Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pokrivanándor

pokrivanándor Utánpótlás-írogató

Igen van!

2. -öreg2010-

-öreg2010- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Bocsánat, nem olvastam vissza, de most, hogy délután beléptem egy nagy piros üzenetet találtam. Ez mit jelent????

Előre is köszönöm válaszotokat.

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

4. -East17-

Szia!

Pedig csak egy egészen kicsit kellett volna felfelé görgetned:

Úgy tűnik, hogy a húsvéti event maradékainak visszaváltásáról szóló üzenet lett volna abban az ablakban.

rozecska kedveli ezt.
  5. -öreg2010-

-öreg2010- Utánpótlás-írogató

Bocsi! Köszönöm a válaszod :)

6. pokrivanándor

pokrivanándor Utánpótlás-írogató

7. xubuntu

xubuntu Fórum-zöldfülű

ID számom53764854 Xubutu Gazda És olyan problémám van a gazda körbe le adom amit kel és nem irja jóvá

8. -East17-

9. Nagypistaberti

Nagypistaberti Fórum-zöldfülű

Szia Nagypistaberti vagyok vagyis ez a gazda nevem.Ha a gazda körbe leadom amit kell nem irja jóvá mért van ez ? ID SZÁMOM46836827

10. -East17-

Szia!

Viccből írogatod be ezt most egy másik nevedről is?

11. buksi-farm2

buksi-farm2 Fórum-zöldfülű

Bocsánat előre is mert már ma feltettem ezt a kérdést de nem találom azt a topikot,igy a válszt sem tudom.A kérdésem hogy a csere eventnél történt két cserém és nem jelenik meg a kapott két fa.egy majomkenyérfa és egy amherstia.Próbáltam frissiteni ki-be lépni de igy sem jelenik meg.Farmnevem buksi-farm2 ID 22363415

12. -East17-

Szia!

Még tegnap létrejöttek a cserék, megkaptad a 2 fát, majd később tovább is küldted egy másik farmra.

rozecska kedveli ezt.
  13. -frenk007-

-frenk007- Utánpótlás-írogató

Helló :) Az lenne a kérdésem,hogy tegnap a cserebere eventen cserélni szeretem volna,de a csere nem jött össze ez a kisebbik gond,a nagyobb az,hogy a felkínált árut nem kaptam vissza :( Köszi

14. -East17-

Szia!

Ez minden esetben 1-2 nappal a csere event után történik meg.

15. -frenk007-

-frenk007- Utánpótlás-írogató

Köszi a gyors választ :)

16. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sziasztok! Tuti, hogy az enyém a legbutább kérdés...de befizettem a 300 csillagot a Bölgy Tölgynél az Élő Legendára és olvastam mindenhol, hogy ez önmagában még nem elég, mert be kell adni hozzá magukat a kupákat is...De hogyan?? Egyszerűen az agyvérzés kerülget már, mert már le is szedtem a farmról a kupákat, a cuccaim között vannak, de nem jövök rá, hogy hogyan vagy hová kéne beadni a kupákat...mert ha az élő legendára megyek, ott két szürke jel mutatja a kupák helyét, de ott nem lehet beadni :( segítség!! Előre is köszi! SzabadEurópa, ID: 14922400

17. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét:)
    Itt olvashatsz róla: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-5895

Tündi1001 kedveli ezt.
  18. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

19. spidiboy35

spidiboy35 Utánpótlás-írogató

Szép jó napot kívánok farm-társaim.Évek óta játszok ezzel a szuper játékkal ,és el jött a várva várt pillanat, hogy a baharama szobrait teljesen meg csináljam.Vártam a pillanatot hónapokon keresztül, keresztül,hogy vajon mi fog történni ha befejezem a szobrocskákat.Még most is várok lassan ide-stova 2 honapja ,az arany banán csak gyűlik -......
    Kérdésem . lessz folytatása ?vagy valami? és mikortól?

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel a Hivatalos közleményeket.
    Jós Jónás jóslatait is érdemes nézegetni, akár visszamenőleg is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.