Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mit szeretnél neki küldeni? Mert a napi ajándékok közt ilyen kategória nem szerepel.

2. fcsilla

fcsilla Járnitanuló

Rózsaszín zselét kaptam ajándékba, és az elhasználódó tárgyak közül szeretnék valamit küldeni.
    köszönöm a segítséget.

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia fcsilla!

Terméket a dekor menüből nem tudsz küldeni.
    Menj a Pajta éléskamrájába és onnan, vagy a mesterségek völgyébe, adott mesterséget kiválasztva, az ottani polcról a termékre kattintva tudod küldeni.

4. valaki88

valaki88 Junior szaki

Sziasztok!
    A 3. szintű csibém kérdezi, hol tudja beszerezni a rénszarvas táphoz szükséges gombát.
    A gomba a 40. szinttől érhető el.
    Úgy gondolom, hogy csak a tápot tudja megvenni a piacon.
    Jó választ adtam neki?

5. fcsilla

fcsilla Járnitanuló

Köszönöm szépen a segítséget! Szép délutánt kívánok.

6. terorcica

terorcica Utánpótlás-írogató

sziasztok mostanság nagy dolgos asszonyka lettem jó álando délelőttbe vagyok és sajna vannak az eventek amik érdekelnek igaz mindig csinálgatom örülök neki pl ki írja mit kaptam mi lett beváltva de 14.00-ig dolgozok mint rendes munkás de az eventek 15.00 ig vannak nem tudom ezért lehet e orvosolni esetleg 30 percel ? Csak azért irtam le hogy ne legyen félre érthetö a dolog csak nem én vagyok az egyetlen. A másik kérdésem a valdemár cirkusz hogy repülös mokus tojás hirtelen most olvastam hova lehet ki tenni de milyen tp-t ad?
    Remélem kapok valami segitséget elöre köszönöm üdv.:terorcica

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Kerge kertbe vagy Kincses szigetre helyezhető ki a repülő mókus. :) Eventnövényekre hat a bónusza.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/valdemár-vándor-vidámparkja.7045/#post-417844

terorcica kedveli ezt.
  8. terorcica7

terorcica7 Fórum-zöldfülű

sziasztok kiváltotam a valdemárnál a mesterséget de nem találom a pékségnél néztem lekvárt akarom kiváltani nem fogadta el

9. Nildia

Szia terorcica7!

Kiváltás után végezz el egy játékból való ki be lépést.
    Ezt követően kattints a kiválasztott mesterség helyére, és végezd el a hozzá kapcsolódó gazdaköri feladatot, hogy használatba vehesd.

terorcica7 kedveli ezt.
  10. terorcica7

terorcica7 Fórum-zöldfülű

köszönöm szépen sikerült hála

11. Borostyán

Borostyán Törekvő

Szép estét! Honnan lehet majd tigris ólat szerezni? Tud valaki válaszolni? Köszi!

12. Nildia

Szia Borostyán!

A nemrégiben megrendezett első Bahama titokzatós ól akció alkalmával fejlődhetett ki kis szerencsével :

https://board-hu.farmerama.com/inde...enyészet-a-bahama-szigeten.13922/#post-495665

Ha ott nem sikerült, vagy elmulasztottad, magát az állatot tudod megvenni jelenleg a piacon.

13. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Megszereztem a "Repülő mókus tojása" kitehetőt. A megszűnt keltető sapka helyett farmarany szükséges a keltetéshez, ami nem lenne gond, ha nem 100-t kellene letenni belőle. Kérdésem, hogy nem sok ez egy kicsit ? A sapi kevesebbe került anno. Köszi a választ előre is. Szép estét !

14. Nildia

Szia Ivibaba54!

A játék készítőinek döntése kizárólagosan az ár meghatározása.
    Ahogy telni fog az idő, az ár is csökkenni fog folyamatosan majd.
    Illetve az alap érési idő kivárásával ingyen is kikel, igaz időbe telik.

macsezso kedveli ezt.
  15. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Köszönöm a választ !

16. pvandi

pvandi Utánpótlás-írogató

Szia! Segítségre lenne szükségem, nem találok a problémámra igazán választ... Van paypal számlám, amiről vásárolni szoktam.. De..megváltozott a kártyaszámom, nem tudom átállítani a vásárlás alatt. Vajon mikre nem figyelek, vagy, mit kell tudnom erről? Köszönöm a választ! szép estét!

17. Nildia

Szia pvandi!

Hitelkártyás/bankkártyás fizetés ismertetője a linken, benne a mentett adatok törlésének ismertetése is :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ismertető-rendelés-hitelkártyával.775/

PayPal ismertetője a linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ismertető-egyéb-megrendelési-módszerek.774/

PayPal-lal kapcsolatos gondod, kérdésed esetén őket, az ő ügyfélszolgálatukat kell megkeresned, ez nem a mi hatáskörünk egyáltalán.

18. pvandi

pvandi Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm gyors segítséged, utánanézek! Szép estét!
    Tökéletes a segítség, már sikerült is :) Köszönöm!!

Utoljára szerkesztett: 24.5.16
  19. -tankoa-

-tankoa- Junior szaki

Sziasztok!
    Segítséget kérek szépen : hogyan tudom a paszulyon a felhők sorrendjét megváltoztatni. Úgy emlékszem ez régebben ment,amikor rákattintottam a felhősorom ikonjára, de most sehogysem boldogulok. Most viszont csak a kedvencek közé engedi tenni.Mit csinálok rosszul?

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Csak az egyes kategóriákon belül van lehetőség a fel-le léptetéses rendezésre:

Ashampoo_Snap_2016.05.25_08h55m18s_001_.png

-tankoa- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.