Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Kérlek részletezd pontosan melyik mesterség melyik receptje érdekel.

2. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    A tengeri kaland, gazdaköri feladat 6/6-os utolsó feladatának az elvégzésekor kapod meg. (növekedésserkentő receptje):)

.barbi1. kedveli ezt.
  3. Crumiel

Crumiel Utánpótlás-írogató

hogyan szerezhetek plusz arany banánt

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az arany banánokat szigeti szintlépésért kapjuk (5 darab/szintlépés).
    A gazdakörben találunk olyan lehetőségeket, ahol a feladatok teljesítéséért szigeti Tp a jutalom, ez közvetve segíti a szintlépést.

Pl. A homokművészet állandó gazdaköri feladatsor nyereményei között is szerepel arany banán: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-3#post-192910

5. mamszi70

mamszi70 Haladó

Köszönöm a választ.

A piacon a termékek között található , de még egyszer sem vásárolható termék érdekelne , de azt hiszem a gazdatársam már meg is válaszolt a kérdésemre.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.4.16
    .barbi1. és ördög0 kedveli ezt.
  6. zsazsa25

zsazsa25 Fórum-zöldfülű

Hello !
    Megcsináltam a matróztea című feladatot aminek a végén beadja a zöld matróztea receptjét.Nekem viszont nem adta be a természetgyógyászatba.Ezt csak azért furcsállom mert a másik feladatból a citromfüves turmix receptjét egyből megkaptam mikor befejeztem azt a feladatot.
    Segítsetek hogy mi az oka neki.
    Gazda: zsazsa25ID: 4291184
    Köszönöm

7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A matróztea recept az 5. szinten lesz használható a természetgyógyászatban. Tartasz már ott?

8. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Szia ! Próbáltam keresni a kérdésemre a választ de eddig nem találtam meg. A kérdésem az, hogy 0 percezéshez a gesztenyés felhősor,
    a kar.süti és a fehér ártatlanság komfort talajon nemesített növénnyel kell elvégezni ? Előre is köszönöm a választ.

9. -East17-

Szia!

Minden hozzávalóról olvashatsz az alábbi linken az utolsó hozzászólásban:

https://board-hu.farmerama.com/inde...összefoglaló-az-eventek-teljesítéséhez.10944/

10. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Növénynemesítéskor, robot kéz jutott - sajnos rosszul jártam!!! Kevesebb Tp, kisebb a viz hatékonysága stb - jól értelmezem???? Nem lehet valahogy korrigálni????

11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Zsofigi!

Vannak olyan bónuszok, melyek a pozitív tulajdonságuk mellett negatívval is rendelkeznek.
    Ezt mérlegelve eldöntheted, használod e a bónusz rekeszbe vagy sem.

12. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Szeretném tudni, hogy a teliholdas farm hányadik szinttől érhető el, és első belépéskor mely növényekből mennyi kapható szaporításra? Választ előre is köszönök.

13. Laboviti

Szia!
    Részletes, képes ismertetőt >> ITT << találsz.

14. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Köszönöm, az enciklopédiát ismerem, viszont a kérdésemre nem ad választ. Nincs leírva sehol, hogy egy új gazda hányadik szinttől veheti birtokba - mint pl. az erdei tisztást vagy a szédült szántót -, és induláskor mely növényekből kap szaporításra és mennyit? Szóval választ várok még mindig, köszönettel: hoyabella.

15. Laboviti

Idézek a belinkelt ismertetőből:

Minden alkalommal, amikor a teliholdas event aktív, ez a terület elérhetővé válik számotokra (nincs szint megkötés).

16. lajkomama

lajkomama Fórum-zöldfülű

Szép napot kívánok! Nem találom a neon disznólamat, pedig teljesítettem a feladatot. -ágianyu28- ID: 43661310

17. Laboviti

Szia!
    Kérlek, a neon disznóólat a minden kategóriában keresd.

18. lajkomama

lajkomama Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen, oda- vissza megnéztem és nem volt ott, most már igen.

19. tamas00112910

tamas00112910 Járnitanuló

szasztok. valaki eltudja küldeni azt ahol lehet látni hogy milyen eventek vannak nem a naptárra gondolok

20. -East17-

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.