Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Az a második rúna azon az ágon. Én az elsőt mondtam, az Italok mestere előttit. Abban van a természetgyógyászat és az alkimista kiváltása.

2. tundermami

tundermami Járnitanuló

kiváltottam csak az épület nincs ott :( én nem tudom hogyan van ez kicsit érdekes :( ID: 14009342 !

3. -East17-

Nem váltottad ki, most is ott van az élő lehetőség 150 csillagért.

4. ercsi05

ercsi05 Junior szaki

Már másodszorra kaptam kevesebb pontot a lámpákért. Három soron csináltam, és utoljára a metszéspontokat váltottam be. 5 szintre 32 pontot kaptam. Megnéznéd, mit rontok el? ID 13628455

5. -East17-

Szia!

A 3. szinten és az 5. szinten is csak 2 sor volt meg.

6. ercsi05

ercsi05 Junior szaki

Köszi a választ, de szerintem valami gond van a játékkal, mert biztos megvolt a 3 sor, direkt figyeltem, hogy a metszéspontot rakjam be utoljára.
    Azért köszi, hogy utánajártál, ez van.

7. -East17-

Semmi gond nincs a játékkal, amit teljesítesz azt meg is kapod, amit kérsz azt hajtja végre a játék. Amennyiben nem vagy elégedett a válasszal, a suporton is felteheted a kérdésedet.

8. MissL

MissL Fórumprofi

Lehet hogy már egyszer kérdeztem, de sehol sem találom a kérdésem...bocsi :) Tehát mintha tegnap még ott lett volna naptár és ma kellett volna kinyitni az utolsót de sehol sem találom...hol tudom kinyitni? Valamint miért nem tudok som fát venni??

Köszönöm :)

Gazda: SzalacsinéniID: 15014111

Utoljára szerkesztett: 1.5.16
  9. -East17-

Szia!

A naptár tegnap volt látható utoljára, éjfélkor kapcsolták ki.

Somfát nem lehet venni, titokcsemetéből fejlődhet ki.

10. MissL

MissL Fórumprofi

Köszönöm. Csak szerepel a fás válogatás között, azt hittem azt is lehet venni...

11. -East17-

A fás válogats egy fajtája a titokcsemetének, ugyanaz a metódus csak nem kell kivárni a csemete kifejlődését. De itt is a rendszer dönti el mit kapsz a készletből amit kiválogattál. Konkrétan somfát nem vehetsz ebben sem.

12. MissL

MissL Fórumprofi

Köszi

13. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy ezen a Suentjánosbogár eventen amikor már meg van a 3 alakzat és csak a közös pont kell hozzá hogy ha az elött kiválasztok egy tetszőleges lámpát és meggyújtom és utána a közöst akkor az jó, 3 sor a közös pontal +1 vagy több lámpás, 3 sor: 10-12 lámpás , + 1,2,3 stb lámpás,az Úgy Jó? :D

14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az alakzatok "létrehozásánál" minden esetben a metszéspontot kellene utoljára kiváltani.
    Ne felejtsd el, hogy a 4 egy sorban lévő lámpás már egy alakzatnak számít, hiába szeretnénk még azon a szinten lápmást gyújtani - a játék azt fogja érzékelni, készen vagyunk azzal a szinttel.

15. Méhecske

Méhecske Haladó

Szia ! Kérdésem a következő és a Majmok szentélyével kapcsolatos.Pár napja megjelent egy uj szentély,uj lehetőségekkel. Ennek elérhetősége "+" jelre kattintva 45 Arany banán. Ez nálam megtörtént,tehát kiváltottam,de fogalmam sincs,hogy mikor. Kérem a Moderátor válaszát a pontos időpotról. Köszönettel , ICUS44. ID 4092529

16. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

2016-04-29, 13:13:55 a kiváltás időpontja.

17. Méhecske

Méhecske Haladó

Köszönöm a válaszod.ICUS44

18. zoldliget

zoldliget Törekvő

Sziasztok, szép hetet mindenkinek! Holnap megszűnik a tojáskeltető sapka. Nálam a pajtában van. Van-e valami teendőm, vagy automatikusan megkapom az érte járó farmaranyat? Választ köszönöm szépen.

19. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Nem kell tenned semmit, automatikusan visszaváltásra kerül.

zoldliget kedveli ezt.
  20. zoldliget

zoldliget Törekvő

Köszönöm szépen.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.