Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!

Kezdek odafigyelni a "keverősökre" - a természetgyógyászatnál bedobáltam mindenfélét, és rögtön aktiválta a"nemtommilyen" zöldségtermesztés, meg gabonatermesztés %-ot, elfelejtette megkérdezni, hogy aktiválom-e, csak simán aktiválta, pedig a leírásokban valahol azt olvastam, hogy rákérdez. Na, baromira nem kérdezett rá, úgyhogy "pont" elvesztettem mindent, ami benne volt, mert ugye nem zöldséget termesztek meg gabonát most éppen a baharámán... :mad:

Gazda: csillaglili55ID: 31659778

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A turmixolás eredményét mindig is azonnal elindította, nem lehetett választani, csak annyiban: megtartod vagy sem a kész bónuszt.

3. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Igen, erre a kérdésre vártam, hogy megtartom-e, mert, ha megtartom, akkor nem használja fel azonnal, hanem majd valamikor máskor felhasználhatom.:( Szóval, nincs ez így rendjén...- -.-

Gazda: csillaglili55ID: 31659778

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Érdemes lenne átolvasnod a részletes leírást ennek a játékelemnek a működéséről az alábbi linken:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/természetgyógyászat.7139/

csillaglili55 kedveli ezt.
  5. Samborg

Samborg Fórum félistene

Kedves Moderátor!
    A dekorációs tárgyakat szerettem volna a tárolóban érték szerint rendezni. Kiválasztottam a keresőben de nem érték szerint rendeződött a tároló tartalma. Mit csináltam rosszul?
    Válaszod előre is köszönöm: Samborg

6. -East17-

Szia!

Semmit. A rendezés sajnos hosszabb ideje hibás, de még nem kaptunk hozzá javítást.

7. özséb

özséb Aktív író

Elnézést kérek, de most vagyok gépközelben. ID 3640116. Remélem most javításra kerül és megtudom venni a földicseresznyét.

8. -East17-

Nem kellett semmit javítani, most is ott van a bahama szigeti tiki boltban a növény:
    Ashampoo_Snap_2016.05.15_19h06m56s_002_.png

9. özséb

özséb Aktív író

Te jó ég! Milyen hülye vagyok,a nevében is benne van földicseresznye, én a fáknál kerestem nem a növényeknél.Elnézést kérek:(

mebajah kedveli ezt.
  10. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Sziasztok!
    Egy csere nappal kapcsolatos kérésem lenne:
    - egy nap egy gazda hány db ajándékot fogadhat???
    Küldeni tudom, hogy 1nap max 20.db-ot lehet egy gazdának....

11. -East17-

Szia!

Cserenapok alatt 40 ajándékot fogadhatsz, de ebbe beleszámít az általános napi ajándék is, ha küldenek a szomszédok.

[Lacko] kedveli ezt.
  12. mormota59

mormota59 Utánpótlás-írogató

Szia!
    mormota59 ID:53946335
    Nem tudom használni a Gazdakörben a *Tenyésztők versenye*opciót
    Nem fogadja el a bejelölt állatokat az első szintű kupánál sem,és a *Kiállítás* ablakban sem tudok a 4%-os kupánál feljebb lépni,mert kifagy !A Flash Player gyorsítótárát töröltem,de így sem változott a helyzet.
    Hol lehet a gubanc?
    Üdv.

13. -East17-

Szia!

Sajnos a gond magával a játékkal van, de egyelőre nincs információnk arról, hogy mi okozza és mikor lesz rá megoldás. Várjuk a központ reagálását.

14. hunhet

hunhet Fórum-zöldfülű

Sziasztok tegnap azaz 05 15. ota nem enged betenni semit a gazdakörbe és vásárolni sem tudok a piacon.rá tudnátok nézni mi a bibi? köszönöm. hunhet 53844460

15. -East17-

Szia!

A Gazdaköri beszállításoknál lehetnek gondok az állatok beadásával, de erre egyelőre nincs megoldás, nem kaptunk információt. A Piac viszont rendesen működik. Egy alapos géptakarítás után próbáld meg ismét, Firefox böngészővel.

16. hunhet

hunhet Fórum-zöldfülű

Köszönöm megoldodot.ha segitség akor csak a pulyka beadásánál csinálja és ha rá van kattintva akkor utána nem enged a piacon vásárolni illetve sehova máshova bepakolni,egy frissités után megint minden megy amig pulykát nem probálsz betenni:)

17. -East17-

Köszi. Ezek szerint lefagyasztja a játék egyes részeit. Mások más állatokkal tapasztaltak hasonlót, de a Piac náluk nem mindig állt le. Elég összetett hibának tűnik, reméljük, hogy a központ tud majd kezdeni vele valamit.

18. Méhecske

Méhecske Haladó

Sziasztok! A gazdaköri feladatok között szerepelt egy "Vad hollósereg" nevű feladat. Most néztem át a feladat soraimat,mert annak idelyén az összes feladatot kiirtam,mert nekem igy áttekinthető. A teljesitetteket kihuzom a listámról,igy nekem naprakészen látszik a lista. Kérdésem az,hogy a fent emlitett feladattal mi a helyzet,mert nem találom, sem a készek ,sem a teljesitésre várók között. Kérem a Moderátor segitségét, Üdv. ICUS44 ID 4092529

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Meg kell előbb szerezned a hollótenyésztés jogát, utána látni fogod a küldetést.
    Erről részletesen itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/

mebajah kedveli ezt.
  20. Méhecske

Méhecske Haladó

Köszönöm a válaszod,érthető,hogy mit kell tennem,de azt nem értem ,hogy majd látni fogom,akkor hogy került a listára,vagyis a listám készitése,másolásakor hol láttam a feladatot. ICUS44

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.