Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A szuperszomszéd ajándékait úgy tudod megkeresni, ha láttad amit kaptál, vagyis megérkezett az ablak róla, hiszen tudnod kell mit keress, ezért annak bekapcsolva kell lennie. Utólagosan csak korlátozott ideig látható az ajándék a középső-alsó menüben. Kilépéskor ugyanis az törlődik. Gazdaraktárnak a bal oldali menüt szoktuk hívni.

Nálad voltam az előbb ellenőrizni, közben jött is az ajándék ablak, majd alul is olvasható volt a mai jutalom:

Ashampoo_Snap_2016.04.04_14h30m32s_002_.png
    Eddig 2880 CSP-t és 3 kereskedelmi egyezményt kaptál az ezt megelőző 2 nap alatt.

2. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia East,nagyon köszönöm a válaszodat, én megint nem láttam semmit, köszönöm, hogy ellenőrizted. Amit itt mutatsz az a pajta, ezek ott keressem.

3. -East17-

Nem láttad mert éppen én voltan nálad ellenőrizni, így nekem jelent meg az értesítő ablak. Ez pedig nem a Pajta. A Pajta középen van felül és ott nem látható semmiféle értesítés vagy összesítő az ajándékaidról, csakis a tárgyak. Ez a Gazdanapló ami minden kilépéskor vagy géptakarításkor törlődik.

4. szupernagyi5050

szupernagyi5050 Junior szaki

Szép napot Kedves Moderátor!
    Mivel már több mint 2 éve van előfizetésem a Prémium gyémánt csomagra
    még egyszer sem láttam azt a felugró ablakot ami mutatta volna az ingyenesen járó
    havi 25 szupertrágyát és
    havi 10 szupertápot, hogy megkaptam-e.
    Igaz tavaly nem volt be kapcsolva az ajándékok mutatása ablak
    de idén januártól be van kapcsova az ajándékok mutatása felugró abak(elég zavaró de direkt bekapcsotam, hogy letudjam elenőrizni)
    Szeretnék érdekődni, hogy utána lehetne nézni, hogy megkaptam-e rendre havonta az ingyenes ajándékokat??
    Vagy valami mást is bekéne kapcsolnom??
    ID számom:19662944
    Köszönöm a választ.

5. -East17-

Szia!

Megkapod a kérdéses tételeket, legutóbb ekkor történt ilyen: 2016-04-01 11:19:23, és előtte is mindig ugyanebben az időpontban.

6. szupernagyi5050

szupernagyi5050 Junior szaki

Kedves vagy és köszönöm a válaszod,ha így van akkor ki is kapcsolom az abakot mert nagyon zavar. További szép estét.

7. ManoLin

ManoLin Fórum-zöldfülű

Szia! ma nagyon házasodni szeretnénk :D ezen a farmon is kérném a segítséged.
    A párommal néha ( mikor úgy érzem jogos) válunk :D de ma ismét házasodnánk.
    a problémám az, hogy zápfog farmra nem enged gyűrűt küldeni, azt jelzi, hogy foglalt :(
    ID:50447759
    előre is köszönöm
    bocsánat hogy ilyen dologgal raboltam idődet, de ez nekem nagyon fontos :)
    szia

maligandi, gopfáz és foresttom kedveli ezt.
  8. kuekev

kuekev Járnitanuló

Szia!

Csibém kérdezte és nem tudom választ, csillámport akar beadni gazda körbe, tudom az illatszertál adja, én úgy tudom eventkor szereztem meg . Ő hogy kaphatná meg? Köszönöm válaszod.

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia ManoLin!

A kérdéses gazda valóban foglalt.
    Neki kell felbontania a házasságát, ha utána veled szeretne frigyre lépni.

gopfáz és foresttom kedveli ezt.
  10. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia kuekev!

Igen, ez valóban régi nyeremény ól.
    Megszerezni jelenleg nem tudja még cserenapok alkalmával sem.
    Amit tehet, magát a Csillámport megveszi a piacon.

11. ManoLin

ManoLin Fórum-zöldfülű

Köszönöm Nildia válaszod.
    szia :(

maligandi, gopfáz és foresttom kedveli ezt.
  12. nemisnagyapofája

nemisnagyapofája Junior szaki

Sziasztok...
    Egész biztos rossz helyen kérdezem de nem tudok hova fordulni.
    A supportnak már kétszer írtam de nem válaszolnak.
    Jelszót szeretnék cserélni de nem emlékszem a régire és a mélcímem is olyan régi hogy annak is elfelejtettem a jelszavát így oda nem tudnak válaszolni de megadtam egy másik mélcímet de semmi.
    Mit tegyek ?

13. -East17-

Szia!

A support a választ a játékban regisztrált e-mail címedre küldi el. Amennyiben az nem él és adtál meg másikat, akkor oda megy a levelük. Minden mappát meg kell nézned, lehetséges, hogy egy régebbi döntésed miatt a spam levelek közé sorolta. Sőt az is elképzelhető, hogy ebben az újabb fiókodban le van tiltva a BP levelezés. Ebben az esetben egy olyan e-mail címet kellene megadnod, amire be is tudsz lépni, illetve biztosan nem kaptál még rá BP levelet.

14. nemisnagyapofája

Köszönöm a gyosr választ.
    Mi az a BP levél ?

Néztem a sapmokat de oda sem érkezett levél a supporttól :(

15. -East17-

A BigPointtól kapott bármilyen levél. Hírlevél, ajánló, support válasz.

Ebben az esetben egy új címet adj meg az elküldött üzenetedben.

16. nemisnagyapofája

Szoktam levelet kapni...nincs letiltva ...nemrég pl. a születésnapra is kaptam...
    Más mélcímem nincs csak ez amit már elküldtem a supportnak.
    A gépem kezd tönkremenni és a szerelő le fog szedni mindent és ha nem lesz új jelszóm akkor nem tudok majd belépni és elvesztem a 95 szintet...sok-sok év szorgalmas munkáját... :(

17. -East17-

Amennyiben Firefox böngészőt használsz akkor az elmentett jelszavakat meg tudod nézni benne. Eszközök -> Beállítások -> Biztonság.

18. nemisnagyapofája

Köszönöm...megpróbálom...

19. béka

béka Haladó

Kedves Modi! Légyszíves segíts. A rózsa nemesítésnél, ha 3 fakkos van kirakva: 2 fakk fölött már mindenhol zöld pipa van. Azt szeretném kérdezni, hogy a 3. fakk fölöttiből a sztrágya-imádatot kell megszerezni, vagy ott is mind a 3-at, mert kettő igen negatív. Azért kérdezem, mert olyan nehezen boldogultam vele és ez az imádat sehogy nem akar összejönni. Köszi a válaszod.

20. -East17-

Szia!

Ha sikerülne előbb megszerezni a neked tetsző bónuszt, akkor abba is hagyhatod, de semmi sem garantálja, hogy nem a rosszabbak jönnek előbb. Persze olyankor el is utasíthatod a nem kívánatos bónuszt, de később bármikor visszatérhet, szóval talán jobb lenne elfogadni ha azokból jön valami.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.