Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen a válaszodat, kíváncsian várom, hogy mi fog történni, mert ilyen még nem volt:)

2. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Sziasztok! A növekedésserkentő recept melyik mesterségnél használható fel?Köszönöm a választ.

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az alkimista 5. szintjén található.

4. majoranna65

majoranna65 Haladó

Szia. kérnék egy kis segítséget. Már régen jártam a mesterségek völgyében, de most van időm,így körülnéztem ott. Már csak a virágkötészet hiányzik, viszont az alkimista és a természetgyógyászatnál azt látom, hogy nincs egyetlen receptem sem. Átböngésztem a leírásokat az enciklopédiában, ami azt írja pl. a természetgyógyásznál, hogy "kezdetben a következő receptek vannak " és mutatja a piros bólé meg még egy termék receptjét. Viszont az én receptlistám mind a két mesterségnél üres. A gazdaboltban sincs hozzáférhető recept. Mindegyik mesterségnél tanonc vagyok, de honnan szerezhetek ezekhez a mesterségekhez recepteket, hogy egyáltalán el tudjak indulni? A gazdaboltban sincs egy sem. Minél jobban bogarásztam a leírást az enciklopédiában, annál bonyolultabbnak tűnt.Kaphatnék egy kis segítséget az induláshoz? Előre is köszönöm.

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia majoranna65!

Ha valamit ellenőriztetni szeretnél, a pontos farmneved és ID számod megadása elengedhetetlen.
    Ezeket az információkat a hozzászólásod nem tartalmazza.

6. Fandyka

Fandyka Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szorgalmasan gyűjtögetném a cserepeket,és a téglákat....de nagyon lassan megy :sleepy:
    Van valami módja annak,hogy minél hamarabb felépíthessen a lekvárfőző épületem ?? :)
    Köszi a válaszokat....szép estét mindenkinek :)

7. majoranna65

majoranna65 Haladó

A farmnevem majoranna65, ID: 27190403 . Elnézést, erre nem gondoltam, köszönöm.

8. Nildia

Szia Fandyka!

Amivel segíthetsz :
    - minél többet aratsz vetsz, ezzel is gyorsítod a felröppenőket
    - barkácscuccot kérsz a szomszédaidtól barátaidtól a napi ajándékozás keretein belül
    - gazdakörben teljesítesz olyan feladatot, ahol barkácscucc a nyeremény
    - illetve legvégső esetben xl és xxl barkácscuccot farmaranyért is tudsz vásárolni a gazdaraktárban.

Fandyka kedveli ezt.
  9. Nildia

Szia majoranna65!

Mindkét mesterség első szintjén rendelkezésedre állnak a receptek.
    Ha te ezt nem látod, akkor futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

majoranna65 kedveli ezt.
  10. kincsesbence0612

kincsesbence0612 Aktív író

Kedves Segítők! Szeretném megkérdezni, hogy vajon a kerge kertem 2 darab 1x1-es területére miért nem tudok semmit kitenni? Egyébként teljesen tele van, de még erre a két kis területecskére is lenne mit tenni. ID 6528214. előre is köszönöm. Szép napot:)

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A megadott accounton a Bálint-napi szénabálát gond nélkül kihelyeztem az üres 1X1 területre.

12. Borostyán

Borostyán Törekvő

Szép napot! Hogy lehet megvásárolni a fürge malmot, ha nincs akció! Köszi előre is!

13. Laboviti

14. kincsesbence0612

Egy kicsit odébb raktam 1db 1x1-est . Így próbáltam kialakítani 1db 1x2 -t, de a rárakandó cicamicát folyton lelöki. Mi lehet a gond? Köszi, hogy foglalkozol velem kedves Laboviti.

15. Laboviti

Konkrétan hol lenne ez a terület? Kérlek, kicsit konkrétabban határozd meg.

16. kincsesbence0612

A kerge kertem legalján, középtájon, kb a zöld nyíl fölött, ami mutatja, hogy mi került a pajtádba.

17. Laboviti

Kérlek töröld Rackót.

Majd helyezd ki a kiválasztott dekorációs elemet. Ezt követően Rackó is visszakerülhet a "helyére".

18. munkás-paraszt

munkás-paraszt Járnitanuló

Sziasztok!
    A héten rendezgettem a Kincses szigeten és véletlenül kitöröltem azt az 1x2 kitehetőt ami egy bizonyos idő után aranybanánt ad!
    Azóta nem találom. Megtudhatnám a kitehető nevét?
    Köszönöm.

19. Laboviti

20. kincsesbence0612

Köszönöm Kedves Laboviti, sikerült. :DxD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.