Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mester1

mester1 Járnitanuló

Szép napot kívánok ! Érdeklődni szeretnék hogy hangyászt és társait merre lehet megtalálni ,mert a majmok szentélyében nincs ikon róluk. Sajnos így nem tudok a tenyésztésbe belefogni majd. Köszönöm a segítséget is előre. Tercsi

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az említett "titok ólak" az alábbi mini akció időtartama alatt voltak megszerezhető szerencsés esetben: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/talányos-tiki-tenyészet-a-bahama-szigeten.13922/

3. doraemon24

doraemon24 Törekvő

Sziasztok! Szeretném kérdezni,hogy nálam miért soha semmi a moziban,amíg másoknál van? Mozillával játszom,lehet hogy valami nincs jól beállítva?

4. Laboviti

Szia!
    Kérlek figyelj arra, hogy a reklámblokkoló program használata befolyásolhatja a moziban a filmek vetítését.

5. doraemon24

doraemon24 Törekvő

Ki tud nekem segíteni abban,hol kell azt kikapcsolni?

6. mester1

mester1 Járnitanuló

Sajnos a titok ólakról lemaradtam mert a netem eltűnt az űrben péntek estétől. Későbbi lehetőség esetleg a megszerzésükre a továbbiakban? Nagyon szeretnék hangyászt és társait. Varázsolni nem tudok a cilinderből ezért van a kutakodásom a lehetőségek iránt. Köszönöm a válaszod.

7. Laboviti

Nem indul a film a moziban! Mit csináljak?
    • Ne feledd, a reklámblokkolók megakadályozzák a filmek lejátszását! Ellenőrizd böngésződbe telepített kiegészítőidet!
    AdBlock Plus
    Kattintással nagyobb méretben megtekinthető

8. Laboviti

Ha lesz ilyen akció a Hivatalos közleményekben értesítünk benneteket a kezdetéről. Kérlek folyamatosan kísérd figyelemmel.

9. doraemon24

doraemon24 Törekvő

MEGNÉZTEM,DE NEKEM NINCS ILYEN LEHETŐSÉG,NÁLAM A BEÁLLÍTÁSOK AZ UTOLSÓ A SORBAN. :(

Utoljára szerkesztett: 12.5.16
    Kati22222 kedveli ezt.
  10. jucimuci

jucimuci Járnitanuló

sziasztok
    a kerekkeréken pörgettem tekercset azt mire tudom felhasználni?

11. Laboviti

12. Laboviti

Kérlek ne írj csupa nagy betűvel, mert kiabálásnak számít az internetes kommunikációban.

Videót a farmodra én nem tudok prezentálni.
    Csak tanácsolni tudom, hogy legyél türelmes és sokszor próbálj szerencsét a moziban.

13. Kati22222

Kati22222 Járnitanuló

Szia ! Én a farmot a firefoxon tudom játszani gyorsan akadályok nélkül de viszont a mozi meg csak a chrom böngészőn indul :)

Én is csak most jöttem rá nekem se volt mozi mindig csak annyi,hogy kérlek várj de nem történt semmi :-(

Míg egy másik farmon álltalában mindig volt elérhető film a chrom de ott most meg sajnos a farm nem akar menni rendesen akadozik.

Egy próbát megér lehet neked is sikerül így a mozi :)

doraemon24 kedveli ezt.
  14. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Ma körül néztem a gazdaköriben.
    A tenyésztők versenye még nem volt teljesen befejezve.
    A pajtámban összegyűlt állataimat bedobáltam,így megszereztem a következő kupa szintjét.
    Elmentem a bölcs tölgyhöz, beadtam a kupát.
    Az élő legendám így már 30/30-as.
    A jelenlegi hatásnál ki is írja, hogy 30/30
    Alatta azonban az van írva, hogy ....
    ...''ha aktiválod, 30% lesz az esélye''....stb
    Hogyan kell aktiválni?

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs további teendőd!
    Ha a jelenlegi hatás 30/30 %-ot mutat, befejezted a hozzá tartozó küldetéseket. :)
    Ellenőrizheted, hogy a két kupás gazdaköri feladatsor a befejezett csoportba került a farmodon a gazdakörben.(Kiállítás és a Tenyésztők versenye)
    A Legendás ablak szövege kissé félreérthető, de ez az ismertetőben is szerepel:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-5895

kedvenc62 kedveli ezt.
  16. Suane*

Suane* Fórum-zöldfülű

Sziasztok

Az előző eventben is gyűjtöttem csillagos érméket és most is lehet. A megszerzetteket hol találom, és hol tudom beváltani?

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az előző event érméit nem hoztad át mostanra, ez attól teljesen különálló. Beváltani a mostaniakat a Viking üzletben lehet, az event kezelőfelületén.

18. Suane*

Suane* Fórum-zöldfülű

Köszönöm!

19. mormota59

mormota59 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Meghívtam 13 szomszédot,de a szédült szántót nem tudom kitakarítani. /mormota59 ID: 53946335

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

10 szomszédod van, plusz egy te magad és kettő halovány akik még nem fogadták el a felkérésedet.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.