meg, a titkosaim, gólya és macskaháza lett.

junes55 kedveli ezt.
  8. junes55

junes55 Fórum-zöldfülű

Nekem sem sikerül befejeznem az eventet, mert majdnem egy napos áramszünet volt, igaz már csak bögre hiányzik. Egész éjjel fent voltam hátha tudok alkotni még valamit de nem jött össze, kicsit túl rövidre szabják az event időket.:(

GáborZsuzsanna kedveli ezt.
  9. Laboviti

Szia!
    Erről sajnos nem rendelkezünk információkkal.

10. s.zsó2

s.zsó2 Fórum-zöldfülű

Szia! Sajnos ez így van kitalálva! Minden megvan kivéve a felröppenő. Gratula akinek sikerült!!!!

11. csillu000

csillu000 Törekvő

Na ilyen se volt mostanában,hogy az utolsó órákban fejezem be az eventet csak mert a felröpik rosszul jönnek a hosszabb érésűek sem azt adták amit vártam de ez van majd legközelebb jobb lesz

Baby72 kedveli ezt.
  12. Aandi

Aandi Járnitanuló

Köszönöm a gyors választ. Andi

13. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!

Aki esetleg nem tudta összegyűjtögetni a felreppenöket, és van aranya, tud vásárolni bögrét a boltban...

14. Laura2001

Laura2001 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Én is tudom, csak sajnos már az utolsót is elvásároltam!:cry: még így is hiányzik 15 db, rózsa van még ültetve, de nem adott nekem rá jóformán semmit!:wuerg: De igazad van mert van aki nem is gondol rá!
    Laura

hóóvirág kedveli ezt.
  15. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Segítséget szeretnék kérni, befejeztem az eventet, de a narancs bujusz-szalont nem kaptam meg.
    zsuana55, ID: 24442836.

16. Lilieth

Lilieth Törekvő

Szia!
    Nálam a szegfű következő nemesítései vannak betárazva: Szupertrágya, Szupertrágya-imádat, Bioimádat, Koránérő termés. Így sima talajon vizezve, trágyázva, szupitrágyával 2:53 perc alatt érik be. Szerintem ez nagyon jó! Amíg nem volt a felhősor, amitől még a komfort talajon is azonnal beérik vizezés és trágyázás nélkül, addig mindig az event fennmaradó egy-két napjában ezzel az idővel is simán meg lehetett a felröppenőket szerezni. A felhősorral most az elején szoktam egy területen 0 perces szegfűvel, komfort talajon felröpit szerezni. Remélem tudtam segíteni!
    Szép napot Mindenkinek!

Ui.: A hozzászólás szerkesztésében látom, hogy be van idézve, hogy kinek is szántam az írásom, mégsem látszik rendes nézetben. Vajon miért? Ez így elég furának tűnő bejegyzés a címzett nélkül...​

17. Laboviti

Szia!
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd az ólak menüt.
    Javaslom, használd a kereső funkciót.

18. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!
    Segítséget kérnék Tőletek!
    Van egy Kedves Szomszédom, akinek már csak 17 bögréje hiányzik, és kérte, küldjek neki, de én reggel már elküldtem az összes lehetségeset..:(
    Szívesen segítenék, de nem tudok..:(
    Van valaki, aki még tudna neki esetleg küldeni?
    Ő Kotkoda64.
    Előre is köszönöm! :)

19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

a 4-dik feladatig jutottam reggeli aratással lett 50 felröpim így hiányzik 300 :( de örülök hogy a felhősor meglett és így van 2 event felhőm remélem ebben a hónapba (áprilisba) is tudok egy két felhősort szerezni :) na most pajtatöltés és pár szupitrágyát adó feladat teljesítése lesz és nemesítek

20. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Köszönöm, a keresővel sem találtam, de a ki-belépés segített!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.