Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  2. -East17-

Szia!

A dátumok jók, a napok neveit javítottuk.

3. -East17-

Ez nem megállapítható az adatokból. Teljes listát a support tud küldeni a kapott 49 fáról.

4. geliko

geliko Haladó

Köszi, így már meglett!

5. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Őszinte leszek teljesen feldobtad a napomat, erről ennyit...

6. -East17-

Ennyi technikai lehetőségem van, mást nem tehetek.

7. niciromann

niciromann Aktív író

sziasztok.niciromann a kérdésem a Mozival kapcsolatos , ki írja ,hogy várjak , és be jön egy üres oldal amin a kép hiányzik, de az oldala mozgatható lenne. már többször elő jött. köszönöm . sziasztok .

8. -East17-

Szia!

Ellenőrizd, hogy reklámblokkoló vagy vírusirtó nem akadályozhatja-e a mozi megjelenését. Illetve Firefox böngészővel is ellenőrizd. Ezen kívül fontos, hogy a böngésző és a Flash Player is rendelkezzen a legújabb frissítésekkel.

HéricsBáró kedveli ezt.
  9. pandurmagdi55

pandurmagdi55 Utánpótlás-írogató

sziasztok csináltam egy fás válogatást a Rezeda dokinál de nem tudom,hogy milyen fát kaptam mert nem jelenik meg sehol,
    ID:28885733 .

10. -East17-

Szia!

Kerti berkenyefa lett. Ezt egy középen megjelenő ablakban mutatja, közvetlenül a vásárlás után.

HéricsBáró kedveli ezt.
  11. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Sziasztok!

Tapasztalt valaki hibát a fás válogatásnál? Nekem nem zöldül ki megrendelés gomb, pedig van fa-m.
    köszi borderland57

12. -East17-

Szia!

Akkor nincs minden kategóriában kiválasztva a kötelező mennyiségű fa. A jobb oldali cserepeknél ellenőrizheted, valamelyik valószínűleg üres.

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Köszike, így volt

14. pandurmagdi55

pandurmagdi55 Utánpótlás-írogató

köszönöm szépen

15. SoosPéter1

SoosPéter1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Lenne egy kérdésem ami ez lenne: Mihez kell ez a vizsgálat?:oops: Nem tarom feleslegesnek de érdekel, hogy mire kell, mert én nem tudom.:oops:

16. alexander9495

alexander9495 Járnitanuló

sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy a borsóautómatákon ott a felkiáltójel,de le aratni nem lehet.Tudom hogy maradnak dekor elemként a játékban,de akkor ez azt jelenti semmit sem adnak,se TP-se,CSP?

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Nem adnak semmit. :) Csak dekor. :)

18. alexander9495

alexander9495 Járnitanuló

köszi a választ,akkor mehetnek a pajtába.

19. SoosPéter1

SoosPéter1 Utánpótlás-írogató

Megkérdeztem a mentoromtol és megkaptam a válasz. :)

20. gaboores

gaboores Járnitanuló

Sziasztok! Nekem az a problémám,hogy az új feladatnál a biocitromot bőven kitermeltem az állatok is megvannak,de a felszállóban
    nagyon kevés Toll porolót ad,így nem tudom a feladatot teljesíteni :( Gondolom,nem csak az én problémám ez. Csomagot sajnos nem tudok vásárolni amiben talán lenne valamennyi :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.