Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GoodX

GoodX Junior szaki

köszönöm a tartalmas infot ;) talán 1x lesz ilyen hintám

zsani_apja kedveli ezt.
  2. romii1977

romii1977 Fórum-zöldfülű

kérdezni szeretnék.a 40 ik szintöl elérhetö a mentor.68 ik szinten vagyok de még nem kaptam csibét.mennyit kell még várni rá vagy hogy kapok csi9bét

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A csibeszoba sokaknak fájó pont. Többen jóval a 90. szint felett is régóta várnak csibékre. Az előrejelzés szerint érdemes még türelemmel lennünk!

Leho69 kedveli ezt.
  4. szrx

szrx Járnitanuló

sziasztok
    aktiválta a tölgynél az élő legendát elvette a 300 csillagot, de a kupák hely szürke mit kell tennem, hogy a kupák odakerüljenek
    köszönöm a segítséget
    id 21853938

5. Laboviti

6. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok. Napok óta várom hogy mikor lehet a gyorskeverés malomra befizetni, de nem találtam semmikor.Lemaradtam volna?Kérekszépen választ.

7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ez az akció általában havonta érkezik. Jelenleg nincs, ezért nem találod. Amikor megrendezik, a fórum Hivatalos részében fogjuk előre jelezni.

8. piros53

piros53 Fórumlakó

szia
    szeretném kérdezni hogy a kőtábla-hullámkulcs-háromszögkulcs nem lett beváltva ? vagy csak nálam maradt meg ? id1567580 előre is köszönöm

9. -East17-

Szia!

Meglepetésre úgy néz ki, hogy csak nálad nem. A részleteket elküldtem a központnak.

10. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

a csibeáruházben vettem aratógépet és azt irja hogy hetente egyszer válthatom ki már tegnap megszünt a régi most meg még nincs kint hogy megint kiválthatnám,pedig lejárt a hét

11. piros53

piros53 Fórumlakó

köszönöm és várom a visszajelzést

12. -East17-

Szia!

Azt csak egyszer lehet kiváltani, nem hetente.

13. Fuzárium

Fuzárium Utánpótlás-írogató

Az eventes ivókürt kiszúrásból van középen, hogy ne lehessen elküldeni több gazdának kevesebb kattintással? >:(:(:wuerg:

balatoni028 kedveli ezt.
  14. -East17-

Szia!

Erre nincs fix recept, hogy hol jelenik meg az ajándékok közt az eventes.

15. Heferi76

Heferi76 Fórum-zöldfülű

Másnál is be-be lassul a játék? Az eventkezdés óta néha fél 1 percre megáll a játék és csak homokórázik, majd amikor elindul megy normálisan.

másik kérdésem hogy az legújabb flash player (21.0.0.213) is érintett a korábbi lassulásban, vagy ebben a verzióban már javították a korábbi lassulásért felelős hibát?

16. -East17-

Szia!

Az event kezdetekor volt kisebb lassulás, de azóta nem jelezték. Egy géptakarítás segíthetne valószínűleg.

Azt nem tudjuk, hogy a Flash Playerben mikor és milyen javításokat alkalmaz az Adobe cég.

Heferi76 kedveli ezt.
  17. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

Sziasztok, egy kérdés, a rendszer akkor is keres nekem csibét, ha én nem vagyok a farmon, a gép ki van kapcsolva? vagy csak ha jelen vagyok a farmomon?

18. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Tüsike56!

Nem kell hozzá belépve tartózkodnod - a növények is érnek, ha nem vagy bent.

19. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

ok, köszi, a csibét nem hasonlítottam össze a növénnyel xD

20. Laboviti

Szia!
    Kérlek, a hozzászólásodat az alábbi topicba másold be: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/viking-csevegő.13934/page-20#post-499167

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.