Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. shicu

shicu Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszi.

2. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni hogy ha majd végig megyek a 10 szinten, utána hogyan lehet a szintek között lépkedni? Arra gondoltam hogy miután a 10 szinttel végeztem, csak előlröl kezdve lehet sorban vagy például ráléphetek mondjuk a 3-as vagy bármely szintre? A választ előre is köszönöm.

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A 10. kör után ismét az első táblához jutunk.
    Ezt jelképezi a leírásban pl. 1/11/21/31... stb. kiváltható ajándéklista.

4. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Akkor tehát csak sorban lehet haladni. Köszönöm a választ.

5. edit5hajdu

edit5hajdu Fórum-zöldfülű

Szeretnám megkérdezni, hogy hogyan juthatok hozzá még 15 óráig a kiemelt ajándékomhoz? Nem sikerül kinyitnom a zárat.Gazda: edit5hajdu ID: 22408376

6. Laboviti

Szia!
    Gondolom, a Tiki naptárról kérdezel.
    Az ma éjfélig használható még.
    Ha a sor végi, vagy a végső ajándék Nálad nem leszedhető, akkor egy közbeeső napot kihagyhattál.
    Ezt pótolnod kellene, hogy mindenhez hozzájuthass.

7. legend5

legend5 Utánpótlás-írogató

sziasztok meg csináltam azt a formát a lámpásoknál ami 8 csillagot ad de nem kaptam csak 2-őt . utánna néznétek köszönöm a nyílvessző formára gondoltam id:51602067

8. Laboviti

Szia!
    Ha a "nyíl" csúcsát nem utolsó beváltásként kattintottad le, akkor nem is kaphattál 8 pénzérmét .

9. legend5

legend5 Utánpótlás-írogató

akkor a sarok kellett volna hogy az utolsó legyen?? :sleepy: köszönöm

10. hollosneilles1

hollosneilles1 Utánpótlás-írogató

Hello! Azt szeretném megtudni mit csinálok rosszul, miért nem tudok a különleges fákból rendelni.Kell hozzá az aranyon kívül vmi. más?

11. Roni-iron

Roni-iron Utánpótlás-írogató

Szia!
    A farmarany "mellett" készítened kell egy kívánságlistát a leírás szerint a Fás válogatás ablakban.
    Amilyen fákat szeretnél a három kategóriából, típusonként jelölj belőlük meg a gyakori fákból 5 db-ot, aztán lapozz a jobb középen lévő váltógombbal. Előjön a ritka felsorolás. Válassz belőle 2 db-ot az idényed szerint.
    Végül a lapozóval hívd elő a különleges listát. Innen 1 db a kiválasztható.
    Majd a megrendelés ennyiért részben jelöld a rászánt FA összeget.

Ajánlom, olvasd el az ismertetőt, mielőtt indítod ezt az új lehetőséget! :)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fás-válogatás.13908/#post-491960

12. hollosneilles1

hollosneilles1 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Oké, mindezt elolvastam és értem, így csináltam de mégsem sikerül.A "megrendelés ennyiért" ablak szürke marad. Az üzletben ha rákattintok a fás válogatásra akkor odaugrik a kép vissza a fa válogatáshoz, de minden ugyanúgy marad.Kiválasztom a 8 fát és nem történik semmi. : ))

13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Kiválasztottad a lehetséges 8 fát, mint nyereményt?

14. Theeme

Theeme Törzsjátékos

Kérdezném hogy a tündérrózsát,hogy lehet megszerezni(minek a virága?) Köszi a választ

15. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    A bahamán a maja szentélyben kell kiváltani.
    Utolsó és az utolsó előtti hozzászólásban olvashatsz róla #18. (A link az utolsó előtti hsz.-hoz visz)
    A 10-ik kamrában található!

16. tamas00112910

tamas00112910 Járnitanuló

sziasztok. meg szerteném kérdeznmi hogy ez a szentjános bogár ünnep a bingo eventben hány szintig lehet csinálni? vagy addig megyünk még birjuk?

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nincs határa a teljesítéseknek, bármennyiszer körbemehetsz a 10 szinten.

18. tundermami

tundermami Járnitanuló

Sziasztok 79 es szinten vagyok szertném a bölcs tölgytöl kiváltani a a természetgyogyász mesterséget megvan a 150 csillagom de a bölcstölgynél sehol sem találom :( segitenétek !!

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A fa bal oldalán lentről a 3. ág (a legutolsó) és azon az első rúna lesz az.

20. tundermami

tundermami Járnitanuló

hát én nem tudom de sehol sem találom :( lehet nem anyira vagyok ügyyes !! olyant találtam hogy italok mestere de az nem 150 csillag

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.