Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

2. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

3. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A panda műhelyes fejlesztéséhez szükséges szerszám.

4. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Köszi a gyors választ, megleltem.:)

_tHUNder_ kedveli ezt.
  5. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Miért lett törölve a Visszajelzések a játékról topik tartalma?

6. tericska55

tericska55 Járnitanuló

Szia,
    kérdésem, hogy a "Gazdakörben" a "Fazekak fazeka" játék fazekaihoz hogy jutok.
    köszönöm
    ID 8456143

7. BBalázska

BBalázska Utánpótlás-írogató

sziasztok!

Nem voltam 2 hétig és lemaradtam pár dologról!!!

Mi az az fazék, és hogy lehet hozzájutni???

Előre is köszönöm, ha valaki választ ad rá!!!

8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A topik zárásra került, de az archívumban most is megtalálható:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/siralmas-a-sötétség-a-területeken.11400/

A benne lejegyzett dolgokat már napokkal ezelőtt továbbítottuk a készítőknek (ezt többször is megírtuk a válaszainkban), ezért felesleges újra meg újra leírni ugyanazt egy külön topikban.

9. -East17-

10. -East17-

11. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Kedves East!
    Nem tudom - gyanítom, a többi játékos sem -, hogy hogyan működik a belső információ-áramlás a BP-nél. Milyen a súlya egy-egy jelzésnek, lehet-e ezeket a jelzéseket erősíteni, sürgetni, súlyozni, stb.
    Talán van annak valami jelentősége, ha nem egy magányos játékos jelez valamit, hanem ahhoz többen is csatlakoznak.
    Ebből a szempontból talán mégsem annyira felesleges az ilyen barátságos hangvételű visszajelzés.
    Szerintem más a súlya egy egyszemélyes beírásnak, és más, ha ahhoz többen, esetleg sokan csatlakoznak. Persze a csatlakozást meg lehet állítani, de akkor mit jelent a "visszajelzés a játékról"?
    Üdvözlettel,
    kutty

12. cycumycu

cycumycu Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Nemrég sikerült megszereznem az égig érő paszulyt. Ide, ha kiteszem a tárgyakat, akkor azok már az egyéni csp ill tp-t már nem adják, csak az adott felhősor bónuszát?
    Mert akkor úgy érzem ide a több tp-t adó dísztárgyakat nem is éri meg kirakni.
    Köszönöm a választ.

Dalma76 kedveli ezt.
  13. -East17-

Amennyiben azt a választ kapod/kapjátok egy-egy alkalommal, hogy a jelzést/panaszt/észrevételt továbbítottuk, akkor az úgy is történt, nem hasraütve válaszolgatunk. Innentől kezdve a döntés a fejlesztői csapat kezében van, azt sürgetni vagy befolyásolni nem lehetséges, akkor sem ha még tíz-húsz-száz alkalommal leírjátok pontosan ugyan azt, hiszen nem mi vagyunk az egyetlen ország ahol a játék üzemel.

A fórum felosztását nem mi határoztuk meg, az általad keresett topikban található hozzászólások ugyanúgy megszülethettek volna a Panaszkönyvben is.

14. -East17-

Szia!

Valóban, a kihelyezett tárgyak a saját bónuszaikat a felhőn nem adják. Csak a felhő által nyújtott jutalmat kapod meg.

15. papamaci323

papamaci323 Fórum-zöldfülű

Sziasztok lenne egy kérésem. Már fél éve viszem a játékot és megvan a lekvár üzem de szeretném kiváltani a pékséget is , de mivel az sms rendszer nem működik így meg kell váltanom. De olyan problémám van hogy nem rendelkezem számlaszámmal nincs bankkártyám, van e rá mód hogy feladjam postai csekken. Vagy milyen mód van rá hogy kitudjam váltani köszönöm a választ előre is papamaci323

16. -East17-

Szia!

A legegyszerűbb módja a vásárlásnak a paysafe card lenne, erről itt olvashatsz információkat:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ismertető-paysafecard.2301/

17. KataMara

KataMara Fórumlakó

Sziasztok!
    Szeretném megtudni, hogy a húsvéti lekvár tp-je mindenre hat, vagyis a fákra, növényekre, állatokra???
    Olvastam az ismertetőt, de ott az van írva hogy 30 % tp bónusz tábla, ezért kérdem hogy ez mire hat???
    Köszi előre is a választ!

18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az említett termék bónusza mindenre kifejti a hatását.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/

19. nevelo67

nevelo67 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Lehet, hogy rossz helyre írok, de nem találtam segítségkérést. Kérdésem az lenne, hogyan lehetséges a segítőmunkások előfizetésénél, hogy az egyik farmon HUF-ban, a másikon EU-ban jelenik meg a fizetés. Ma reggel 2 farmra (saját és unokám) rendeltem segítő munkásokat 1.480 Ft-ért, rendben meg is kaptam, köszönöm. Erre a farmra melynek ID száma: 26 494 448 csak 7,50 EU-ért tudnám megvásárolni. Kérlek Benneteket, amennyiben lehetséges, nézzétek meg, hogy ez miért van így.
    Segítségeteket előre is köszönöm. (nevelo67)

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ellenőrizd le, hogy a kérdéses farmon a banki oldalon milyen zászló jelenik meg? (Üzlet ---> support felirat melletti zászló.)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.