Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Úgy lehetett a listádon, hogy régebben mindenki látott minden feladatot, akkor is ha nem tudott vele mit kezdeni. Azután ezt megváltoztatták, így nem zavarnak be az összképbe.

2. ttünde71

ttünde71 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Most váltottam be csillagos érmét a viking ságában felhősorra és a 250 helyett 1250 érmét vont le.A többi hova lett? Már váltottam be ellöbb is de akkor jó volt.
    ID17435020
    ttünde71

3. -East17-

Szia!

Eddig ezeket váltottad ki:

- farmos titokcsemeték
    - szigetes titokcsemeték
    - titokólak
    - farmmunkás kupon
    - felhősor
    - Baltagyár kitehető
    - Fegyverhordozó kitehető

4. ttünde71

ttünde71 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen!Nekem ezzeket nem mutatta,hogy megvettem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.5.16
  5. -East17-

Nézd meg a Viking boltot. A felhősor áthúzva, mert csak egyszer vásárolható. Ugyanígy a másik boltrészben is csak 1x vehetsz meg mindent, ott is áthúzza pirossal a már kiváltottakat. A kitehetőket viszont korlátozás nélkül megszerezheted.

6. ttünde71

ttünde71 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen!

7. monka83

monka83 Fórum-zöldfülű

Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet megszerezni a vörös panda a tigris a flamingó és a hangyász ólat?

8. -East17-

Szia!

Nemrégiben volt az első bahamás titokól akció, abban szerepeltek.

9. monka83

monka83 Fórum-zöldfülű

köszönöm ezt tudtam de ha ott nem sikerült akkor hol lehet

10. -East17-

Egyelőre sehol. Ezek az állatok kifejezetten a titokzatos tenyészetekben fejlődhetnek csak ki. Ha lesz még valaha cserenap, akkor talán 4-5 hónap múlva ott adnak esélyt a cserére/ajándékozásra.

11. munkás-paraszt

munkás-paraszt Járnitanuló

Sziasztok!
    Bahamán, a fatermések között találtam cukoralmát és tamarillót százas nagyságrendben, de a fákat nem találom, hogy kitegyem. Hol keressem? Illetve, honnan van ez nekem...?
    Köszönöm a választ!

12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

13. munkás-paraszt

munkás-paraszt Járnitanuló

Köszönöm! :D Ezekre végképp nem gondoltam...!!!

14. drmartin456

drmartin456 Utánpótlás-írogató

Lenne egy kerdesem hogy az olfejleszteseknel a 2-re mert nem tudom ra rakni a 3-ast?
    koszonom ha valaki tud valaszt adni

15. halak

halak Junior szaki

Hol lehet Mamut fákat szerezni .Mert valaki írta hogy xxl-es Mamutfája lett.kössz

16. Laboviti

17. Laboviti

Szia!
    Ez a játékelem már nem elérhető a játékban.

18. lalipapus

lalipapus Utánpótlás-írogató

lalipapus id 41022210 remélem hogy jó helyre írok megcsináltam a matróztea és az ara turmixa feladatokat, meg is kaptam a recepteket de nem találom.
    Tudsz segíteni hol keressem?

19. kalimera75

kalimera75 Járnitanuló

Sziasztok! Van nekem egy ürcsigusz kilövő állomásom.Azon kivül hogy ad 1000TP-t,mit jelent a szupertáp 5% kiirás? Nem tudom értelmezni,hogy gyorsabban hat azállatokra vagy a malom adja gyorsabban vagy mi? Tudja valaki?

20. -East17-

Szia!

A Zöld tea recept a természetgyógyászat 5. szintjén lesz, a citromfüves pedig a 3. szintjén.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.