Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

2. kissgizi01

kissgizi01 Utánpótlás-írogató

A tenyésztő robottal kapcsolatban hol kaphatnék információt?
    *szerk: Divagarde
    magyar fórum, írj magyarul. Szükségtelen angol szavakat belefűzögetni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.4.16
  3. Divagarde

4. csikamarika

csikamarika Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ablak jött fel, hogy kezdjem el a tengeri kaland nevű feladatsort a gazdakörben, szeretném megkérdezni, hogy honnan vegyek tündérrózsát?

5. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    A maja szentély 10-ik részében lehet venni aranybanánért. ;)

6. Divagarde

7. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

Sziasztok! az a gondom, hogy a vethető növények táblázatának a 3. oldalát napok óta nem tudom használni
    , hiába szeretnék onnan vetni a növényekből. tudtok e segíteni? köszönöm szépen ID 17948992

8. Macatanya

Macatanya Utánpótlás-írogató

A guta megüt. Szeretném leszedni a tenyészállatokat de nem ad semmit csak egy halvány szürke gólya röpköd , az állatokat meg minden egyes frissítés után lehet be tenni. Egyszer indulna zökkenőmentesen a játék.

9. Farmeramapa1

Farmeramapa1 Fórum-zöldfülű

Üdvözlet!

Tegnap vettem egy szomszédot - Tapsi Füles - , aki állítólag 14 napig, minden nap meglep valamivel. Meglepett, hogy tegnap s ma sem kaptam semmit, illetve nem tudom ezt hol tudom ellenőrizni. Azon a helyen ahol a szomszédok ajándékait írja ki a rendszer, nincs jelezve, hogy tőle kaptam bármit is.
    Kérek segítséget, hova forduljak tanácsért
    ID: 53865819

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nálad még nincs 3. oldala a vetőtáblának.

.barbi1. kedveli ezt.
  11. -East17-

Szia!

Egy teljes géptakarítás után Firefox böngészővel próbáld meg a játék ezen részét.

12. Farmeramapa1

13. -East17-

Szia!

Be kell kapcsolnod a Beállítások menüben az Ajándékok mutatása - opciót. Akkor jön majd az értesítő ablak. Természetesen ennek hiányában is megkapod a napi ajándékot tőle, csak nem fogod tudni, hogy mi volt az.

14. Farmeramapa1

Köszönöm!

15. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nem tudom jól értettem-e mostani neonólak III-nál a felhősorra a 3 db neonkitehetők megszerzéséhez minimum 150 tenyésztés kell?

16. -East17-

Szia!

Igen, így van.

17. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Szervusztok!
    A tenyésztésnél, mikor a 4 állatot beteszem, akkor eddig alul a tenyésztések számát be lehetett állítani, mert zöld lett a számlálónál a + jel. Vagy ha kijelöltem a db számot, akkor át lehetett az 1-est írni. Most ezen a farmon nem zöldül be, és kijelölés után sem lehet átírni. A géppel nem lehet gond, mert a másik farmomnál rendesen működik. Lehet a tenyésztelepeket a + jellel növelni, és át is lehet írni. Mi lehet a gond? Valamit esetleg átállítottam a tudtomon kívül?
    Most már megvárom a hétvégét a tenyésztéssel, de érdekelne, hogy ez a "hiba" hogyan került elő. Eddig mindig rendesen működött.
    Köszönöm a segítséget.

18. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszönöm a választ.

19. -East17-

Szia!

Nem hiba. A tenyészmunkások nélkül nem lehet az általad keresett beállításokat eszközölni. Egyik farmodon ezek szerint vannak ilyen munkások, a másikon nincsenek.

20. aranyos8

aranyos8 Utánpótlás-írogató

Teljesítettem a neonfényes feladatokat. A felhősort is "megkaptam" mégsem tudom kihelyezni a 3 dolgot, azt írja, hogy nincs már a tulajdonomban. Hát hol lenne? Most teljesítettem mindet.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.