Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kigyoharcos

kigyoharcos Haladó

Nagyon szépen köszönöm... Hogy én milyen lüke vagyok...teljesen véletlen volt. Na sebaj!:D:cry:

2. Gyöngyhörcsög

Gyöngyhörcsög Junior szaki

Szia -East17- !
    Elfelejtettem, pontosan mennyi FA-m volt, nem tudom, megkaptam-e a pajtámban lévő 3 keltetősapka árát. Meg tudnád nézni, megérkezett-e a farmomra?
    ID 26456351
    Gyöngyhörcsög

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ebben a hónapban még csak 1 farmaranyat kaptál, amit mozizással szereztél. Egyelőre a sapkás jóváírás még nem ért véget.

4. _Lacigazda_

_Lacigazda_ Fórum-zöldfülű

Szia_ East17!
    Kérlek segíts, mikor tudom elő állítani ezeket amit most írok.Gyógykenőcs, életforrás boldogságszérum, bölcsek köve, bölcsesség eszencia, szerelem aromája, köszk.e a segítséget

5. -East17-

6. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Sziasztok szeretném megkérdezni hogy ólfejlesztést is bele lehet tenni gőzösbe vagy nem ?

7. Gyöngyhörcsög

Gyöngyhörcsög Junior szaki

Köszönöm szépen, hogy megnézted, akkor várom türelemmel a jóváírást. (Csak azért nyugtalankodtam egy kicsit, mert az egyik szomszédom már megkapta.)
    Köszönöm még egyszer, szép estét, jó éjszakát! :)

8. -East17-

Szia!

Persze, fejlesztett ólakat is fogad majd a vonat. Ám, hogy pontosan milyeneket, az majd az event indulásakor derül ki, ha megnézed a vonatot, a beadási lehetőségeket.

9. _Lacigazda_

_Lacigazda_ Fórum-zöldfülű

10. Nori9205

Nori9205 Aktív író

Reggel volt azt hiszem 38 farmaranyam, most 153. Ez hogy lehetséges? ID számom:51119155

11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Nori9205!

115 farmaranyat rendeltél 2016-05-05 17:57:09-kor.

12. -Magdi1949-

-Magdi1949- Járnitanuló

Sziasztok !
    Szeretném megkérdezni, hogy milyen fának a termése a cukoralma, nem találtam az Enciklopédiában sem, nekem is van , a pajtában, de nem tudom honnan
    köszönöm, ha megnéznétek :)
    Magdi

13. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

-Magdi1949- kedveli ezt.
  14. -Magdi1949-

-Magdi1949- Járnitanuló

15. ercsi05

ercsi05 Junior szaki

Szia!
    Érdeklődni szeretnék, hogy a repülős üzenetnél vissza lehet nézni, hogy ki küldte? Sajnos annyira örültem az üzenetnek, hogy elfelejtettem megnézni a feladóját.

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos erre nincs lehetőség.

17. ercsi05

ercsi05 Junior szaki

Köszönöm a válaszod!

18. ibolya79

ibolya79 Járnitanuló

sziasztok szeretném megkérdezni hogy mivel megszünt a keltetö sapka ugy olvastam hogy annak az ára beváltásra fog kerülni de nekem se sapka se az ára nincs sehol mikor lesz jóváirva vagy még nem kezdték jóváirni az árát

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A jóváírások akár a jövőhét elejéig is elhúzódhatnak.

20. ibolya79

ibolya79 Járnitanuló

köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.